reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Cześć Dziewczyny!!!
dziękuję za wsparcie
będziemy rodzić w klinice na ul. medyków u dr włocha
zobaczymy co nam dzisiaj doktorek sympatyczny powie
odezwę się po wizycie
pa pa

reklama
aga wyobrażam już sobie to spotkanie! Wasze starszaki biegają każdy w inną stronę, a nasze małe marudy będą się ogladać na pieskami, tylko każdy na innego, a my biedne mamusie, żeby nie wrzeszczały będziemy spełniać ich zachcianki :D ...ale zaraz... gdzie podziali się tatusiowie w moim wyobrażeniu?? to oni będą biegać za dzieciakami i pieskami, a my spokojnie porpzmawiamy :p i to mi się podoba :D

jak tak czytam wasze wiadomosci to tez juz bym chciala byc tak daleko jak wy... ja dopiero 8 tydzien zaczynam a gdzie tam 30 albo 40 :) juz sie rozmarzylam jak to bedzie gdy malenstwo przyjdzie na swiat, a tu jeszcze tyle czasu, mam tylko nadzieje ze szybko minie :) pozdrawaim was wszystkie :)

mmm pyszny obiadek dziś masz :) i jeszcze dwa tyg i będziesz miała ten 37 tydz i ja już trzymam kciuki :) .Podejrzewam że Twój mąż już chodzi jak w zegarku ;)

aga77 mam nadzieję że sąsiad służy Ci tylko do zakupów ;) biedny Olivierek,musi się strasznie męczyć z tymi ząbkami,ucałuj go ode mnie i powinno mu zaraz przejść ;) pewnie też jesteś przez to zmęczona,cio?

olgap bardzo niedaleko mnie będziesz rodzić,tzn miejsca gdzie tymczasowo sobie pomieszkuję :) a słyszałam już coś o dr włochu,i z tego co pamiętam to raczej pozytywnie.

mmegii trochę Ci jeszcze zostało :) Ja jak teraz pójdę do pracy to mam nadzieję że szybciej mi minie tenm czas i ani się obejrzę a będzie listopad :)

wrr,ale od wczoraj jestem wściekła na teściową,ta.... potrafi tylko krakać.Przecież nie powinno się mówić niektórych rzeczy kobietom w ciąży.Niestety przez miesiąc muszę jeszcze z nią mieszkać bo tyle gdzies potrwa remont ,ale z mężem już marzymy o przeprowadzce.

wez sie nia nie przejmuj Karolinna!!!!ty jestes najwazniejsza!! i oczywiscie masz racje!!
Ja napewno przyjade bo czesto bywam w tamtych okoliach :)
jak nie z malenstwem to z brzuszkiem :):) hihi :):)

No i Karolinna masz racje ale to by byla niespodzianka:)

hej!!!!!!!

Wpadam tylko na chwilę się przywitać bo padam znóg :mad: Praca mnie wykańcza ;)

Kaśka76: bardzo się cieszę, że z dzidzią wszystko dobrze i że jesteś zadowolona z badania i lekarza :) Super!!!

Miałam mieć dziś USG 3D ale nie mam... bo gloica się zepsuła :mad: wstępny termin mam na 27 a tak się nastawilam na dziś :mad: Pozdrawiam brzuchatki i mamusie!!

Hejka!!!!
Dziewczyny, mam ogromną prośbę!!! Dajcie mi prosze jakieś namiary do tego dr Kudły, którego tak mocno zachwalacie. Chcialam sobie zrobic u niego usg, bo ostatnio jak byłam w szpitalu, to niestety nie wolno mi było spojrzec na monitor i nie widziałam swojego Maleństwa. Dziś mam straszne doły. Ostatnio miewam straszne koszmary o złym zdrowiu mojego Mateuszka i chciałam sie upewnić czy z nim wszystko ok. Ratujcie proszę!!!! A! No i dajcie znać kiedy przyjmuje i jakie są koszty badania. Błagam! No i czy można u niego nagrać usg na cokolwiek i za ile. Dzięki z góry.

kasia178 kurcze jak się tak człowiek na coś napali a tu się okazuje że nic z tego ... nie lubię czegoś takiego strasznie! A co do pracy to ile pracujesz dziennie? jak jestes bardzo zmęczona praca to zawsze lekarz z tego powodu może dać ci L-4

beata78 numer do tego kudły to taki : 251-48-40 od godz 15 -19,z tego co słyszałam to ma niedługo wyjechać do NY,ale może uda Ci się jeszcze załapać.Kosztuje ta wizyta aż 180 zl ale naprawdę warto.Daje 4 zdjęcia z usg i nagrywa na płytkę dvd,jest bardzo kompetentny i nie powinaś żałować wizyty u niego.

Dziękuję Karolinnko. To faktycznie strasznie dużo. Pogadam z mężem, bo koszty chyba przewyższają nasz budżet.

reklama
Hej :)
Jezu nie wydalam ..Karolka faktycznie Oliverek zmierzly jakjego tata ;D, i w dodatku ten katar .. dzis bardzo malo spi . To jego pierwsza powazniejsza hstoria :D katar . Oby tak zostalo ;) Wiecie co przezylam szok , wyszla ta druga jedynka , malo ja prawie co widac a ten moj szkrab piluje zebami :o :o . Doswiadczylam cos nowego ;) Beatko zleci jak z bicza strzelil , ani sie nie obejrzysz a tu juz porod . Przejdzie nst tura , i to ty bedziesz rodzic a my dopiero na poczatku hahahha.
mmm taa ladnie wyglada , widze glowka pracuje , fantazje masz super tylko ja tego nie widze , chyba ze wynajme obcego tatusia :D:D: . Wpadne tutaj jeszcze ;)

Do góry