reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witajcie dziewczyny
Wpadam z samego rańca, bo dziś teść wkracza z tapetowaniem
Remont idzie, więc wg planu :-D
Dziś mam wizytę u gina, a później mamy pierwsze zajęcia w Szkole Rodzenia

Baśka ... jaki cudny chłopczyk, postaraliście się z mężem :tak:

Kubusiowa ... ty jako styczniowa mamusia, powiedz mi jak wyglądał twój sylwester przez porodem :confused:

Mandarynka ... no proszę kolejny Jarek super-tatuś :tak: Mój mąż też Jarek, Kubusiowej i Mmm też i .... kurcze zapomniałam kogo jeszcze, ale Jarków Ci tutaj nie brak :-D

Karolinna ... Też obstawiałam Lucasa, w sumie Maria Wiktoria mogła jeszcze poskakać, widać było, że dopiero się dziewczyna rozkręcała.
A Lenka pierwszy raz została na noc ?? Chyba tak ... :confused: :confused:

Ewcik ... ale my nic eXtra nie robimy, bo na to trzeba mieć kaskę :-( Choć bym chciała, nieukrywam.

reklama
hejka

mandarynka no fakt,pierwsze skjarzenie z mandaryną:-D,Ania wygląda uroczo:tak:.

iza gratki dla karolci z okazji pół roczku!!!!
prezentskaczemf2.gif

mariaola tak,pół dnia i trochę nocy beze mnie:eek:.A wałęsówna chociaż mnie wkurzała to przynajmniej była taka inna od reszty i była przez to ciekawa;-)

lecę na śniadanko no i kawusia!:-)

:-) witam

wpadłam sie przywitać, bo dzisiaj napiety plan zajęć, Kuba po sniadanku wiec teraz gry i zabawy i tak około 10 drzemka a ja w tym czasie przygotuje sie do wyjscia jak sie Kuba obudzi to mleczko i w droge załatwiac sprawy:-) czyli roletki zamówić itp.
Dzieki za komplement co do fryzurki:-)

ewcik - mojej mamie tez lepiej podobałam sie w jasnych wiec nie jestes w tej opini osamotniona, i dzieki za szczerość:tak: :-) a fajne macie oficerki i w jakiej cenie a Kubusiowi tez chce jeszcze buciki kupić to zaproponuj hihihi, jak tam mąż rano kaczorek chyba wielki coooooooo:confused: :tak: , mój Jarek za bardzo chorował po alkocholu i od dłuzeszego czasu tylko ewentualnie kilka kieliszków na toast i koniec:tak: nie ma zdrowia do alkocholu wiec pije piwko dla zdrowia nerek ;-)

karolinna - no widzisz z lenki to juz suża i dzilena dziwczynka niepotrzebnie sie denerwowaś, super że pobawiłaś sie z mężem, a jak smakował drinkuś:-p ja już tezmam smaczka na jakis odlotowy drinkuś:tak:, a ja nie byłam zła tylko żle sie czułam przez @ i humor d.....y:wściekła/y: ale juz lepiej bo ojchodzi, czekamy na fotki z imprezki

mariola - sylwka spędzalismy z mężem w domku i naszym bobaskiem w brzuszku, zapraszali nas znajomi ale ja wolałam być sama w domku bo wiadomo jak sie czułam słaba to sie położyłam ale było naprawde super wklej Ci fotki z naszej "szampańskiej -picolo truskawkowe dla tradycji było" imprezki:-)

baska - maluszek sliczny :happy: wklejej jak najwięcej fotek i pisz pisz, a to super że pokarmu duzo Kamilek z tego faktu to chyba bardzo zadowolonoy:-)

mandarynka - Ania super dziewczynka:tak: :-) , o dobrze wiedziec że uczysz angielskiego może jakies lekcje :-p ;-)

karolinna - ja wczoraj właśnie obstawiałm na Wałęsówne jakos mi nie wpadła w gusta:no: ja juz kawusie pije

iza - duzo szczęścia, uśmiechu i zdrówka dla Karolinki!!!!!!!!!!!!!:-D :laugh2: :-D :laugh2: :-D :laugh2:

Witam dziewczyny!
Byliśmy wczoraj z małą na urodzinach mojej bratowej. Wróciliśmy o 20-tej i zaraz ją kąpałam i karmiłam. No i zasnęłam razenm z nią. Obudził mnie sms od koleżanki o 23-ciej. No i kurcze nie widziałam Tańca z Gwiazdami! No, ale już od was wiem kto odpadł ;-) .
Anusia marudzi chyba jest śpiąca.
Później wkleje jeszcze jakieś zdjęcia.

Witam!
Karolinka dziękuje za życzenia! :-) Jak te pół roku szybko zleciało :surprised:

Kubusiowa bardzo ładna fryzurka :-) ale też jakoś tak wolałam Cię w blond :baffled: no ale jeśli dobrze sie tak czujesz i mężusiowi się podoba to najważniejsze :-) A Kubuś jaki kawaler, jak fajnie ubrany :tak:

Basia widze że udało Ci się wstawić paseczek :-) Kamilka już chwaliłam ale pochwalę jeszcze raz: śliczny chłopczyk, a najważniejsze że zdrowiutki i apetycik mu dopisuje. Ciekawe jak nocka Wam minęła :confused:
Najlepsze życzonka dla Kamilka z okazji ukończenia 1 TYGODNIA ŻYCIA!

