reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hejka :)

no to postaram się odpowiedzieć wyczerpująco :) praca bardzo lekka ,na stoisku kosmetycznym w silesia city center :) oprócz sprzedawania miałabym zająć się układaniem grafiku,sprawdzaniem czy na stoisku nie brakuje towaru i czy ktoś czegoś nie zwędził ;) zawsze chciałam pracować z kosmetykami bo mogłabym godzinami patrzeć się na kosmetyki i może będę miała rabat ;D Sprawa niani na razie nie musi być rozwiązana ponieważ będę tam chodziła w tygodniu na popołudnie,czyli będziemy się wymieniać z meżem ;) (jak mała będzie miała koło roczku to poszłabym na cały etat),w soboty chyba będę dłużej. Rzecz w tym że mała przed spaniem musi być nakarmiona mleczkiem a mnie nie będzie a ona ŻADNEGO innego mleka nie toleruje.
Daliśmy jej najpierw bebiko i było fuj,pani doktor przepisała nam mleko na receptę bo te coś ją uczuliło i to nowe mleko też fuj ,nawet dobrze nie łyknęła :( naprawdę zastanawiam sie czy wziaść tą pracę :( przeraża mnie wizja że Lena okropnie płacze i nie mogę jej przytulić :( Mąż już kazał mi wziaść do pracy telefon który nie ma naładowanej karty żebym nie mogła dzwonić co chwilę ;)
wydaje mi się ze najwięcej stracę na dojazdach autobusem :p chyba zrobię prawko i wezmę od cioci malucha ::) tylko jak ja sie do niego zmieszczę ;D
łojej,ile napisałam ::) przeczyta to ktoś ? ;) acha praca zaczęłaby się od przyszłego piątku ::)

sandros no super ciuszek,och szczerze przydałoby mi się coś takiego na chrzest... bo nie mam się w co ubrać a to wyglada super !Ładnie na tobie leży i podkreśla kobiecą sylwetkę :) fajny krój po prostu :)

frezja Gratuluję drugiego ząbalka ;D przekaż Nati całusy od cioci i Lenki z tej okazji :D

iza1 oj zanim się obejrzysz a Karolcia będzie siedzieć i raczkować i lada moment chodzić :)

mmm
fakt,lepiej się pospiesz na te lody :D no co ty grześ to nie leniuszek :p

beatko powodzenia w uczeniu Matiego gryzienia :)

Lenka dziekuje za komplementy w sprawie jej zdjeć :D

reklama
Karolka: Lenka pięknie siedzi. a rto szybko miałabyś zacząź oracę. kiedy masz daź odpowiedź. ja bym sprboiwała. a Lenka na pewno przywyknie. chociaż wiadomo - na począrku będzie bardzo ciężko.

wrrrrrrrr mam dość Piotrek pospał z 5 minut w łóżeczku i ryk. mam dość. marudny do n-tej potęgi.non stop tylko na rękach. mam nadzieję, ze mu szybko to choróbsko minie, bo nie wyrabiam już.

hej!
karolinko a nie próbowałaś odciąganego pokarmu ??? Mój Grześ musi się takim czasem zadowolić ::) trochę to przyznam jest uciązliwe dla mamy, ale przynajmniej wiadomo, że zje podczas mojej nieobecności. A propos pracy to Ty będziesz kierowniczką ;) wydaje mi się że warto spróbować szczególnie że nie musisz nikogo z obcych prosić o pomoc. Dla Lenki wieczory będą trudne bez mamy, ale za to tata będzie miał możliwość się wykazać ;) a jaki będzie zmęczony :p

sandros ciuszek faktycznie ładnie dopasowany, ale zawsze podziwiam kobitki które dobrze się czują w długich spódnicach :) , a ja wogóle ich nie toleruje chociaż u innych mnie się podobają :p

a co do jedzenia, to Grześ nam też podjada z talerza i o dziwo bardziej smakują mu mniej rozdrobnione (takie pogniecione widelcem) aniżeli zmiksowane. Lubi ziemniaki, mięsko, za marchewką nie przepada, ale taką rozgniecioną zjada, no i lubi jabłko takie od mamy :p - jemy na współkę, daję mu zeskrobane łyżeczką, no i owoce ze słoiczka też lubi :D

kaśka a co Piotrusiowi jest czyżbym coś przeoczyła ::)

mmm: z obserwacji powypadkowej w szpitalu przywlókł bakterię. i teraz walczymy z nią, gorączką, katarem i gruźliczym kaszlem.

kaśka ojejku, no to nieciekawie, szybkiego powrotu do zdrowia i Tobie dużo cierpliwości :)

a to kilka naszych ostatnich fotek

to u taty w samochodzie zaznajamiam się z miejscem kierowcy :)
dsc0024a8ll.jpg

a tu sobie słucham muzy i czytam teksty :p
dsc0070a6dv.jpg

a na koniec pochwalę się moim uzębieniem ;D
dsc0084a1pz.jpg

Cześć dziewczyny ;)

