reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
To ja Grześ
bejbik0050gn.jpg

grzes251020051zc.jpg

reklama
Witam,

MMM to juz
bocian3qc.gif
   ;)

GRATULACJE
calusy5bz.gif

No nie dziwie sie, ze masz teraz malo czasu  ;) Zycze duzo zdrowka i energii  ;)

A Grzes uroczy, uwielbiam noski dzieciaczkow - ma sliczny nosek

Witajcie,

Cos dawno nie bylo agi77. Chcialam sie pytac jak tam poczynania z basenem - udalo sie namowic rodzinke na sponsoring? Mam nadzieje, ze tak sie bedziecie sie co niedziele pluskac.

Ja w koncu mam wolny weekend. Prawie, bo dzis to do 14 w bibliotece siedzialam
ksiazka4ew.gif

Wczoraj mnie mloda zadziwila. Normalnie fajnie sie z dzieciaczkami bawi, dzileli zabawkami, nie krzyczy jak jej zabiore - nic. A wczoraj poszlam na plac zabaw z samolotem takim z patykiem do pchania - oczywiscie nie bawila sie nim. Przyszedl kolega Kacper z podobna zabawko, tylko taka... jakby model z naszych czasow. Sonia jak dorwala zabawke, to jazda, Kacperowi bardziej spodobal sie samolot i dobrze. Ostatecznie jak chcialysmy sie z mama Kacpra zamienic - dostac nasze zabawki to oboje wpadli w histerie - Sonia tez. Naszczescie udalo sie i obje wyjechalysmy ze swoim popychaczem. PIerwszy raz widzialam tak reakcje, jak sie jej cos zabralo...

Uciekam juz. Milego wieczoru i spokojnej nocy.

Mmm... GRATULACJE dla dumnych rodziców! Niech Wam synek zdrowo rośnie i przysparza wiele radości!!! Grzesiu jest śliczny i kochany... Taki słodki... WSZYSTKIEGO DOBREGO!!!!

Hej !

MMM gratuluje!!!! Grzesiu jest przesliczny i kochany , az mi sie zachcialo drugiego bobaska ;D
Urodzil sie dzien po mnie , bedziemy razem swietowac ;)
Jeszcze raz wielgachne buziaczki dla MMMamusi i Grzesia :-* :-*( gifami Was obsypie jutro ;D)

Nie bylo mnie bo najpierw neta nie mialam , a dzis jechalismy do mojej babci , a prababci Oliverka az 97 km. Maly niezle znosl taka dluga podroz , ale w domciu padl jak kawka , biedactwo .

Sandros niestety o basenie moge sobie jedynie pomarzyc , finansowo nie wydalamy a rodzinka tez kiepsko stoi. Tym bardziej powaznie myslimy nad wyjazdem do Anglii.
Oliverek ma dopiero 9 m-cy (prawie ;)) a ja juz mysle o jego przyszlosci ;D
A co do spotkania mnie pasuje , dni tygodnia sa mi obojetne a godzinke wolalabym 12 ;D, poniewaz maly po obiadku zaraz znow idzie spac. A Ty Karolka ? coTy na to ?

Lilith , Justysia , Anian , Kasia trzymajcie sie baloniki cieplutko i sie nie przemaczac prosze :p, szczegolnie do Kasi pije bo dostaniesz klapsa od nas ;) ;D

Co ja jeszcze chcialam powiedziec ... ::) Grzes mnie tak zauroczyl ze zapomnialam ;D
Ok jeszcze sobie raz kukne na te male slicznosci i ide odpoczac , i sie zagrzac ;)
Kochane kolorowych snow , pa

Nie wytrzymalam ;D ;D
MMM wycaluj malusia w czolko od cioci Agnieszki ;D
5.gif

NApisz wszystko od A-Z , ile wazyl , mierzyl itd . Po zdjeciach sadzac ze to duzy chlopczyk ;)
15.gif
. Jeju strasznie kocham dzieciaczki , a takie malenstwa ...to brak slow .
Jeszcze tylko jeden gifek ;D i koncze bo mnie wyrzuca za zasmiecanie forum ;)
Ciesze sie okropicznie.
17.gif

i uciekam ;)pa

reklama
Do góry