reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej
Witam nową mamusie mandaryne:tak:;-)ja jestem z Wodzisławia a z rybnika nie ma nikogo ,luszczynka jest z Ochojca ,kubusiowa i ewcik z żor a reszta dziewczyn z zagłębia:-) czekamy na jakieś fotki i napisz coą o sobie?;-)
ewcik też bym chciała zrobić sobie takie paznokcie ile dałaś ża nie.Wcale ci nie zazdroszcze powrotu do pracy:no:
może diś zajrzy baśka:-(
izuniu to masz małego śpioszkaa ,całuski dla Karolki :-)
Pa Pa miłej niedzieli;-)

reklama
Oliwka29 dzięki, również całuski dla Oliwki!!! Karolinka właśnie zasnęła po kaszce ciekawe jak dlugo pośpi :confused:

A Basia ma jakieś problemy z zalogowaniem się, jak jej się uda to wklei fotki Kamilka :tak: Ja już widziałam, śliczny jest, aż mi łezki stanęły. Fajne ma włoski :happy:

WITAMY CIE "MANDARYNA" moze jakies foteczki nam pokazesz ????

Oliwka to moja kumpela mi robi i naprawde swietnie i dlugo sie trzymaja , co 3 tyg ide uzupleniac a ogolnie tipsy tak 6 miesiecy nosze.Za załozenie bierez "jak dla mnie " 40zł:-)

Hej dziewczyny.

Wpadlam się tylko przywitać. W domku jesteśmy już od piątku. Czujemy się dobrze ale jak widać mało mam czasu bo mały prawie ciągle przy cycku :-) ;-) :tak:

Mam problem z wstawieniem suwaczka jak opanuję to napiszę coś więcej.

Dziękuję za to, że bylyście ze mną nie dam rady nadrobić tych postów które naprodukowałyście kiedy mnie nie bylo a więc narazie niewiem co tam pisałyście i nie jestem w temacie ;-)

witam :-)

Wpadłam sie przywitać bo jakoś czasu mi ostatnio brakuje:-( i jeszcze do tego wszystkiego przypałetała sie po długiej przerwie @ i kipsko sie czuje jak zwykle przy jej obecności:wściekła/y:
My jestesmy po wczorajszej imprezce ale ja jakos bez humorku:zawstydzona/y: :-(
Ale ogólnie fajnie było Kuba był oszołomiony ilościa nowych twarzy:szok: :nerd: ;-). Dzisiaj niestety dalsze malowanie trudno ale nawet w niedzile bo inaczej bedzie to trwać wiecznie:dry:

witam nową mamsię "MANDARYNKA" jestem z Żor ale to niedaleko a w Rybniku pracuję (narazie urlop wychowawczy) napisz co ś o Was i wklej fotki dla zapoznania się z twarzami:tak: :-)

baska - witamy !!!!!!!!!!!!:-) :tak: jak bedziesz miec juz jakis czas to wklej foteczki z Kamilkiem i napisz coś o nim:happy: bo jestem strasznie ciekawa co u was słychać:confused: :tak: całuski:-)

Ewcik - to juz chyba koniec większych imprez ale własnie wczoraj Jarka kuzyn oswiadczył że chyba w następnym roku bedzie weselicho, w tym roku sie zaręczył i chcieli w 2008 ale chyba przyspieszą bo jakos im sie dłuży :tak: fajnie że zakupy sie udały i paznokcie odrazu humorek lepszy coooo:-) :tak: tylko troche psuje perspektywa powrotu do pracy:-( życze młych klientów:happy: grabka dla Filipka

My w tygodniu wybieramy sie na zakupy: fotelik samochodowy dla Kuby bo juz wyrasta z obecnego, ja chcę kupic sobie kozaki (oficerki) i może jakis fajny płaszczyk, moze do tego jakąś fajna kiecke i sweterek :tak: zobaczymy Jarek tez musi kupić buty i chce jakis golf i swetr czyli przed nami do wydania spora kasa no i nie wspomne o potrzebach Kuby :confused: :tak: może jakis skok na bank:szok: ;-)

iza - miłego spacerki z super spiszkiem i aniołkiem w jednym:laugh2: :-D

oliwka - w piatek zrobiłam pizze wyszła rewelka mniam:tak: :-) podniebienie zaspokojone:happy:

miłego dnia

Cześć dziewczynki - ja tylko przywitać się chciałam i wkleić nowe fotusie :-)
Ewcik to widzę, że nie jestem sama z tym przynoszeniem Oskara do łóżka. A rzeczywiście - dresik z Auchana - słodko w nim wygląda :-) .
Czas leci - ja jeszcze niedawno na porodówce leżałam a OZIk taki duży.
Z resztą Ty też pewnie masz Filipka przed oczami ja był malutki a tu już taki chłopak duży.
Kubusiowa fajnie, ze imprezka się udała. A taki skok na bank to chyba każdemu by się przydał :-) Jeszcze teraz jak idzie zima - to my mamy cała garderobę do wymienienia. Mama R. kupiła wczoraj Małemu kurtkę na zimę, ale i tyak musimy jeszcze kupić kombinezon, bo jak bęziemy robili wypad na sanki to będzie mu zimno jak dupką ujedzie po śiegu :-) .
Mandarynka witam nową mamusię ! Napisz coś o sobie. Ja jestem z Katowic. No i wklej moze kilka fotek Ani, bo mimo, ze na suwaczku już widać, ze jest śliczna to pewnie wszystkie chciałybyśmy ją "blizej" poznać :-)
Justynko wybacz przejęzyczenie - oczywiście, ze wiem, że Twoja córcia to Liwia a nie Oliwia :zawstydzona/y:
KArolinna pewnie odsypiasz zabwę, co ? Wklej jakieś foteczki.
Oto ja - już w lepszej formie ;-) i inne fotki

mamaboo - fotki ekstra maluszek rozkoszny i ty nowe image rewelacja :tak: :happy:

justynka - ja równiez cie witam po przerwie, całuski dla Liwi!:-) pisz co u was słychac

no to ja też wkleje fotki:
c504937d0a0b7d7a5ab2a7d8ad695b32,10,19,0.jpg

Kuba na ulubionej huśtawce

57805345f6b668bc6667c10a984396bc,10,19,0.jpg

reklama
wow mamo Kubusia fajna fryzurka no i ten kolor:yes::yes::yes:a i kubuś słodki jest a jaki zadowolony:happy:
mamaboo ten twój krasnalek jest świetny:tak::cool:
basiu witam cie serdecznie czekamy na foteczki i jak tam poród przebiegł,oczywiście jak znajdziesz czsu troche;-)całuski dla Kamilka:-)

Do góry