reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
CZeść dziewczyny!!

Same tego chciałyście:
oto dumna mama przedstawia swojego synka:

Grześ urodzony 24.10.2005 w Gliwicach o godz. 18.49 przez cesarskie cięcie. Waga 4150g i długość 60 cm- Mały olbrzymek :) zresztą jak same już zauważyłyście :D

img05012wb.png

img05111kt.png

img05142wy.png

img05225dv.png

img5011af.png

img5089sc.png

reklama
TN_065.JPG
MMM nie umiem wyjsc z podziwu  ;D No ladny smoczek fiu fiu .
roza2.gif

Na reszte relacji co i jak troche poczekamy ;) Gratuluje jeszcze raz swiezo upieczonym rodzicom.
60.gif

Witam,

Zdjecia super, a raczej jegomosc na nich. Niecierpliwy przy ubieraniu ;) - minka super.
Gratuluje, duzego synka.

Aga, Karolina, zdecydujcie sie, wiem gdzie jest restauracja, a wieze pewnie znajde, z tramwaju ja widzialam. Piatek jest OK, mam nadzieje, ze pogoda dopisze.

Pozdrawiam,

Mmm, śliczny jest twój synek :) Ma ładniutką buźkę, wcale nie jak noworodek, idealnie gladka i pełna- cudo z tego Twojego chłopczyka :) gratuluję raz jeszcze :) Kiedy mój Bartek taki będzie??
Pozdrawiam wszystkie mamusie i wracam do leżenia :)

witajcie kobitki niestety nie jestem mauska ale jestem z pieknego ŚLĄSKA co do dzidzi mam problemy ale wierze ze wszystko jest mozliwe i kiedys mi sie uda,jestem tu nowa ale wierze ze wkrotce sie odnajde opisujecie tu wiele rzeczy mogacych mi pomoc.dzieki

Cześć!!

Wszyscy mówią że wygląda jak 2 miesięczne dziecko, a do tego od piersi nie mogę go odciągnąć... je i je...

kasia zobaczysz jak ten czas bardzo szybko minie i będziesz miała Bartusia przy sobie :)

basieńka witam w naszych szeregach. Na pewno Ci się uda z naszą ;) i męża pomocą

reklama
KASIU178 i jak Ci się leży całymi dniami ? nawet nie narzekasz,ja jak musiałam leżeć to wariowałam ;)

BASIEŃKA trzymam kciuki za wasze plany :) na pewno się uda :)

MMM fajnie,masz taka małą przysssawke do cyca ;D ucałuj go od cioci karoliny :)

ja spędzam dzień w domu i zastanawiam się którego urodzę :) W tym tyg powinnam ostatecznie się przeprowadzić,a wtedy już się nie bedę oszczędzać tylko szorować podłogi,chodzić po schodach i kochać się z mężem ;D

piesekbubba4tx.gif

Do góry