reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Karolinko- jak to kto się z Tobą wymieni: oczywiście, że ja!!!.
Mam 160 cm wzrostu ;D, a na imię Kasia.
Ze spacerkami jestem uzależniona od karmienia.
Martynka nie ma jeszcze ustalonych pór, ale udaje mi sie wyjść koło 9-11,
potem  około 12-14.
Na trasie moich spacerów nie ma ławeczek niestety, a pod blokiem jakoś mi głupio karmić :-[

Iza- to spotkamy się na naukach przed chrztem :D

reklama
Ja też właśniej jestem uzależniona od karmienia, z takim malutkim dzieckiem jak moja Karolinka i Martynka od Mokkate ciężko coś zaplanować. Ale mam nadzieje ze uda nam się wkońcu spotkać. Mokkate a wiesz ile jeszcze będzie dzieciaczków chrzczonych w tym dniu? Nauki są w sobote o 16.30 zgadza się?

Witam,

Czarnulka - to super, Wiktoria napewno bedzie bardzo szczesliwa - bedzie miala z kim sie pozniej bawic lalkami.... A w przyszlosci, bedzie miala komu podkradac facetow  ;D ;)

Rafal jeszcze nie wrocil z pogrzebu dalekiej ciotki, wiec zdjecie w spudnicy i marynarce - a to bardzo zadki widok bedzie jutro.

Mokkate, nie ma sprawy - wzrostem pauje, jestem tylko 5 cm wyzsza  ;)

Widze, ze chrzty sie sypnely, a ja odmiennie - w niedziele komunia chrzestnicy od Rafala. Ciekawe jak Sonia bedzie sie zachowywac, pewnie beda jakies dzieci, ale chyba wiekszosc sporo starsza....

Beata, mialam juz wczesniej pisac, a skleroza juz w tym wieku  ;)
Okres raczkowania jest swietny - jeszcze nie siega wysoko, nie rozumie za duzo, nie potrafi otwierac tylu szafek... Wykorzystaj ten okres na nauke NIE WOLNO, praktycznie nie mialam problemow, jak Sonia zaczela chodzic, bo konsekwentnie uczlam ja jak raczkowala, gdy jeszcze tylu szkod nie robila.

Pozdrawiam,

Czarnulka- gratulacje!!!!! Widzę, że tylko my dwie zostałyśmy z brzuchem tylko, że ja bede miała synka.
Widzę, że ogólnie tu na forum jest więcej dziewczynek niż chłopców trzeba z tym coś zrobić.
Za tydzień idę na badania prenatalne i dowiem się czy moje maleństwo ma zdrowe serduszko i nie tylko....podobno te usg zbada czy narządy dziecka są w porządku. Już się nie mogę doczekać mojego maleństw tak bardzo chciałabym chodzić już na spacerki z maleństwem.
Pozdrawiam.

Czarnulka STRASZNIE SIĘ CIESZE !!! GRATULACJE !!!!!!

no i juz przez tą wiadomość dnia zapomniałam co chciałam :D

OLO TWIERDZI...... dziewuchy, dziewuchy.... więcej dziewczyn...... CZARNULKA GRATULACJE

a tak apropo, przyjdę na szkołę jak się dziewczynki robi bo chłopca już mam  ;D ;D

witam witam
blysk3ep.gif

dziś jadę do kolegi obgadac z nim pewną sprawę :) a konkretnie zaproponował mi u siebie pracę :) kurcze zawsze chciałam pracować w takim miejscu no ale wg mnie to mała jest trochę za mała ::) i ciągle chce cyca ::) szkoda że nie zadzwonił tak za 4-5 miesięcy ::) no ale i tak tam pojadę pogadać :)

a i w piątek(jutro) umówiłam sie do fryzjerki na pasemka ;D ale szczerze to obawiam się że nie będzie mi pasowało ::) chociaż miałam już pasemka 2 razy w życiu i fajnie wyszło no ale ... ;)

sandros żebyś nie myślała że tą fotkę Ci odpuszczę ... ;)

mokkate i iza1 to wy dajcie termin a my z Lenką się dopasujemy :) to może być krótki spacerek np.jednogodzinny :) bo Lena trochę pojeździ na wózku i zaraz chce na ręce :o no i fajnie wyglądam... jedna ręka wózek a jedna Lenka ;) o i razem będziecie chrzciły dzieciaczki :D ale macie fajnie :)

mokkate ta kiecka co Lenka ma na chrzest była ręcznie szyta ::) a masz już jakiś strój na Martynkę ? a Ty iza1 ? mnie brakuje rajstopek i bucików ::)

diablica2 pisze:
OLO TWIERDZI...... dziewuchy, dziewuchy.... więcej dziewczyn...... CZARNULKA GRATULACJE
;D ;D ;D

baska a czemu badania prenatalne ??? coś jest nie tak ??? czy z ciekawości? bo takie badania niosą też chyba za sobą jakieś ryzyko ?

justyna pisze:
;)
miłego dnia!!!
dzidziabubba8am.gif

witam witam
blysk3ep.gif

dziś jadę do kolegi obgadac z nim pewną sprawę :) a konkretnie zaproponował mi u siebie pracę :) kurcze zawsze chciałam pracować w takim miejscu no ale wg mnie to mała jest trochę za mała ::) i ciągle chce cyca ::) szkoda że nie zadzwonił tak za 4-5 miesięcy ::) no ale i tak tam pojadę pogadać :)

a i w piątek(jutro) umówiłam sie do fryzjerki na pasemka ;D ale szczerze to obawiam się że nie będzie mi pasowało ::) chociaż miałam już pasemka 2 razy w życiu i fajnie wyszło no ale ... ;)

sandros żebyś nie myślała że tą fotkę Ci odpuszczę ... ;)

mokkate i iza1 to wy dajcie termin a my z Lenką się dopasujemy :) to może być krótki spacerek np.jednogodzinny :) bo Lena trochę pojeździ na wózku i zaraz chce na ręce :o no i fajnie wyglądam... jedna ręka wózek a jedna Lenka ;) o i razem będziecie chrzciły dzieciaczki :D ale macie fajnie :)

mokkate ta kiecka co Lenka ma na chrzest była ręcznie szyta ::) a masz już jakiś strój na Martynkę ? a Ty iza1 ? mnie brakuje rajstopek i bucików ::)

diablica2 pisze:
;D ;D ;D

baska a czemu badania prenatalne ??? coś jest nie tak ??? czy z ciekawości? bo takie badania niosą też chyba za sobą jakieś ryzyko ?

justyna pisze:
;)

miłego dnia!!!
dzidziabubba8am.gif

reklama
Dziekuje raz jeszcze za wszystkie gratulacje :) Baby górą ;)

A teraz mała sesja zdjęciowa :)

Na początek moja gwiazda w sukience na roczek :D

_601042_n.jpg

_601041_n.jpg

ojjjj,chyba mnie przyłapali .... ;)

_601026_n.jpg

mamo,idziemy na ten spacerek... :)

_601025_n.jpg

zabrałam mamie bułke.... hihihi :)

_601045_n.jpg

a tak mnie podglądają jak śpie... :)

_601024_n.jpg

A tutaj cd ze spotkania ;)

_601036_n.jpg

no i tata nisił mnie na barana ;)

_601035_n.jpg

_601033_n.jpg

_601040_n.jpg

_601037_n.jpg

no i na tym bedziemy konczyc z sesją ;) na dzisia oczywiscie ;) jeszcze tylko ja i mama :D

_601028_n.jpg

Do góry