witam w mglisty dzionek
Mama Natalki - cześć nowa mamo:-), fajnie że zawitałaś na nasz wątek! Jest tu bardzo fajnie same fajne dzieciaczki i fajne mamusie tu klikaja więc pisz o córci i o sobie jak najwiecej i oczywiście wklejaj fotusie
. Ja jestem z Żor
Mandarynka - cos musiałam ominąć i nie doczytałam że USG chodziło o wystawienie diagnozy co do ulewania
:-( Kubus tez miał mieć robione USG ażeby stwierdzic czy ma refluksa żołądka bo też mu sie ulewało, ale ja tak jak ty nie wziełam butelki bo poprostu nie wiedziałam
ale pani doktor stwierdziła żeby taka 100 % diagnoze wystawic to należałoby dziecko podłączyc do sądy na 24 godz.
to ja wtedy zapytałąm sie czy jak to sie potwierdzi czy jest jakies "lekarstwo" że mały przestanie ulewać a ona mi na to że nie to tylko byłoby potwierdzenie co do ulewania
, Dlatego wycofałąm sie bo dla potwierdzenia diagnozy nie dam dziecka do szpitala
. Kubus jak skończył pół roczku przestał ulewać więc poprostu "zaworek" sie wykrztałcił
. Gratki dla znajmomych!!!!:-)
mokkate - życze miłej i udanej soboty :-)
oliwka - a tego pieska to maż juz na zawsze
, sliczne zdjęcia Oliwki z psiakiem
, na mieszkano diametralnie sie zmieniło
mi sie podoba bardzo dobrze sie czujemy
kaska - no nieżle wam daje Piotruś ranne pobudki brrrrrrrr
;-) , odpukac ostatnio Kubus przesypia prawie całą noc tzn jest jedno podejscie z woda dla Kuby i spi a o 5:30 przebudzenie na cycusia i dalej spi do 7:30
rewelka mozna powiedzieć że jestesmy wyspani
tylko cichoooooooo żeby nie zapeszyć
iza - musisz przyjechac i sprawdzić czy zmiana wystroju wyszła na dobre
, a jak Karolinka dałam rodzicom pospac
po co ja zadaje pytanie pewnie TAK
kawusia juz wypita, Kubus drzemie spadam cosik robic, musze podłożyć zasłony i powiesic
:-)