Karolinna to super że Lenka zniosła dobrze Waszą nieobecność i że dobrze sie bawiliście. Lenka już nie jest taka malutka i sama się przekonałaś że można ją na dłużej zostawic. A z dziadkami to pewnie super zabawę miała. :tak: A powiedz mi masz taki jasny płaszczyk? Bo jak tak to Was wczoraj widziałam z daleka :happy:

Mandarynka mnie też się skojarzyło z Mandaryną :-D Ja jestem z Katowic (wcześniej nie napisałam) i też lubie mandarynki :-p. A Twoja córcia śliczniutka :-) my mieliśmy chrzciny 4 czerwca jak mała miała 2 miesiące więc blisko Was ale nie było upału tylko padał deszcz :baffled:

MariaOla Ty to jesteś przebojowa dziewczyna z brzuszkiem :-D Masz tyle energii że :szok: Ale za to Twoje maleństwo będzie mieszkać w ślicznym otoczeniu :tak: Szczerze mówiąc nie wiem jak zrobić żeby dziecko było aniołkiem, dzieci mają różne usposobienia, ale na pewno nie można brzdąca za bardzo rozpieścić. My Karolcię mało nosiliśmy jak była mała, od początku śpi sama w łóżeczku, może dzięki temu jest grzeczna i umie się sama zabawić. Myślę że od początku trzeba dziecko wychowywać bo inaczej wejdzie CI na głowę. Mój siostrzeniec jest bardzo rozpieszczony i widzę jakie to ma teraz skutki, jak do niego przychodzimy to nawet się z nami nie umie przywitać :szok:
Ale oczywiście każda matka robi tak jak uważa.

Lece bo Karolcia płacze :sick: na razie Kobietki!

Karolinna ..... A mnie bez reszty irytuje Kinga Rusin ... Qrcze co ona robi w telewizji (kiedyś ponoć była kobnietą Tomasza Lisa, więc prawie pierwszą damą - o zgrozo :szok: ), a te jej głupie komentarze ... mam na nią silną alergię i to bynajmniej nie ciążową, bo od zawsze mnie wkurza :wściekła/y:
Jeszcze nie mam swojego dziecka i może mi się wydaje, ale przecież Lenka to już duża dziewczynka, no i została w dobrych rękach, nie mogłaś zadzonić i się upewnic, czy wszystko gra i uspokoić nerwy, a później szaleć dalej ... no chyba, że wesele nie było aż tak udane, jak sobie to wyobrażam.

Kubusiowa ... jasne, wklej ... zobaczę co mnie czeka :cool2: Takiego sylwestra sobie nie wyobrażam, choć musi być w nim coś wyjątkowego, to może jedyny takie w moim życiu. Będzie to tzw. SYLWESTER NA BIAŁEJ SALI ;-)

Mandarynka ... ja dobrze skojazyłam :tak: takie mam smaki na pomarańcze i mandarynki, że nic trudnego było się domyślić. Wiadomo ... brzuchatka :tak:

Aaaaa i jeszcze coś trzymajcie kciuki za moją Księżniczkę dziś idziemy na szczepienie, no i będzie chwila prawdy na wadze :baffled:

Ps. A przed chwilą płakała bo zrobiła mega kupkę :-) :-D Pewnie po wczorajszej śliwce :laugh2:

MariaOla ja tez bym ta Kinge Rusin po tylku kopala :tak: jak ja i melera widze w dzien dobry tvn to mnie skreca, glupszej pary w historii telewizji chyba nie bylo :-D no i jeszcze nie moge zniesc jej nazwiska (ma to samo co taka jedna taka....) :-p

Iza1 najlepszego dla Karolinki mojej imienniczki :-)

reklama
Witam! Juz wróciłam.
Było świetnie (dobrze wyrwac sie od czasu do czasu z domu :-) )
W sobotę zrobiłyśmy sobie "babskie spotkanko" z kuzynkami i ich dziećmi.
Daria nacieszyła się psiakami od siostry i mojej mamy (uwielbia psy i ciągle nas namawia na własnego:hmm:).
Nawet Martynce zwierzaczki przypadły do gustu :-)

Mandarynka- witam nową mamusię i śliczniutką Anię.
Ja jestem z Katowic (nie mylić z Zagłebiem :-) ) Podzielam Twój zachwyt mandarynkowy, bo lubię wszystkie cytrusy. W ciąży zjadałam mandarynki tonami.....:-D

MamaBoo- bardzo ładna fryzurka, bardzo ładna....
Ale Oskar już duzy. A tak niedawno się urodził.....

Kubusiowa- podoba mi się Twój nowy kolor, ale muszę go jeszcze koniecznie sprawdzić "na żywo":rofl: ;-) .
Widzę, że Kubuś lubi huśtawki. To mają z Lenka wspólną pasję:tak:

Iza- buziaczki dla Karolinki. Dużo
uśmiechu i zdrówka!!!!

Baska- cudny ten Wasz Kamilek. Niech rosnie zdrowo. A mamusia niech nam wkleja zdjęcia...

Karolinna- no to z Lenki duża dziewczynka- potrafi już zostać z babcią na jedną noc. I pozwoliła rodzicom zaszaleć...
A ja sie bardzo cieszę, że Wałęsówna odpadła...:tak: :tak: :tak: Bardzo!

Miłego dnia babeczki.
(Ciekawe jak tam Mmm w pracy. Cos nie ma czasu pisać:-( )

Do góry