reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Mmegi ja tez niestety nie pomoge ci!!! ale idz na biala liste ginow i poczytaj!!!!:):)

Karolinna oczywiscie ze wszystko powiem i napisze!! a i jak tylko bede miala zdjecie to wkleje :):):)

reklama
Mmegii: moja kuzynka z gliwic chodzi do lekarza, ale aż do Pyskowic, ona sobie go chwali. mogę spytać czy nie zna kogoś w miarę konkretnego z gliwic.

karolinna: wiem o tych róznych opiniach na temat mleka, lekarka pozwoliła mi pić codziennie mały kubek przegotowanego. Ale coby się napić prawdziwego mleczka, to muszę jeszcze sporo poczekać, ale Dzidziola teraz najważniejsza. Muszę się spytać następnym razem czy mogę jeść żelki,bo ostatnio nie przejdę spokojnie koło leżącej paczki żelek.

kaśka76 wydaje mi sie ze co do zelkow to chyba nie ma zadnych przeciwwskazan :)
ja jak sie pytalam mojej gin to mi poweidziala ze ciaza to nie choroba i mam jesc to co zwylke a jak mam na cos ochote to tym bardziej bo to znaczy ze moj organizm i dzidzia potrzebuja tego dlatego na widok elkow oboje wariujecie :laugh:

pozdrawaim :)

cześć Dziewczyny!!

mmegi ja chodzę do dr Siergiej prywatnie, przyjmuje na oś. Kopernika; ja ją sobie bardzo chwalę, co prawda nie ma usg ani w gabinecie i umawiam się z nią w szpitalu, ale już bez dodatkowych opłat. Usg robi jakiś inny lekarz który jest z nią na dyżurze, ale to tyle negatywów. Jest bardzo czujna, miła i delikatna, nie straszy i wg mnie jest SUPER a poza tym wiele znajomych tam chodzi i rodziło u niej i wszystkie są zadowolone :) jak bedziesz zainteresowana to dam Ci adres do niej

a propos mleka to mi zaczęło smakować w ciąży, dzisiaj trochę wypiłam i mnie mdli po nim- czyżby powrót do normalności :)

wczoraj zamówiliśmy wózek, kupiliśmy wanienkę, smoczki, termometr do wody- jestem cała chora z tych zakupów :) wszystko bardzo mnie cieszy :D

ja właśnie kończę drugą paczkę żelków. Pożeram ale tylko o smaku coca coli. Zbiorę się na spacer krótki i kupię sobie w sklepie kilka paczek na zapas.
Dziewczynki poczarujcie coś coby mi się ta moja kochana kosmóweczka chociaż trochę podniosła.

mmm: mam nisko osadzoną, prawie w całości zakrywa ujście i od 4 tygodni ani drgnęła do góry. siedzę sobie z tego powodu w domku, prawdopodobnie też z tego powodu miałam delikatne plamienie w 11 tygodniu i pobyt w szpitalu. MUSI BYĆ DOBRZE

reklama
czesc mamuski :)

Żelki mniam tez je wcinalam ....smiech mnie ogarnia bo wtedy nie wiedzialam skad mi sie zelki wziely .Po raz ostatni jadlam je chyba z 10 lat temu . ;D a teraz wy ...smacznego kochane smacznego ;). A zamiast mleka jedzcie np jogurty , pochlanialam je litrami tak mi smakowaly. Podobno wszystkie zapasy wapnia w organizmie kobiety wplywa jak szybko dziecko bedzie zabkowalo ;D
Idziemy jesc ;) do zobaczenia

Do góry