reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
A jednak jesteś :-) . Kochana zdrowiej szybciutko ! Mam nadzieję, ze imprezka się uda ! A dostałaś cosik ode mnie pocztą :confused: . Wyślij mi jakiegoś mailika jak będziesz miała czas i fotki wasze, bo się doprosić nie umiem :wściekła/y: . Ja zaraz zmykam do domciu, ale mam nadzieję, że jeszcze coś tam skrobniesz na forum to sobie pcozytam jutro w pracy.
A jak nie masz czasu na suwak albo zdjęcie to mozesz mi podesłac fotki a ja Ci to zrobię w pracy bo tu nudyyyyyyyyy :-) :-) :-) .
Widziałam, ze pisałaś, że na baybusie jakaś laska kradł zdjecia - u nas też takich kilka było, ale co kradła zdjęcia brzuchatek. Na to nie ma rady... Dobra zmykam ! Będę jutro - a jakby co to smsik.

reklama
efilo witaj rozumiem ze dowiedziałaś sie ze jestes w ciązy jeżeli tak to gratulacje;-)
mamaboo ja na baybusie tez bywam ale nie pisze tylko czytam i zauwarzyłam ze bywają zdiecia dzieci, które są na tym forum a tam nie zgadzają sie profile i czsami nawet dziwne opowieści:szok::szok:slą tak ze cos jest nie tak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: co do koloru włosów ja i mąz mamy ciemne ale jak byliśmy mali tak do 6 roku życia tez byliśmy bielaskami;-):-D
joasia witaj;-)

Zapomniałam napisać kubusiowa mandarynka czy w waszych miastach sa może wypożyczalnie sukien wieczorowych?zostaliśmy zaproszeni na wesele w czerwcu ale obowiązują właśnie takie stroje :szok: ja to najlepiej w spodniach sie czuje a tu prosze najwyżej nie pójdziemy jak nigdzie nie pożycze bo przeciez nie dam kasy na coś co bedzie w szafie sie szfalać:wściekła/y::wściekła/y:co za wymysły:szok: i tak mi leży z tamtego roku komplet:wściekła/y:

Iza cieszę się że wszystko ku dobremu.:rolleyes2::rolleyes2:
Kaśka
te buty są genialne.
Joasia
wracaj szybko do zdrowia. :-D
Efilo cześć ja też tu jestem od paru dni , ale ja pomału kończe swoją .przygode. U mnie początki były koszmarne :crazy:.

Witam wszystkie mamuśki i brzuchatki po dluzszej przerwie! :-) NO i witam wszystkie nowe forumowiczki. Nie bede odnosila sie do Waszych postow dziewczyny bo musialabym miec kilka dobrych godzin na nadrobienie zaleglosci. A Oliwka pierwszy raz dzisiaj zasnela i mam troche do roboty w domu, bo wszedzie jeden wielki balagan :sick:
Nie zagladalam tutaj ostatnio bo od jakiegos juz czasu Oliwii wcale nie chce sie spac w ciagu dnia i wiecznie domaga sie uwagi, a ze w domu jestem tylko ja do poludnia to nie mam wyjscia ;-) Zaczely sie u nas kolki :-( Na szczescie nie mecza one mojej kruszynki caly czas tylko okazjonalnie ale jak juz ja dopadna to na maxa :-( strasznie placze i wygina cale cialko. Tak mi jej zal a nie moge jej pomoc. Daje jej jedynie harbatka koperkowa, bo jest jeszcze za mala zebyd awac cokolwiek innego. MAm juz kupiony Espumisan dal dzieci ale mozna go stosowac po ukonczeniu pierwszego miesiaca.

Dzisiaj bylismy u pani doktor na wizycoe kontrolnej i jestem przeszczesliwa bo Olwia zaczela porzadnie przybierac na wadze (w szpitalu byla pod obserwacja bo duzo tracila). Po tygodniu od wyjsca ze szpitala przybrala tylko 100 g, a teraz w ciagu dwoch tygodni przytyla az 550 g :-) Bardzo mnie to cieszy, no i pani doktor pochwalila ja ze tak ladnie tyje. NO ale nie ma mocnych zeby nie tyla skoro je juz co 3 godzinki w ciagu dnia, no i oprocz tego ze wypija obie poersi to jeszcze z 2-3 razy w ciagu doby musze ja dokarmiac z butli bo ma malo, moj kochany Żarłoczek :-D

Pozdrowienia dla wszystkich mamusiek i dzieciaczkow oraz brzuchatek :-)

Efilo witaj! Gratuluję zaciążenia! Zobaczysz jak ciąża szybciutko zleci i będziesz tulić swoją kruszynkę. Moja córcia dopiero się urodziła a już ma ponad pół roczku :-) Napisz coś więcej o sobie, wklej jakieś fotki i zaglądaj tu często :tak: .

Luczynka to dobrze że Oliwka ładnie przybiera, a te kolki :sick: bidulka się nacierpi. Duże budziaczki dla Twojej ślicznej córci :-) i pozdrowionka od Karolci.

Dziewczyny mam do Was pytanie, Karolinka jadła już deserek same bananki (był chyba od 5 miesiąca) i oczywiście jabłuszko. Ostatnio kazałam mężowi kupić te bananki, a on kupił banan + jabłko, gapa nie popatrzył a on jest od 9 miesiąca :dry: I tego nie rozumiem, dlaczego? Skoro same jabłka i same banany może jeść to razem nie:confused: Chyba że ja coś pochrzaniłam i te banany też było od 9 a ja nie zauważyłam:confused: W każdym razie dziś jadła ten deserek, większą część słoiczka wcięła, mam nadzieje że nic jej nie będzie.

reklama
Do góry