reklama
Witam,
Zdjecia super, a raczej jegomosc na nich. Niecierpliwy przy ubieraniu - minka super.
Gratuluje, duzego synka.
Aga, Karolina, zdecydujcie sie, wiem gdzie jest restauracja, a wieze pewnie znajde, z tramwaju ja widzialam. Piatek jest OK, mam nadzieje, ze pogoda dopisze.
Pozdrawiam,
Zdjecia super, a raczej jegomosc na nich. Niecierpliwy przy ubieraniu - minka super.
Gratuluje, duzego synka.
Aga, Karolina, zdecydujcie sie, wiem gdzie jest restauracja, a wieze pewnie znajde, z tramwaju ja widzialam. Piatek jest OK, mam nadzieje, ze pogoda dopisze.
Pozdrawiam,
witajcie kobitki niestety nie jestem mauska ale jestem z pieknego ŚLĄSKA co do dzidzi mam problemy ale wierze ze wszystko jest mozliwe i kiedys mi sie uda,jestem tu nowa ale wierze ze wkrotce sie odnajde opisujecie tu wiele rzeczy mogacych mi pomoc.dzieki
mmm
Fanka BB :)
Cześć!!
Wszyscy mówią że wygląda jak 2 miesięczne dziecko, a do tego od piersi nie mogę go odciągnąć... je i je...
kasia zobaczysz jak ten czas bardzo szybko minie i będziesz miała Bartusia przy sobie
basieńka witam w naszych szeregach. Na pewno Ci się uda z naszą i męża pomocą
Wszyscy mówią że wygląda jak 2 miesięczne dziecko, a do tego od piersi nie mogę go odciągnąć... je i je...
kasia zobaczysz jak ten czas bardzo szybko minie i będziesz miała Bartusia przy sobie
basieńka witam w naszych szeregach. Na pewno Ci się uda z naszą i męża pomocą
reklama
KASIU178 i jak Ci się leży całymi dniami ? nawet nie narzekasz,ja jak musiałam leżeć to wariowałam
BASIEŃKA trzymam kciuki za wasze plany na pewno się uda
MMM fajnie,masz taka małą przysssawke do cyca ;D ucałuj go od cioci karoliny
ja spędzam dzień w domu i zastanawiam się którego urodzę W tym tyg powinnam ostatecznie się przeprowadzić,a wtedy już się nie bedę oszczędzać tylko szorować podłogi,chodzić po schodach i kochać się z mężem ;D
BASIEŃKA trzymam kciuki za wasze plany na pewno się uda
MMM fajnie,masz taka małą przysssawke do cyca ;D ucałuj go od cioci karoliny
ja spędzam dzień w domu i zastanawiam się którego urodzę W tym tyg powinnam ostatecznie się przeprowadzić,a wtedy już się nie bedę oszczędzać tylko szorować podłogi,chodzić po schodach i kochać się z mężem ;D
Podziel się: