reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Sandros- całe szczęście, że woda nie poparzyła Soni

Beata- uwielbiam raczkujące dzieci. :D
A moja Darunia nie raczkowała. Może Martynka będzie

Ale mi smutno, bez mojej starszej pociechy :(
W niedzielę ma 10 urodziny...

W sobotę idziemy na wesele, a ja ze wszystkich prawie bluzeczek "wyrosłam"
Wczoraj cały dzień na zakupach, ale jak coś jest w biuście dobre, to dwa kilometry za szerokie w pasie. :mad:
Dramat! A niby wszystkiego jest tak dużo.

Karolina- w którym kościele chrzcicie Lenkę?

reklama
Mokkate i Karolinnko muszę przyznać, że Mateusz jest przesłodki jak raczkuje, ale teraz trzeba wyjkątkowo miec na niego bacznośc, bo wszędzie włazi i po wszystko sięga. No i oczywiście wszędzie tam i po to co mu nie wolno. Zaliczyliśmy juz pierwszego guza. No i uwielbia przeglądać sie w lustrze w przedpokoju. Juz wie, że tam jest jakiś chłopczyk i od razu tam "leci". A jak sie do siebie uśmiecha... Narcyz jeden :laugh: !!!!
Ostatnio w ogóle zrobił się z niego taki urwis, że ho ho!!!

Dziewczyny - te z Sosnowca - a może wybrałybyśmy się na spacerek gdzieś, co Wy na to?? Może spotkałybyśmy się na Placu Papieskim??? Czekam na opinie i propozycje.

Karolinnko chyba cos przegapiłam. Kiedy macie chrzciny?? No i jakie drugie imie wybraliście dla Waszej Lenki?

mokkate a też miałam się Ciebie pytać gdzie chrzcicie ;D my w bazylice na ligocie ;D chcieliśmy chrzcić w pierwszą niedzielę czerwca ale chrzestnej nie pasuje więc musieliśmy się wyrobić na teraz :) a wy gdzie ?

beatko mała ma chrzest 21 maja,A drugię imię to Kamila.

a my ,dziewczyny z brynowa...kiedy spotkanie ???

Witam,

Pan przyjechal z rana i naprawil piecyk. Pan byl bardzo mily i tani. Porozkrecal caly piecyk, przeczyscil, powymienial uszczelki, dwie rurki, poczestowalam go herbata na koniec i powiedzial, ze spokojnie jeszcze pochodzi, ale radzi jednak albo zrobic wymiane prau czesci lub kupic nowy.

Karolina - zupelnie zapomnialam o zdjeciu, dzis wieczorkiem, jak Rafal przyjedzie, to wstawie.

Mokkate wiem co czujesz, ja w niedziele ide na Komunie i tez szukalam cos do ubrania. Jak cos w biodrach mi lezalo, to w pasie odstawala, a i jak w worku troche wygladalam :mad: A marynarki... Ja mialam odwrotnie chcbym nie wiem jak sie starala, moj biust zawsze byl za maly :(

Pozdrawiam,

hej!
karolinna ciesze sie ze pokrowiec pasuje :) na lody pojdziemy jak sie odrobie. To jest ten wielki kościół pośród drzew na Ligocie gdzie odbeda sie chrzciny ???

sandros no to szczescie w nieszczesciu z ta woda, dobrze ze Wam sie nic nie stalo :)

beatko czyzbys po raz pierwszy wstawila zdjecie Mateuszka ?? super wyglada, fryzurka no i spryciarz juz raczkuje, a moj leniuszek to jeszcze niebardzo sie do tego zabiera :)

mokkate wiem cos o tych klopotach z ciuchami, a ja myslalam ze tylko ja jestem niewymiarowa ::) a z tego co czytam to kazda ma jakies klopoty z dopasowaniem garderoby. Czy któraś z mam nie ma z tym problemów ???

justynko Grześ nie mial zadnych objawow tylko goraczke, na szczescie juz mu przeszlo, a jak Liwciorek ?? Przekaz jej obslinionego buziaka od Grzesia ;)

czarnulko a gdzie te zdjecia ??? jak sie czujesz?

A ja dzisiaj Byłam na USG i dowiedziałam sie że będe miała DRUGĄ CÓRECZKE :D

Karolinko dziękuje za gratulacje :D Jesteś pierwsza ;)

Czarnulko- gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sandros- może pownnyśmy razem chodzić na zakupy? ;)
Kupimy takie same komplety i wymienimy się górą lub dołem  ;D

Karolinko- my się chrzcimy w kościele koło szkoły (SP 11), na Przyklinga.
To nasz kościół z wyboru.
No właśnie- co ze spotkaniem "brynowianki"?

czarnulka22 pisze:
Karolinko dziękuje za gratulacje :D Jesteś pierwsza ;)
;D ;D ;D

mmm powodzenia z pracą :) czy to na dziś nie miała czasem być ? :) a i tak to jest ten kościół :)

mokkate ja to też jestem nie wymiarowa ale dlatego że jestem za wysoka i mam za długoe rece i nogi ;) z reguły jest za krótki swetr lub spodnie ;) a ze mną kto sie wymieni :( ;) co do spotkania to przyszły tydzień w każdej chwili :) myślę raczej o poranku bo mąż jest w pracy :) jak pasuje Tobie mokkatko ? (jak masz na imię ? :) zdradź rąbka tajemnicy :) )

iza1 będziesz miała czas w przyszłym tyg ??

dobranoc! lecę myć małą :)

reklama
Ja tylko na chwilkę bo nie mam czasu, mała ma dziś zły dzień i ciągle płacze.

CZARNULKA - OGROMNE GRATULACJE!!!

Jeśli chodzi o spotkanie to postaram się na nim zjawić :)

A my też mamy chrzest, 4 czerwca :) i też Mokatko w kościele przy Przyklinga :) a Ty kiedy chrzcisz Martynkę???

Pozdrowienia dla wszystkich!!!

Do góry