reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam!!Ja mam dosc moja Natalka od dwoch dni jest nie do wytrzymania ciagle placze spi mi w dzien po 10-20minut a spala trzy razy dziennie i to ponad godzinke nie wiem co jej jest. Kolek nie ma kupke robi brzucho nie boli. Opadam juz z sil a jutro do lekarza najpierw na szczypionke a pozniej USG bioderek oby jutro moja dzidzia miala lepszy dzien. A mam pytanko ile dziecko ma gdy dostaje zabkow??Jest to mozliwe zeby dostac w 3miesiacu??

reklama
hejka

Dzisja rano nie miałam czasu tu zaglądac i oczywiscie tyle postów że:szok: ;-).
Witam nowa koleżanke efilo gratki że za kilka miesiecy sotaniesz mamusią napisz wiecej o sobie a tak wogóle to skąd jesteś?

Dziękujemy za życzonka i gratki z pierwszego zębolka:-)

oliwka - ja nie wiem czy u nas są jakieś wypozyczalnie sukien:confused: a tak wogle to czemu nie ozesz iść w spodniach:confused: ja tez uwielbiam spodnie:tak:

kaska - a jakiem wady twoim zdaniem ma fotelik maxi cosi "tobi":confused: :eek:

mama Nataliki - wiek maluszka jest bardzo zróżnicowany co do ząbkowania, mój Kubus jak skończył 3 m-c to dziasełka mu bardzo nabrzmiłąy i juz myslałam że ząbki wyjda a tu skończyło sie tylko na tym że wyszło cos jak biała kropeczka i dopiero teraz "wykluł" sie ząbek:-). Ale jest to mozliwe ze dziecko juz w 3 m-cu moze zacząc zabkowanie:tak: czyzby u was juz to nastąpiło?

iza - Oliwka ma racje połączenie niektórych owoców działa wzdymająco, kiedyś natknęłam sie na artykuł o owocach i ich łączeniu:tak: ale Karolince pewnie nic nie zaszkodzi bo to "Mały Łowca Smaków":happy: :cool2:

mokkate - ale fajne dziwczyny, Martynka wie co zdrowe!!!!:happy:

karolinna - ale fajnie masz z tą wałówką, obiadki z głowy czyli masz więcej czasu to pisz posty i wklejaj gify bo sa zawsze w temacie super zdradź stronke:tak: :-)

aha zapomniałam kupiliśmy Kubusiowi nocnik :tak: ale był zadowolony :-) tylko jeszcze nie wie do czego to służy:-D :laugh2:

Bylismy dzisiaj w Wodzisławiu w BRZDĄCU (skalep dla dzieci) chcielismy kupic nowy wózek z JENE ale cosik mi w nim nie grało a jeszcze niedawno byłam nim zachwycona, nie rozmumiem tego:confused: :dry: :baffled: i w czwaretek chyba jedziemy do Zabrza, własnie dziewczyny Z Zabrza gdzie jest jakas duza hurtownia dla dzieci (wózki, akcesoria, ubranka itp)

Kubusiowa mam nadzieję że Karolci nic nie będzie, jak na razie jest ok. A w Zabrzu jest jakaś hurtownia bo Baska sie w niej zaopatruje, niestety ja nie wiem gdzie :confused: ale Basia na pewno CI powie :tak:

MamaBoo też dostałam adres-dzięki :tak: chociaż go znam :-D ale rzecz jasna że wysłałaś do wszystkich :cool2:

MamoNatalki całkiem możliwe że zabki, lekarz rozwieje Twoje wątpliwości, Karolince wyszły dwa pierwsze ząbki jak miała 4 miesiące i tydzień i od tej pory cisza.

Teraz serialek leci, potem następny a potem Majewski, więc zajrze dopiero może jak sie skończy. Na razie!

no to kochane ja zmykam, mam zaległe dwa odcinki Magdy M to sobie ogladając połącze przyjemne z pożytecznym czyli film i prasowanko:-)

Spokojnej nocki:tak:

kubusiowa właśnie w tym sęk że dali do zrozumienia ze to maja być stroje balowe:szok::wściekła/y::confused::baffled:niewiem co oni robią za wesele :confused: co za wymogi pierwszy raz spotkało mnie cos takiego :szok:

Kubusiowa: my jutro tniemy do Zabrza. jedziemy do Bociana i bodajże to ul. Roosvelta.
a co do fotelików - źle napisałam, nawet nie szło o wady, bo w sumie i tobi i king to najlepsze foteliki - bardziej mi szło o moje dziwne odczucie w stosunku do zamontowanego na stałe zagłówka. zaczełam kombinować czy brzdącowi 15-18kg ie będzie przeszkadzać. w roemerze nie podoba mi sięoddzielenie siedziska od podstawy w celu zapięcia pasa. wydrukowałam sobie testy z niemieckiej strony adac i myślę ciężko.

reklama
Do góry