reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
witam nowe mamusie Miłkę i Sylwie mam nadzieje że zameldujecie sie tutaj na stałe.:tak: :-) :tak:

Oliwka - jak zrobie fotecki Kubusiowi to wkleję okej:-) ty tez wklejaj bo sie jakos ociągasz a tak bym chciała widziec jak wygladasz:confused: :happy:

mama Nataliki - słodka Natalka:tak:

kaśka - zdrówka życzę:happy:

iza - my tez z Kubusiem wybieramy sie na basen, może w tym tygodniu nam sie uda:-) ale dyskryminacja kobiet:wściekła/y: i to w takim wieku:wściekła/y: a chłopy to co z jakiejs sterylnej planety:elvis: :nerd:

karolinka - własnie czekam na gości z Katowic:-) może to będą agenci z bb:cool2:

ewcik - ale cie pochłonęły przygotowania do jutrzejszego roczku nono , udanej impry:tak:

baska - no widzisz Kamilek juz przyzwyczaja sie do swojego domku i pozwoli rodzicom sie wysypiać :happy: i zajrzec mamusi na bb:-) , udanej imprezki zdaj relacje jak Kamilek reagował:-)

mmm- no własnie co sie z tobą dzieje:szok: :szok:

:-)Wszystkiego najjjjjjjjjjjlepszego dla Nauczycieli!!!!!!!!!

Miłego wieczorku:-) :-) :-) :-)

reklama
rozpoczynam zarzucanie zdjęciami

1005551bt9.jpg

coś się sypie to bb - nie zczytuje mi wszystkioch zdjęć, a wklejam identycznie

to dzisiejsze, a z Rzeszowa wkleję jak przejrzę

jem jabłuszko
URL]

ale kwaśne
1005828ss1.jpg

teraz kolej na biszkopciki
URL]

1005810ss4.jpg

a w południe był deserek z jagódek :happy: :happy: :happy:
1005804rm5.jpg

URL]

URL]

Witam....
melduję się po długim okresie.... ale jakoś ostatnio dużo się dzieje i do tego mam kłopoty z zorganizowaniem się.....
po drodze przeżyłam....
1. 70 urodziny mojego taty......
2. 2 moje koleżanki mi pozazdrościły i zaszły w ciążę.....
3. w pracy była aktualizacja programu... po której co chwilę coś się sypie;-)
4. zgłosił się klient któremu robiłam kiedyś stronkę i cały czas mu coś przerabiam dlatego jestem przy kompku ale nie na BB
5. moje Olo pierwszy raz się pochorowało... dostał paskudnej gorączki, ogromną biegunkę a co za tym idzie ma strasznie obszczypaną pupę... i trochę nad tym nie panuję ale myślę że idzie ku lepszemu.....

to tak w telegraficznym skrócie.....
ale mam nadzieję że wystarczy argumentów na moje usprawiedliwienie.....:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

aha.... i jesze mam uczucie że wszystkie cioteczki "z dalsza" przypomniały sobie o nas.... i Olusiu .... więc ostatnio co rusz mam jakąś dyskretną imprezkę....

witamy nowe mamusie.....

Wybaczcie ale nawet nie staram się nadrobić zaległości w czytaniu bo nie jestem w stanie.... więc może któraś mogła by mi skrócić najważniejsze wydarzenia .... będę wdzięczna (ostatnia wiadomość to to że Baśka urodziła.... pozdrawiamy)

postaram się poprawić..... OBIECUJĘ.....

pozdrawiamy

W imieniu nauczycieli i pracowników oświaty- dziękuję za życzenia;-) :-)

I witam kolejne mamusie!!!!:happy: :happy:

To dzis otwierałam i zdaje się, że zamykam.
Dobranoc

Witam wszystkich!
Kubusiowa - pocieszyłaś mnie z tym ulewaniem, może mojej Ani też to przejdzie? Dziękuję za życzenia z okazji Dnia Nauczyciela
Karolinna - zadzwonię jutro do mojej kuzynki pediatry i zapytam o ten posiew moczu
Iza1 - Świetna sprawa z tym basenem. Dziwne to z tymi badaniami. U nas w Rybniku też jest szkółka pływania dla niemowląt w specjalnym baseniku. Kosztuje to 250zł za 10 zajęć. Niestety mój mąż jest sknera i się nie zgadza, bo twierdzi, że to za drogo i że ją sami nauczymy. A tak chciałam z nią chodzić!
Dziękuję za życzenia z okazji Dnia Nauczyciela.
Mokkate - nie byłaś wczoraj pierwsza (zobacz o której ja byłam)
Justyna - wystraszyłaś mnie z tymi bakteriami w moczu. Mam nadzieję, że moja mała tego nie ma. Zastanawiam się jak ja mam ten mocz do analizy złapać?:szok:
Mama Natalki - Natalka jest słodka i ma świetną czapeczkę - ręczna robota?
Miłka - witaj! Napisz więcej o sobie i wklej zdjęcia Twojego skarbusia. Zaglądaj często!
Sylwia1705 - Witaj. Ja jestem z Rybnika, ale mój mąż pracuje w Gliwicach :-)
Kaśka76 - Piotruś robi świetne minki i ślicznie się uśmiecha
Diablica - życzę dużo zdrówka dla Ola

reklama
Do góry