reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.Hej
deszczludzikve4.gif

Pada deszczyk,spacerek raczej odpada;-).

.Wczorajszy dzień (i wizytę u znajomych) uważam za sympatyczny:tak:.

.Zastanawiamy się z Piotrkiem nad zakupem nawilżacza powietrza(jak się budzę w nocy to mam strasznie suche gardło:surprised:),wiem ze niektóre z was kupowały z rok temu...na zwrócić uwagę:confused:,jakie macie nawiżacze:confused:.

.baska niestety nie mamy nowego mieszkanka:-(,ale jak któraś z was ,dziewczyny,wie o fajnej okazji to prosze mi tu napisac:laugh2:.baska trzymam kciuki żeby kolki szybko przeszły Kamilkowi.

.oliwka taaak....dłuzej spać dzisiaj...zeby tylko nasze dzieci wiedziały o tym;-).Wow,tysiac postów:-D poważna sprawa:cool2:.

.iza kurcze,cały dzień sama jesteś,no... nie sama ale z Karolcią:-p.Fajnie ze wymieniliście ten ciuszek:cool2:.Na allegro jest wiele fajnych i niedrogich ,nowych wózków:cool2:.

.kubusiowa dziś gotujesz dla Kubusia,tak:confused:.Zasnął Kubulek:confused:.A ci znajomi nie mają jeszcze dziecka;-)są świeżo po ślubie,bylismy u nich niedawno na weselu.Chociaż Lenka była super grzeczna ,czarująca i w ogóle, więc może sie niedługo skuszą na własne baby:rofl:.

.diablica to chociaż wpadaj tu i melduj się:wink:.

.mandarynka 200 zeta to nie tak dużo... hehe.Chociaż pod koenic miesiąca:eek::-p.

.kaśka76 czekam na fotki.

.shinue mam nadzieję ze już u was nie śmierdzi.A złapali chociaż tych smarkaczy:confused:.

. Buziaki kobitki
buziaczkium2.gif
.

reklama
Tak tak Karolinna leje nieźle!! :-D A co do wózka to są fajne niedrogie, ale czy na pewno dobre i bezpieczne? Bo przeciez to najważniejsze, jeszcze mamy czaś żeby o tym pomyśleć.

A Karolinka marudna, na brzuszku chciałaby leżeć w dodatku ząbka górnego już widać więc chyba też daje jej to w kość, przed chwilą jej smarowałam żelem, chyba dobry ten żel w smaku bo lubi jak jej nim smaruje :laugh2:

Karolinna w sprawie nawilżacza to niestety nie doradzę :no:, fajnie że wizyta u znajomych się udała, a znając Lenkę to oni pewnie już marzą o takiej córeczce :tak:

Dziewczyny , za chwilę na drzewach nie będzie ani jednego listka :no: . Straszna pogoda , dobrze że przestało wiać isię trochę rozpogodziło .

KAROLINNA u nas ktoś zrobił z tym syfem porządek a tych gówniarzy to napewno nie znajdą .:wściekła/y:

Wczoraj z okazji HELLOWEEN byłam z moim przyszłym małżonkiem na pizzy . Fajnie było Tylko ciężko było znaleść miejsce.

Właśnie wróciłyśmy ze spacerku, słonko wyszło i grzech byłoby z tego nie skorzystać :tak: Ale Karolcia marudna, chyba przez te górne kiełki co nie umieją się przebić. Byłam tylko pół godzinki i prawie całą drogę siedziała, co ją oparłam to ona znowu i wszystko ogląda :-D

Shinue to fajnie że byliście na pizzy, pewnie dobra była aż mi smaka zrobiłaś :-p

Ale tu znów pusto dziś, no ale wiadomo weekend :eek:

shinue mniam pizza ,mnie najlepiej smakuja z wiejskiej chaty:tak:ty miezkasz na xxx-leciu???
iza mój tez nie bardzo za spacerówka ale dał sie przekonac:-D bo ten wózek miał w sobie spacerówke ale na zime był niezawodny z tymi duzymi kołami;-)

pogoda u nas fatalna:wściekła/y:

reklama
Do góry