reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

Justyna tak do godziny 15 moga byc, takie biale obloczki by czasem zakryc sloneczko, ale tak pozniej to juz nie, w tedy zawsze wychodze i nie lubie jak nagle mi sie slonko chowa... Moze jakies pojedncze, by nudno nie bylo ;)

Pozdrawiam,

reklama
Witam wieczorkiem :D

A WIĘC CIOTECZKI,MOJA WIKI ZACZEŁA REWELACYJNIE CHODZIĆ ZA JEDNĄ RĄCZKE :D
A GDY JEJ SIE ZAPOMNIE TO POTRAFI STAĆ OKOŁO 2 MIN BEZ TRZYMANKI NA WŁASNYCH NÓŻKACH :D JUUUUPI!!!! JESTEM Z NIEJ TAAAAKA DUMNA :D

Cześć Dziewczyny!
Ja tylko na chwilkę bo nie bardzo mam czas. Wczoraj nie działał mi komp i musiałam nadrobić wszystkie zaległości, i tak nie zdążyłam wszystkiego poczytać.

Mokkate fajnie że masz już sukienusie, my też już mamy :) Karolinka dostała od dziadków. Mam nadzieje że nie mamy takich samych ;) Jak najszybciej wklej fotke :)

Kaśka - w Katowicach jest sklep na 3 Maja w bramie, zaraz obok kina Światowid. Są tam naprawdę super rzeczy do chrztu i na roczek. Jak będziesz szła ulicą 3 maja to jest na niej reklama tego sklepu (ciuszki w gablotce).

Czarnulka - gratulacje i całuski dla Wikusi!!! :-* :-* :-*

A ja usunęłam ten albumik z odliczaniem wieku bo w ogóle nie działa.

sandros nawet nie oto chodzi ze za cieplo tylko ze ma tak delikatna skore i takie faldki na szyi ze co bym nie robila to jak jest goraca to jeden spacer i ma odparzenia na szyjce i to jakies na tle uczuleniowym i odrazu imusi pojsc w ruch fenistil i rozne mascie,dlatego dla mnie a bardziej dla Milenki lepiej jakby bylo cieplutko ale nie goraco

Witam,

Czarnulka, pogratuluj ode mnie Wiktorii - a sama zaczni cwiczyc cierpliwosc i biegi, bo za niedlugo nieposiedzisz w jednym miejscu za dlugo ;)

Iza, widze, ze robimy zakupy w tym samym sklepie, pare postow wczesniej tez o nim pisalam ;)

Dzis jakos padam. Pochwale sie zdalam jeden egazmin.... jeszcze trzy... Jutro odwiedza nas rodzinka, wiec sprzatalam cale mieszkanko, nawet ciasto upieklam, mam nadzieje, ze nie zjemy zanim przyjda ;)
Sonia cos ostatno straszna maruda, potrzebuje wiecej uwagi, nie pozwala bym zajela sie czyms innym - mam juz wszystkiego serdecznie dosc, bo staram sie nia zajmowac, pogodzic zajecia domowe, a w zamian mam i tak tylko marudzenie :(
Teraz czas na nauke na kolejne egzaminy...

Pozdrawiam,

reklama
Ale tu pusto bez Karolinny :(

Sandros nie doczytałam że o tym pisałaś bo za bardzo nie miałam wczoraj czasu :) ale za to Kaśka ma info potwierdzone ;D

A do mojej córci zaraz przyjedzie przyszła chrzestna, ciekawe co dzis przywiezie.... :p ale wpadnie tylko na chwilkę.

Do góry