reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
oj napewno bedzie widac!! bedziemy zdawaly sobie relacje co i jak!!! moze idz i zaloz watek relacje po usg czy cos takiego :):) i tam bedziemy pisac co i jak na usg!!! no i dawac zdjecia!

reklama
hm.... chetnie bym zalozyla watek ale chyba nie bardzio wiem jak :mad:
ale czekaj, dowiem sie i bedzie, obiecuje :)jak tylko bedzie to sie dowiesz :)

tam pisye yaloy nowz watek w pasku kolo odpowiedyi chzba na gorye!! nie w okienku gdyie cyztasy ale wyzej!! poszukaj napis nowy watek :)

dziewczyny ale miło poczytać jak się tak ekscytujecie :) ciekawe jak już zobaczycie wszystko wyraźnie na tym usg to chyba powariujecie ze szczęścia :)

mmegii ładne zdjątko sobie wkleiłaś do podpisu :)

lilith lekarz Ci mówi że wszystko ok a Ty się jeszcze martwisz ;) no ale w końcu kto ,jak nie my ,mamuśki, będzie się za nas martwił ? :)

dobranoc mamuśki
ksi281380yc0he.gif

karolinna! dzieki za to zdjecie, nie wiedzialam co tam wrzucic a nie chcialm byc taka bez twarzy :) a powiedz w ktorym tyu jestes tygodniu, wiesz jestem poczatkujaca i jeszcze sie nie orientuje :)

pozdrawaim i dobranoc,

spokojnej nocy

mmegii u mnie zaczął się 30 tydzień :) weszłam na waszą stronkę i muszę pochwalić że założyłyście ten wątek usgowy :)

nio tym razem już naprawdę dobranoc :)
cmok7ll.gif

niestety nie udało nam się dotrzeć do lekarza dzisiaj :( :( :(
jutro ok 17.30 się wybieramy...
mam nadzieję, że powie, że jest 5cm rozwarcia i jedziemy na porodówkę :p
a jak nie to przynajmniej będę miała nowe zdjęcia małej księżniczki ;)
pozdrawiam
dobranoc

reklama
Dzien Dobry :)

Ale mamy pogode :( jak ja wyjde z maluchem ?? Qrcze na obiad nic nie mam ..kto pojdzie za mnie? ;D
Kaska piekne zdjecie , poprostu cudo , Oliverek zawsze na usg zachowywal sie jak eshibisionista ;D gdzie nie spojrzalas tam kulki ;D ::) , dobrze ze te wspomniena pozostana na zawsze w taki dzien jak ten i kiedy doly lapia wracam do tych 9 m-cy , a potem synos mnie wita usmieszkiem ;D. Przynajmniej nie mysle o problemach :). Wiecie co wczoraj bardzo pozno w nocy lecial fajny program na Discovery , niestety nie od poczatku widzialam . Pokazywali same porody ::) , poplakalam sie razem z mamusiami z programu ;D . I przypomnialo mi sie jeszcze cos choc napewno juz o tym wiecie , ale przypomne ;D. Spijcie jak najwiecej na lewym boku , najlepiej wyrobic sobie w tym nawyk, W tej pozycji dziecko sie dotlenia, zawsze gdy sie troche zle poczujecie polozcie sie na lewym boku , powinno przejsc ;) . A podczas porodu , oczywiscie kiedy bedziecie rodzic normalnie bez znieczulena podczas parcia zamknijcie oczka i ich nie owtierajcie tak dlugo jak bedzie trwal skurcz , poniewaz jest to bardzo duzy wysilek i moga wam naczynka popekac w oczkach ;) Ok ide zjesc i pokombinowc co by tu wymyslic hmmmm
Caluski , bede zas ;D

Do góry