reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Cześć Dziewczyny!!!
dziękuję za wsparcie
będziemy rodzić w klinice na ul. medyków u dr włocha
zobaczymy co nam dzisiaj doktorek sympatyczny powie
odezwę się po wizycie
pa pa

reklama
aga wyobrażam już sobie to spotkanie! Wasze starszaki biegają każdy w inną stronę, a nasze małe marudy będą się ogladać na pieskami, tylko każdy na innego, a my biedne mamusie, żeby nie wrzeszczały będziemy spełniać ich zachcianki :D ...ale zaraz... gdzie podziali się tatusiowie w moim wyobrażeniu?? to oni będą biegać za dzieciakami i pieskami, a my spokojnie porpzmawiamy :p i to mi się podoba :D

jak tak czytam wasze wiadomosci to tez juz bym chciala byc tak daleko jak wy... ja dopiero 8 tydzien zaczynam a gdzie tam 30 albo 40 :) juz sie rozmarzylam jak to bedzie gdy malenstwo przyjdzie na swiat, a tu jeszcze tyle czasu, mam tylko nadzieje ze szybko minie :) pozdrawaim was wszystkie :)

mmm pyszny obiadek dziś masz :) i jeszcze dwa tyg i będziesz miała ten 37 tydz i ja już trzymam kciuki :) .Podejrzewam że Twój mąż już chodzi jak w zegarku ;)

aga77 mam nadzieję że sąsiad służy Ci tylko do zakupów ;) biedny Olivierek,musi się strasznie męczyć z tymi ząbkami,ucałuj go ode mnie i powinno mu zaraz przejść ;) pewnie też jesteś przez to zmęczona,cio?

olgap bardzo niedaleko mnie będziesz rodzić,tzn miejsca gdzie tymczasowo sobie pomieszkuję :) a słyszałam już coś o dr włochu,i z tego co pamiętam to raczej pozytywnie.

mmegii trochę Ci jeszcze zostało :) Ja jak teraz pójdę do pracy to mam nadzieję że szybciej mi minie tenm czas i ani się obejrzę a będzie listopad :)

wrr,ale od wczoraj jestem wściekła na teściową,ta.... potrafi tylko krakać.Przecież nie powinno się mówić niektórych rzeczy kobietom w ciąży.Niestety przez miesiąc muszę jeszcze z nią mieszkać bo tyle gdzies potrwa remont ,ale z mężem już marzymy o przeprowadzce.

wez sie nia nie przejmuj Karolinna!!!!ty jestes najwazniejsza!! i oczywiscie masz racje!!
Ja napewno przyjade bo czesto bywam w tamtych okoliach :)
jak nie z malenstwem to z brzuszkiem :):) hihi :):)

No i Karolinna masz racje ale to by byla niespodzianka:)

hej!!!!!!!

Wpadam tylko na chwilę się przywitać bo padam znóg :mad: Praca mnie wykańcza ;)

Kaśka76: bardzo się cieszę, że z dzidzią wszystko dobrze i że jesteś zadowolona z badania i lekarza :) Super!!!

Miałam mieć dziś USG 3D ale nie mam... bo gloica się zepsuła :mad: wstępny termin mam na 27 a tak się nastawilam na dziś :mad: Pozdrawiam brzuchatki i mamusie!!

Hejka!!!!
Dziewczyny, mam ogromną prośbę!!! Dajcie mi prosze jakieś namiary do tego dr Kudły, którego tak mocno zachwalacie. Chcialam sobie zrobic u niego usg, bo ostatnio jak byłam w szpitalu, to niestety nie wolno mi było spojrzec na monitor i nie widziałam swojego Maleństwa. Dziś mam straszne doły. Ostatnio miewam straszne koszmary o złym zdrowiu mojego Mateuszka i chciałam sie upewnić czy z nim wszystko ok. Ratujcie proszę!!!! A! No i dajcie znać kiedy przyjmuje i jakie są koszty badania. Błagam! No i czy można u niego nagrać usg na cokolwiek i za ile. Dzięki z góry.

kasia178 kurcze jak się tak człowiek na coś napali a tu się okazuje że nic z tego ... nie lubię czegoś takiego strasznie! A co do pracy to ile pracujesz dziennie? jak jestes bardzo zmęczona praca to zawsze lekarz z tego powodu może dać ci L-4

beata78 numer do tego kudły to taki : 251-48-40 od godz 15 -19,z tego co słyszałam to ma niedługo wyjechać do NY,ale może uda Ci się jeszcze załapać.Kosztuje ta wizyta aż 180 zl ale naprawdę warto.Daje 4 zdjęcia z usg i nagrywa na płytkę dvd,jest bardzo kompetentny i nie powinaś żałować wizyty u niego.

Dziękuję Karolinnko. To faktycznie strasznie dużo. Pogadam z mężem, bo koszty chyba przewyższają nasz budżet.

reklama
Hej :)
Jezu nie wydalam ..Karolka faktycznie Oliverek zmierzly jakjego tata ;D, i w dodatku ten katar .. dzis bardzo malo spi . To jego pierwsza powazniejsza hstoria :D katar . Oby tak zostalo ;) Wiecie co przezylam szok , wyszla ta druga jedynka , malo ja prawie co widac a ten moj szkrab piluje zebami :o :o . Doswiadczylam cos nowego ;) Beatko zleci jak z bicza strzelil , ani sie nie obejrzysz a tu juz porod . Przejdzie nst tura , i to ty bedziesz rodzic a my dopiero na poczatku hahahha.
mmm taa ladnie wyglada , widze glowka pracuje , fantazje masz super tylko ja tego nie widze , chyba ze wynajme obcego tatusia :D:D: . Wpadne tutaj jeszcze ;)

Do góry