reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Piotrek zasmarkanie dziękuje cioteczkom za komplementa. nie siedzi aż tak pewnie, bo jak się zapatrzy lub zapomniw zabawie, to ląduje albo na buzi, albo na pleckach.

dziśznowu miałąm pokaz "siły" Piotrka. obudził się przed północą. "łaził jak smród po gaciach" do drugiej. a przed szóstą obudziło mnie jego "śpiewanie" w łóżeczku. padł o 13.

witajcie ;-):-)
I niedziela mineła ,byliśmy na spacerku ale zimnica musiałam okrycie założyc na nogi bo Oliwia zasneła na dworku .Takiego miałam smaczka na winko i meżus polał po lampce ,słodziutkie na lepsze krążenie;-)
iza jak po basenie ?a Karolka zadowolona?:tak::-)
kaśka ale masz przystojniaczka przy sobie ,śliczny jest i jak ładnie sobie siedzi:-)
mamanatalki widziałam te z napisami na alegro ty widze tez tam zamawiałaś ślicznie niunia w niej wygląda;-)
diablica wkoncu sie odezwałas ,nie pracuj za dużo i zdróweczka dla Olusia ;-):-)
kubusiowa i karolina no wysyłam wam ale mam tylko takie niewyjściowe ,bo mi żyć nie dacie :-D:-D:-Da ta pozycja sorki za to:-D

hej kochane i jak Wam dzien minal? mnie jakos tak bardzo szynko :-) a w zasadzie nic takiego nie robilam, odiwedzilismy tesciow ktorzy obdarowali nas koszem grzybow, pojechalam do jednej mojej konsultantki i to by bylo na tyle :-) a tu juz tak ciemno, wogole jak rano obudzilam sie o 9 to myslalam ze jest dopiero 7 bo tak szaro bylo :-( zaczyna sie posepna pogoda :-(

a dzisiaj to wogole sie przestraszylam bo nagle wydawalo mi sie (bo inaczej byc nie moze) ze mi sie brzuch zmniejszyl, nawet umialam go nieco wciagnac !! rany meza przestraszylam ale na szczescie dzidzia chyba poczula moj strach i zaczela intensywnie kopac :-)

ech dziwny ten dzien :-)

Hejka!
Wpadłam na chwilkę przed "tańcem" :tak: opowiedzieć jak było na basenie. A więc byliśmy tam dość wcześnie, więc Karolcia miała troszkę czasu (i my) żeby się oswoić z otoczeniem i w ogóle. Cały czas się śmiała i była zadowolona. Do wody Rysio z nią wchodził, na początku bardzo się cieszyła, kopała nóżkami, chlapała rączkami po chwili była cała mokra :-D , śmiała się i ogólnie można powiedzieć że miała frajdę. W pierwszej części Rysio miał z nią tylko spacerować, a ona była tyłem do niego, miał ją też delikatnie polewać wodę :tak:. Po jakiś 20 min pan który się nami zajmował kazał dać ją na plecki, żeby sobie popływała i wtedy się zaczęło. Koniecznie chciał się przekręcić na brzuszek, wyginała się prężyła i była zła że nie może się przekręcić. Zaczęła płakać, Rysio musiał zmienić jej pozycję przytulił ją, ale ona już się nie dała udobruchać i po prostu przestało się jej podobać :-( Była nawet próba włożenia jej do takiego kółka ale też płakała, więc trzeba było opuścić wodę. Ale i tak jakieś 25 min. była w wodzie więc całkiem nieźle (zajęcia trwają 30)
Teraz się zastanawiamy czy to ma sens, może poczekamy aż będzie starsza, a może po prostu nie stosować pozycji na pleckach (bo tego nie lubi) i będzie git. :confused:

Spadam bo już się zaczęło :cool2:

Teraz reklamy to mogę jeszcze poprodukować :-)
Karlam to dobrze że dzidzia mocno kopie, ja to zawsze panikowałam jak malutkiej nie czułam przez jakiś czas, a potem oddychałam z ulgą jak ją czułam :tak:
To fakt szare i zimne brrrr dni się zaczynają :sick:

Oliwka ja wczoraj się napiłam troszkę wina mniam :-p W końcu wiem jak wyglądasz :tak: super fotusia, fajna laseczka z Ciebie :happy:

Karolinna i jak było u teściów:confused: Fajnie że Wasi znajomi tak ładnie się rozmnażają :happy: Będziecie mieć wiele wspólnych tematów :tak:

Sandros duuużo zdrówka CI życzę!!! Oby przeziębienie szybko sobie poszło precz!

MamoNatalki fajne są takie ciuszki z napisami, może też kupimy coś takiego Karolci :happy:

Witam Dziewczyny, zapewne ilośc moich postów może przyczynic sie do lekcewagi, ale tak to już..poczatki zawsze są ciężkie, trafiłam do Was z linku koleżanki :) którą gdzies tu ponoć mogę znaleźć, zobaczymy jak to będzie, teoretycznie nie jestem ze Śląska ale z okolic, mam na imie Aśka i jestem mamą córeczki która przyszła na świat 17.10.2005 mam nadzieje, że pozwolicie mi się bliżej poznać, pozdrawiam Was gorąco.

reklama
Witaj nowa Koleżanko

i po "tańcu". zaraz lecę na mój kultowy film. nie dość że mam katar, to jak zwykle będę wyć strasznie, więc dodatkowa paczka chusteczek zejdzie.:-D

a zapomniałąm siępochwalić - Piotrkowi wyszła dwójka dolna. to już trzeci zębal. ale chyba góra się zaczyna zbroić.

Do góry