Ale te nasze dzieci dojrzewają, Lenka dopiero co się urodziła a już siadać próbuje, a Grześ jak zmężniał :o szok!
a jaki pulpecik. Zdjęcia oczywiście fajniste, no i fajnie kły pokazane- a zastanawiałam się jak one z tych górnych dziąsełek wyłażą :laugh: Powiedz Mmm czy jak mu szły te górne to bardzo źle to znosił?? bo podobno te górne są gorsze ::)
Karolcia to fajna robota się zapowiada, na pewno na początku i Lence i tobie będzie ciężko ale przywykniecie ;) .

Duuużo zdrówka dla Piotrusia :-*

mmm no tak jakby kierowniczką ;D ale aż się uśmiechnęłam jak przeczytalam twój post :D dzięki za poprawienie humorku :-* a wiesz że zanim przeczytałam Twój post to spróbowałam odciągnąć troche pokarmu i nawet zjadła troszkę z butli :o huraaaaa! :D muszę mężowi się pochwalić :) tylko mam kiepski laktator,tańszego to chyba nie widziałyście ;) a ile sie z nim namęczę... ale warto :) .Grześ pięknie wygląda na fotkach i śmiesznie z tymi ząbkami na górze ;D ;D

kaśka76 no nie! ale sie namęczycie! powodzenia !

ciekawe jak z lilith ???

frezja dziekuje za pociechę :-* mam nadzieję że tylko ja to bedę źle znosiła ;) a lenka będzie dzielną dziewczynką :)

laseczki,dziś idę do fryzjera! na masę pasemek :) mam nadzieję że nie robię za dużo szku dla małej ::) najpierw włosy,potem chrzest i moja praca... duzo tego ::) oby sie nie rozpłakała jak mnie zobaczy z nową fryzurką :D :) haha i zebym ja też sie nie rozpłakała ;D

frezja no nie tylko my się satrzejemy ;) ale fakt szybko te nasze dzieci rosną :) a co do ząbków to Grześ strasznie się ślinił, i gryzł wszystko co miał pod ręką, a jak nic nie miał to własne łapki. Na szczęście mamy już 4 zęby na górze i widać że jest bardziej spokojny :) Ale nie mogę narzekać był dzielny :)

karolinnko ja zainwestowałam w laktator ale wiedziałam że mi będzie niezbędny, ale niecierpię go używać, zresztą z mojego doświadczenia wiem że początkowo ciężko z cyca coś wyciągnąć (chociaż zależy od dnia i nastroju), a potem to mocna sika :p Tak sobie myślę że to nie musi być sprawa kiepskiego laktatora tylko się denerwujesz i pokarm mniej leci, ja też mam czasem z tym problemy :(

czekam na fotki nowej fryzurki :) wiesz dlaczego ? :p ;D

no i miałam właśnie pisać że czytałam że Lilith wczoraj urodziła, a jak chcecie więcej wiedzieć to przeczytajcie na wątku mamy z bielska-białej, bo nie chcę żeby Lilith mi miała za złe że jakby nie było plotkuję :p tam jest trochę więcej szczegółów :)

reklama
karolinna pisze:
czarnulka fajowskie fotki :) a na ostatnim Wiki ma poniżej okulary taty a wyżej to pewnie twoje ;D

Akurat to nie moje hihihi Ale chętnie Wiki pożyczy cioci karolinie ;D No i wielkie gratulacje dla Lenki za śliczne siadanie :) I dla ciebie za prace! Teraz to juz ciężko będzie was zastać w domku :( No i ja również czekam obowiązkowo na fotki nowej fryzurki
mmm pisze:
czarnulka fajne zdjęcia, a mówią że chłopców się rodzi więcej ::)

Może się rodzić więcej chłopców,ale tylko takie super przystojniaki jak twój ;P

Beata78 pisze:
Czarnulko - gratulacje ogromne. Tak sie cieszę!!!!! Poza tym zdjęcia Wikusi śliczniutkie. Tak jak i sama modelka.

dziękuje bardzo :D

sandros pisze:
Czarnulka - sesja zdjeciowa super, swietna sukienka na roczek, a spi calkiem jak Sonia - z dupca do gory ;D

Fajnie jak tak dzieci śpią :) to wygląda tak śmiesznie a zarazem tak słodko :D No i gratulacje zakupu super kompleciku :)

iza1 pisze:
Czarnulka fajne zdjęcia Wiki :) ślicznie jej w tej sukienusi.

Dzięki Izuniu :)

mmm pisze:
a tu sobie słucham muzy i czytam teksty :p
dsc0070a6dv.jpg

wszystkie fotki cudowne! Ale te ze słuchaniem muzyki jest powalające!!! ;D

Do góry