reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
powiem Ci iza ze w dzień mamy włączony normalnie komp,ale jak wieczorem Lenka idzie już spać to zawsze wyłączamy,no chyba że właśnie tak jak teraz przenosimy do kuchni ;D bo w duzym pokoju nie ma łącza ;) dziękujemy za gratulacje :) no i super że takie fajne prezenty od chrzestnej dla małej :D Karolce też udała sie chrzestna :) no a my jeszcze nie kupiliśmy żadnych bajek dla Córci naszej ::) trzeba będzie niedługo zakupić :)

my z meżulkiem kupujemy Lence na dzień dziecka super zabawkę :) musimy jutro wpłacić kasę za nią i mam nadzieję że dojdzie na czas ::) oby!!!!

reklama
Karolinna - ciekawe co kupujecie Lence  :p pewnie się pochwalisz, oby doszła na czas ale na pewno, my na razie nie kupujemy zabawek bo mała się jeszcze nie bawi, ma sporo grzechotek, karuzele nad łóżeczkiem, ciuszków też ma dużo i naprawdę nie wiedziałam co jej kupić. A chrzesna zawsze jak przyjeżdza to coś dla Karolci ma, to moja siostra i w zasadzie dała już Karolince bardzo dużo (wszystko po swoim synku). Ja jestem z kolei chrzestną dla jej syna i też zawsze coś dla niego mam  ;D

fajnie się macie iza że z siostrą jesteście chrzestnymi dla swoich pociech :D a wkleję fotkę zabawki :) widziałam to u jednej z dziewczyn na baby boom i fajne to to ;D

zaawka8kp.jpg

Karolinna wiesz może jak zrobić żeby pod moim loginem był napis kwietniowe mamy '06 tak jak u Ciebie? Wiem że jesteś w gronie moderatorów więc może wiesz jak to zrobić?
Fajna ta zabawka,a ile kosztowała?

Witam,

Karolina milo, ze znow jestes, odrazu watek odzyl.
Zabawka fajna, Sonia miala podona - kwiatek, nawet fajnie sie nia bawila, najbardziej lubiala ptaszka przyczepionego an wstazce - swietny do gryzienia  :)
Gratulacje dla Leny - robi sie coraz bardziej samodzielna

Co do nauki, to roznie, czasem jak nie pijam kawki, to sobie szczele slaba i cos tam sie ucze.... w koncu efekty jakies sa  ;D, ale najblizszy egzamin, to juz nie przelewki, mam ogronego stresa na niego
Wlasnie sie do niej zabieram.... napoczatek zapoznam sie z przywilejami szlacheckimi, a pozniej omowie je na randce z Zygmuntem Starym ::)

Pozdrawiam,

iza zabawka kosztowała 15,90zł -jakoś tak, więc całkiem atrakcyjnie :D. A podpis "listopadowe mamy" itp,jest wtedy kiedy twój dział "kwiecień 06" utworzy wątek zablokowany dla postronnych osób,czyli że dostęp mają tylko kwietniówki do tegoż wątku i wtedy żeby system Cię dopuścił (i inne twoje koleżanki) musi być podpis 'kwietniowe mamy 06" ,mam nadzieję że dobrze wyjaśniłam ::) u nas ukrytym wątkiem jest wątek z fotkami listopadowych dzieciaczków.Taki dostęp i podpis tworzy administrator,do niego trzeba zwróci się z taką prośbą i listą nicków kwietniowych mamusiek :)

sandros na mnie kawa to w ogóle nie działa.Jak Lenka rano wstanie to przekażę gratulacje :D No i mam nadzieję że mała moja się ucieszy z zabawki :) a jak Sonia z tym krzesełkiem co jej kupiłaś ? jeszcze sie nim nie znudziła ? ;)

Karolinna dzięki, zaraz przekopiuje Twój post na wątek kwietniowy i może któraś z dziewczyn coś zdziała. Wytłumaczyłaś bardzo jasno i przejrzyście, ja już pisałam w tej sprawie do jednej moderatorki ale nie zajarzyłam o co chodzi z jej wyjaśnień ;)

hej!
ja też wróciłam z weekendu, byliśmy u moich rodziców. Grześ wybawiony na całego!
Teraz smacznie śpi po basenie,  czyli od 17.30. Pobudka o 5 gwarantowana!

sandros nie zazdroszczę randek z  Zygmuntem ;) przynajmniej Rafał nie jest zazdrosny ;)

karolinnko pytałaś kiedyś jak Grześ z siedzeniem sobie radzi, a więc ostatnio zrobil postę i dość stabilnie siedzi, ale nie umie sam się podnieść do siedzenia.

czarnulko świetnie że Wiki zaczyna chodzić :) no to teraz czas na maratony ;)

mnie też ten basen wykończył chyba pójdę spać :p Grześ dziś nurkował ale niestety rozpłakał sie :( dopiero piłeczki go pocieszyły :)

tak dawno nie pisałam, że z rytmu się wybiłam :p

iza mnie też licznik z tik-taka przestał działać, poczekam jeszcze trochę a jak się nie właćzy to go usuwam :)

reklama
witam witam :)

kurcze,Lenka chyba się rozchorowała :p cały czas kicha,czasem kaszlnie,wczoraj miała 37,3o ,wiem że to jeszcze norma ale zawsze miała najwyżej 37,2o,nie wiem czy iść do lekarza? byłam przecież niedawno na szczepieniu :p daję jej teraz calcium i wit c,zobaczymy ::) pogoda jest %u7**((0##nsj :-X

iza1 no to życzę powodzenia żeby pomysł chwycił :)

mmm a macie zdjęcia z nurkowania grzesia? widzę że obie spędzłyśmy weekend luzacko ;D ;)

Do góry