reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
dziewczynki kupowałyście może puzzle piankowe do zabawy na podłodze?

dziś byłam świnia straszna - przylazła mamuchna, a ja akurat usypiałam Piotrka. stwierdziła, że ona chce się z nim pobawić. więc jej powtórzyłam, że dziecko będzie teraz spać, ta dalej swoje. więc ją wyprosiłam. nierefolmowalny osobnik czy jaka cholera?????????

kurde Przemek odpadł z "tańca". myślałam, że będzie w finale.

shiune ja w 131 mam kuzynke tzn męża kuzynka:-Dno i moja:-D a sprawy mieszkaniowe to wiem coś o tym :no: na kupno narazie nie ma szans :-(
diablica wiesz przeszło mi juz to i szie nie przejmuje bo nie warto ;-)

przemek odpadł a zdawało sie ze ma duze poparcie ale to zalerzy od widzów;-)

hej!
witam w niedzielę :)

a myśmy tzn ja i Grześ rozłożyliśmy się na całego :-(

karolinna mnie też napisz jak zmienić podpis, bo jakoś nie umiem do tego dojść

koreczek gratulacje za lica i prawko, dzielna jesteś :-)

kaśka w tańcu odpadli już wszyscy moi faworyci, już nie będę tego oglądać!

Dobrej nocki

witam :-)

My po wizycie gości:tak: ale bylo fajnie, Kubus był rewelacyjny,bardzo gościnny (bawił sie grzecznie:tak: ) dziewczynami wogóle nie był zainteresowany, za to mamusiami owszem (byle by mu to nie zostało ten pociąg do starszych kobitek;-) ) jutro wkleje fotki.
No pogoda dzisiaj :szok: :szok: :szok: i niestety taka bedzie coraz częściej:baffled:

diablica - o rany ale Cie chwycił podły nastrój :-(, jak to przeczytałąm to az strach pomyśle jak ja to przeżyje w marcu jak bede szła do pracy:no: :wściekła/y: :-(, życzę więcej spędzonych z Olkiem dni:tak: :tak:

kaśka - nie denerwuj sie! ja tego tematu pozw.ol że nie skomentuje:-p takiej tzrymam sie zasady:cool2:

mmm - zdrówka życzymy Wam:tak:

iza - daj znac jak tam ząbkowanie w nocy? bo u nas masakra:szok: :wściekła/y:

Jutro zaplanowalismy, że jak nie bedzie pogody na spacerek to mamy gry i zabawy w TRÓJKĘ :-) :-) nic żadnego sprzątania, prasowania itp... tylko czas dla nas!!!!!!!!

To ja zmykam do łóżeczka:-)

dobranoc

Hej dziewczyny.
Wczoraj mieliśmy 3 latka po ślubie, byliśmy w restauracji i kawiarni, wydaliśmy 70 pln :szok: Ale co tam, jak szaleć to szaleć, przecież rocznica ślubu jest tylko raz w roku :laugh2:

Dziękuje za rady zakupowe dla maleństwa i dla mnie, ale nic nie piszecie o jakiś specyfikach przeciw bólowych czy przeciw gorączkowych. Myślałam, że w apteczce powinnam mieć coś rezerwowo, by w razie "nieprzewidzianych" okoliczności móc zareagować. Czy jakieś herbatki podaje się od razu noworodkowi, czy dopiero po miesiącu ? Tracy Hogg pisała, że przynosząc dziecko do domu można mu podać herbatkę rumiankową i oprowadzić po mieszkaniu, ale jak mi się zdaje, na takiej herbatce też pisze od miesiąca. Jak to jest :confused:

reklama
Kubusiowa: u nas słonko świeci. dzięki za info dot. kartek.

Piotrek obudził się o piątej, zjadł i przytulił się do mnie i usypiał ze mną. dawał całuski, tłukł i gładził łapkami po głowie. jakie to słodkie było. aż mi żal, że od 2-go będziemy mieli to tylko w weekendy.buuuuuuuuuu

Do góry