reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
WITAM W NIEDZIELĘ!
Widzę że wczoraj do późna siedziałyście :-D A dziś chyba ja mam 3 miejsce :tak:

Diablica najlepsze życzonka dla Twojego taty, dużo zdrówka dla Ola a dla koleżanek gratulacje!
Mandarynka w sumie te zajęcia to u Was taniej niż u nas, ale chyba trzeba na raz wyłożyć taką kwotę? Ja też nie wiem jak często będziemy chodzic bo 28 zł to dla nas dużo kasy, ale może dziadkowie zasponsorują bo jak nie to może raz w miesiącu z nią pójdziemy :dry:

A Karolcia dziś nie dała się nam wyspać, karmienie po 12, po 3 i po 6 i koniec spania :eek: Zabawa na całego :baffled:
Ale sie ciesze na ten dzisiejszy basen, niestety fotek nie będzie :sick:
Ostatnio nasza mała żabka strasznie polubiła plucie :szok: i bardzo często sie tym zajmuje, to jej ulubione zajęcie: siedzi w nosidełku i pluje. Wczoraj nawet ciocie popluła :laugh2:

Kaśka super fotusie :happy: Piotrek jest słodziutki, fajne robi minki i super się brudzi. Ładnie też już siedzi, och kiedy Karolinka też tak będzie :dry:

MIŁEJ NIEDZIELI!

zgłaszam sie czwarta (czyli podium przeszło koło nosa:-( ;-) )

Mandarynka - ja łapałm siku Kubusia przez trzy dni:-p , do kupienia są specjalne woreczki :-) życze powodzenia w "łapaniu" ciekawe za którym razem wam sie uda;-), Kubus tez miłą bakterie w moczu i podawałam mu Bactrium (czy cosik takiego:confused: :-p )i pomogło wyniki nastepne byłoy okej, więc bedzie dobrze:tak:

Diablica - no nareszcie sie odezwałaś:tak: opowiedzieć w skrócie:szok: chyba sie nie da :tak: najważniejsze to ze urodziły sie dzieciaczki bb :happy: i sa nowe mamusie:happy: a ty sie nie przepracuj i zaglądaj częściej:cool2: , zdrówka dla Olka:laugh2:

iza - udanje zabawy na basenie, oj szkoda ze ni8e będzie fotek:-( zdaj za to dokładna relację:tak:

kaśka - ale słodki ten wasz Piotruś pozycja siedząca opanowana:-)

Kubuś kliknął i wysłał niedokończony post:-D

vmn j vh nn nnna ,rg r4 hj 3rect i -pozdrowienia od Kubusia!!!!!!!!!!!!!!

wpadne potem bo mały nie da mi pisać
miłego dnia

Witam,

Cos mi sie moje lacze ostatnio sypie, chcialam zajzec wczoraj i polaczyc sie nie moglam przez caly wieczor :wściekła/y:

U mnie koszmar - przeziebiona jestemna calego, a tu weekene i na uczelni musze siedziec. Dzis naszczecie dopiero na 13, ale by za dobrze nie bylo, to az do 19:30... i kiedy tu sie kurowac :sick:

Witam wszystkie nowe mamusie... i przyszle mamusie ;-)

Pozdrawiam,

.witajcie.

wczorajszą wizytę znajomych uważam za udaną:tak:dowiedzieliśmy się że są w 3 miesiacu ciąży:szok: .Lenka też super grzeczna i bardzo polubiła ciocię:-Dmoze wyczuła ze niedługo będzie miała towarzysza(lub towarzyszkę) do zabaw:tak:.No i Lenka dostała parę ciuszków,np.taki super sweterek gdzie wyszyte jest "Lenka":-).Cieszę się ich szczęściem i powoli nasi znajomi dookoła zachodzą w ciąże bądź rodzą:-D,coraz więcej kompanów do zabawy dla Lenki i w ogóle super:-).

.ile tu się działo od wczoraj:eek:.

.witam nowe mamuśki,piszcie często i dużo:laugh2:.

.mandarynka ty też nauczycielka:confused: ile tu jest belfrów;-)

kaśka76 ale ładnie już Piotruś siedzi:blink:

wszystkim przeziębionym życzę zdrówka!

diablica mozesz się czuć usprawiedliwiona:laugh2:ale tylko troszkę ;-)

kubusiowa i jak po wizycie znajomych:confused:

mamo Natalki bardzo fajne zdjęcia ,tj.twoja córkcia na nich:laugh2:

iza czekam niecierpliwie na relację z basenu,szkoda że nie bedzie fotek:-(nie możecie pożyczyć od kogoś aparatu:confused::-(

mokkate i tobie życzę naj z okazji święta nauczyciela;-).

.kurcze,za duzo postów i wiele wiecej nie napiszę :sorry2::rolleyes2:.

.dziś jedziemy do teściów,Lenkę musimy cieplutko ubrać:tak:.Na pewno mała się ucieszy jak zobaczy babcię i dziadka:-).

.Pozdrawiam,życzę miłej niedzieli:cool2:.

Witamy wszystkie ciocie!:-) Musimy sie pochwalic bylysmy wczoraj na basenie W Dabrowie Gorniczej bylo super mala ciagle sie smiala uwielbia wode. Szkoda ze nie wzielam aparatu na nastepny raz wezme i pokarzemy wam cioteczki zdjecia. Mandarynka takie czapeczki z imieniem zamowilam na allegro i mamy jeszcze body z napisemKOCHAM CIE TATUSIE NATALKA.Na razie sa za duze wiec tatus musi poczekac zeby zobaczyc swoja ksiezniczke wtym body i z takim wyznaniem:-)

reklama
Do góry