reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Dziewczyny też uważam że te badania są bez sensu, facet też przecież może jakieś paskudztwo wnieść do wody :eek:
Myślę że Karolci spodoba sie wielka woda :laugh2: zdam jutro relacje, może pożyczymy aparat od mojej siostry (jak nam pożyczy) to porobie fotki :happy:

Basia super że Kamilek tak ładnie śpi i daje się Wam wyspać. Widać że jest małym Aniołkiem :tak: (to odnośnie Języka Niemowląt ;-) ) Ciekawe jak mu się spodoba dziś na imprezce. Karolinka też czasem się ksztusi mleczkiem taka zachłanna :laugh2: , ale tylko jak pije z lewej piersi :-p

Dziś też mnie zaskakuje, już śpi ponad 1,5 godziny w jej przypadku to rzadkość :szok:

MamoNatalki zdjęcia wkleja się tak: jak piszesz odp. to u góry w opcjach jest taki spinacz i tam załącza się zdjęcia, ale musisz je wcześniej pomniejszyć :happy:

Miłka witaj! Z jakiej dzielnicy Katowic jesteś? Ja jestem z Brynowa i są tu jeszcze dwie dziewczyny z tej dzielnicy :tak: . Wszystkie rodziłyśmy ra Raciborskiej w Szpitalu im. St.Leszczyńskiego i chyba każda z nas ten szpital poleca :happy:. Pytaj co chcesz wiedzieć, no i koniecznie napisz coś więcej o sobie i wstaw jakieś fotki :tak:

Już mam posprzątane jeszcze tylko w pokoju Karolci kurzyki pościerać :dry: bo jak śpi to nie chcę się krzątać bo zawsze mi coś spadnie, trzaśnie i po spaniu :cool2:, jak sie obudzi to zje zupkę - już ugotowana jeszcze tylko zmiksować, spacerek a potem goście. No chyba że będzie spała tak długo ze nici ze spacerku i dopiero po gościach pójdziemy:cool2:

Do wieczorka!

reklama
karolina ,kubusiowa niestety ten psiak jest znajomego zreszta ja juz mam psa ;-)
iza pierwszy raz słysze o tych badaniach no justyna ma racje ze chłop też by mógł co to za wymysł a zajecia drogie jak na 30min .Ale karolka bedzie miała frajde:happy::happy:
miłka witam kolejna przyszłą mamunie
kubusiowa a moze jakies zdiecie kubusia w nowym mieszkanku:-)
shinue w naszym szpitalu jest rooaming chyba tak sie pisze tzn.ze dzidzie sa cały czas z mama tylko oddajesz jak sa odwiedziny albo idziesz sie myc.Niektóre połozne krzywo zagladały jak sie oddawało dziecko,jest tam pare takich.Ubranek nie bierz bo zas trzeba pilnowac ich jak dziecko biora do kapieli ,bo wrzucaja do szpitalnych ubranek.Tak to sa maluszki ubierane w szpitalne mało kto bierze swoje :-)A pampersiki wexz sobie ja miałam i na noc dawałam bo nie chciało mi sie tam chodzic :-)
karlam wszystkie mamuski na poczatku chyba zagladaja cały czas na swoje babelki ,ja to prawie nie zpuszczałam z niej oka:-D
karolina;-):-D:-Dtak tak przystaniemy na dwójce dzieci:-) no chyba ze za 10 lat trzecie tak na odmłodzenie :-D:-D:-D ale powiem szczeze ze mi sie marzyło zeby miec trójeczke tyle ile nas było rodzeństwa;-):-D
mamo Natalki witam cie,

W takim razie mieszkam na Józefowcu (powyżej SCC). Co do szpitala to się zastanawiam nad Raciborską bo słyszałam parę złych opowieści o porodach w tym szpitalu jak nie masz tam "swojego" gina. Natomiast mój lekarz pracują w Bogucicach i byłam tam w tym roku 2 razy więc mniej więcej wiem jakie są siostry i ogólnie co i jak, więc może tam. Kurde sama nie wiem bo wszędzie zdarzają się jaja...

MamoNatalki super że Ci się udało wkleić fotki :wink: Śliczną masz córcie :tak:
Sylwia - witaj! Jest tu kilka mamuś z Zabrza, może zagościsz u nas na stałe? Napisz coś więcej o sobie.

Katar mnie wykończy!!!!!!! i Piotrek nie śpiący od 14.30 :-D rządzi skubaniec mały w najlepsze
nie mam weny na sprzątanie - zrobiłam jedynie porządek w szafkach Pita - odłożyłam za małe ciuszki.
zaraz jem kolację i pakuję w siebie drugą dawkę antybiolu.

czy ktoś wie co u MMM? jak jej na stażu i w nowym mieszkanku??????

Mama Natalki: a to mi nic nie mówi. ja mam znajomych na brzęczkach.

reklama
Do góry