reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
witajcie :-)
wczoraj wrucilismy z wrocławia :-) bylismy na slubie mioch rodziców i chrzcinach mojej siostrzyczki :-) puzniej wkleje foty :-)
Dziewczyny pomózcie! dałam Emilce trzeci raz mleczko NAN1 i zaraz po napiciu sie wyskoczyły jej do okoła usteczek chrosteczki,a do okoła nich zaczerwienione! Dodam ze po godzince to schodzi.Nie wiem czy to uczulenie od mleka? bo na to mi wychodzi.Poradzccie cos kochane!

sorry za błedy,ale pisze jedną reką ;-)

witaj czarnulko co u ciebie kochana;-) najprawdopodobniej uczulenie ,to mleko zmien i zobaczysz.Moja kumpela tak z miała z małą. tak za kazda zmiana mleka teraz daje sojowe i jest ok .
oczywiście czekamy na fotki;-)

Mokkate będę w Twoich stronach ale póżniej, na 12.30 ide do Remedium z Karolinką, może wyjdę wcześniej to się spotkamy, musiałabym się pomału szykować.

Czarnulka.... weź pod uwagę że NAN jest wzbogacony o żelazo a nie każde małe dziecko to toleruje.... Oluś rzucał mi się przez sen.... więc przeszłam na Bebilon.... a jak podrósł to wróciłam do NAN`a ale już do 3

Dziewczyny z Wodzia mam problem (nie tylko z ortografią :zawstydzona/y: ) , rodzinka mnie molestuje o chrzciny . Ja chciałam małą imprezkę w domu ale to chyba nie przejdzie :baffled: :baffled: :baffled: . Czy znacie jakiś tani mały lokal w okolicy .
Wiem że to jeszcze czas ale mi to ciągle w głowie siedzi :eek: .

:no: Nie cierpię zjazdów rodzinnych :no: .

OLIWKA świetny psiak .

KARLAM wiem co czujesz:tak: :tak: :tak: .

.Hej babeczki:tak:.

.Ale dziś słonecznie ...za to zimno...brr.Wyszłyśmy z Lenką zapłacić przelewy na pocztę(4!!!) i dobrze że ubrałam tak cieplutko małą bo jest lodowato na dworze;-)

Ostatnio znów szalejemy z mężem na allegro:eek: (a mielismy z 1-2 miesiące przerwy)dziś przyszły mi kolczyki z cyrkoniami(super) a dziś ,tak jak pisałam,poszłam dokonać 4 przelewów z allegro:eek:.

.oliwka uroczo wygląda ten twój piesek:laugh2:

mariaola myślę ze 70 zeta na restauracje i kawiarnię to naprawdę nie dużo.Wszystkiego naj z okazji 3 rocznicy ślubu!!!!
347lub1ce1.gif

iza no nie wiem co się dzieje z martusią,ostatnio widziałam ją ze udziela się na innych wątkach raczej niz u nas:no:

mokkate ale Daria jest ambitna:-D.A Martynce spacerek w deszczu na pewno dobrze zrobił;-).

.Co do tańca z gwiazdami to mam wrażenie ze nie decydują smsy tylko organizatorzy wywalają najbardziej oczywistych z finału ,bo wszystko jest tak nieprzewidywalne:szok:i aż nierealne:dry:.

reklama
shinue... ja też miałam "jaja" z chrzcinami.... fakt że odbyły się jak Olek miał już 6 miesięcy mówi sam za siebie..... i zrobiłam je w domu.... babcie i chrzestni..... i koniec.... to ma ponoć być przeżycie duchowe .... a roczek będzie w formie zwykłych urodzin bez żadnych kościelnych cyrków.... a co do lokalu... to musiałabyś pochodzićtrochę.... bo ja sama nie jestem na bierząco ale pod LO jest mała pizzeryjka i wiem że tam organizują małe imprezy

Do góry