reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
MamaBoo wpadam i zagladam tutaj codziennie ale nie nadarzam za waszymi wypocinkami :-)

Baska ale piekny Kamilek :-) na tym pierwszym zdjeciu taki jakis gniewny hehhe :-) a tata widze ze przeszczesliwy, no jak i mama :-)

a co do moich spraw lekarskich to wszystkie stycznioweczki trzymaja za mnie i dzidzie kciuki :-) Wasze tez mi pomoga :-)

shinue ja tez zawsze na poprawienie humorku ide do fryzjera ale ze teraz zapuszczam wlosy i nie chce tez ich farbowac to po radosnej nowinie o CRP ujemnym wlazlam na allegro i kupilam rozek usztywniany dla maluszka i pieluchy flanelowe :-) zakupy tez zawsze poprawiaja humor:-)
a dlaczego Ty masz kiepskie samopoczucie? cos tam nakupywala co? :-)

reklama
.baska uroczy malec,rodzice dumni:tak:

shinue no właśnie,coś ty sobie kupiła ze aż tak sie z tym źle czujesz:rofl2:;-).A co bedziesz robic z wloskami:confused:

karlam każde zakupy,byleby to były zakupy,są ok:-)mnie też poprawiają nastrój:-).

oj Karola tak tak wszyscy jak małe dzici ubaw tam mieliśmy :-)

Oliwka to w niemczech u brata Pawła tam są fajne miejsca dal dzieci a u nas park gdzie atrakcją jedyną są żule z piwem itp :-p

Liwia kima 3 godzinę :confused: :confused: :confused: ale jak wstanie to zrywam sie z pracy i sru na spacerek idziemy !!! :tak:

justyna odnośnie parku masz rację u nas tak samo:tak: a tam super mają:szok:
shinue a co to bedzie za fryzik ,farbowanie czy obcinanie?:-)masz jakieś fotki?;-)A co do za kupów to co ty szarpiesz sie z tymi ciężarami sama :no::no::no:
baska wiadomo że teraz masz troche mało czasu ale to sie unormuje ,śliczny wasz Kamilek i rodzice szcześliwi:happy:

Piiotrek nie chce siedzieć w spacerówce. nie podoba mu sięi koniec. więc albo na spacer idziemy z nosidłe (ludzie dziwnie na mnie patrza na osiedlu) lub z fotelikiem, a nogi Piotrkowi majtają się.

Iza: rehabilitację na nfz znalazłam dopiero w dąbrowie górniczej.

.justynka tyle czasu ci śpi Liwia w dzień:surprised:

kaśka76 no trzeba jakoś przekonać Piotrusia a ze jesteś dobra we wszelkich gadkach to na pewno dasz radę:tak:

oliwka czy dzisiaj leci jakis ciekawy seriali w tv:confused: zostaniesz naszym dyżurnym informatorem;-).

Ja muszę się wziąść za porządki,bo popołudniu zamiast pucować meble to byłam z Lenką na spacerku:-) i nie żałuję:-)

karolinka ok bede informatorem:-D:-D:-Ddziś niestety nie ma seriali bo piatek:-D przepraszam była pierwsza miłoś :-Dale nie ogladałam:-D i rzdko oglądam;-)
Tez sie skusiłam z małą isc na spacer dałam jej chusteczke pod szyjke i myśle ze nic jej sie nie stanie:-) a Oliwia też śpi 2-3 godzinki ale tylko raz :-)
Leć pos[przatac i zajrrzyj jeszcze przed spankiem;-)

Nie poprawiłam sobie humoru :no: . chciałam żeby mi fajnie pocieniowała włosy a ona obcieła mnie prawie na pazia . Zmieniam zakład fryzjerski .
Musze zobaczyć czy mam tam jakieś zdięcia nadające się do publikacji :baffled: .
Co do tych zakupów to poszłam tylko"po chleb i coś do chleba "i się tego jakoś nazbierało troche więcej i troche dalej od domu a nie chciało mi sie czekać 20 min na autobus . Całą noc mnie plece bolały i miałam jakieś kolki nawet NOSPA nie zabardzo pomagała .
Dzisiaj zrobiłam sobie leberski dzień .
Teraz ide pod prysznic , a potem z książką do łóżeczka .
Pa dziewczyny .

kaśka76 no trzeba jakoś przekonać Piotrusia a ze jesteś dobra we wszelkich gadkach to na pewno dasz radę:tak: ---------------- KAROLKA: normalnie burak się ze mnie zrobił i narcyz w jednym :tak: aż taka gadatliwa jestem??????? :szok: :eek: już będę dziób na kłódkę trzymać - słowo harcydupka

reklama
shinue to nieźle cie urządziła fryzjerka cie niezrozumiała albo poprostu cierpi na brak wyobraźni:szok:Najlepiej sie tnie u młodych dziewczyn idą razem z modą ,niby ja też mam młodą kuzynke 33 lat ale fryzure mi kiedyś zrobiła na ślub :szok:wyglądałm jak stara kokota:wściekła/y:tylko na ślub jak mnie czesała to nawet mi sie podobało.Dobrej nocki papa

Reszta dziewczynek gdzie sie podziewacie??

Do góry