reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej!
Grzesiowi już lepiej :)
coś tu dzisiaj cichutko :)
widziałam się dzisiaj z karolinna i Lenką -ale Lenka to już duża dziwczynka :)
karolinnko czy Lence wyjaśniały oczka ?? czy mi się wydaje ?? ciekawa jestem czy pokrowiec pasuje :)
basia- mysle ze 5-6 kg to nie jest duzo,a na suwaczku widać że zostało Ci już tylko 135 dni :)

reklama
iza a czy w mleczku kiełbaska grillowana też była ;) ??

mokkate no to Martynka rozpieszczona przez te 3 tyg będzie ::) ;)

hej hej !!!

Kaśka ucałuj maluszka !! kurcze to musiało niexle Cię nerwów kosztować !! dobrze ze wszystko ok !!!

Iza fajniutkie zdj ! mama i córcia zadowolone !!!

a to nasz piesek i bernardyn ale taki z drobniejszych ;D ale jest wyrozumiała i cierpliwa dla uścisków Liwii :)

całus dla Grzesia !!!! Liwia tez pociągająca i gile jej wiszą do pasa ! wczoraj mi po basenie taka marudna była zresztas na basenie tez niezbyt jej sie widziało bo pogłupieli TAK gorąca woda była (nawet do wanny takiej ciepłej nie leje ) no i w nocy co pół godz sie budziła a taki katar ze szok !!

a to moja mycha dzisiaj
10033596nv.jpg

witajcie lasencje :)

baska oj faktycznie mało przytyłaś! :) ja to w ciąży klocek byłam ;D

kaśka76 ale Piotruś ma super bluzeczkę :D

mmm tak jak pisałam smysa to pasuje pokrowiec :) i to tak akuracik :) też mi się wydaje że Lenka na jaśniejsze oczęta :) a grzes to kiedys będzie łamał damskie serca :) super ze juz lepiej :)

justa z reguły zawsze dają za zimną wodę do basenu a tu za ciepła... :p

mokkate i jak sobie radzisz bez Darii ?

miłego dnia!

Witam,

Zrobilam sobie tydzien przerwy w pracy - ostro zabierama sie za nauke, bo egzaminy juz "za rogiem" ::)

Justyna super zdjeciatka. Psiaka, to macie ::) U nas psy ostatnio maja bardzo ciezko... NIe wiemy co w Sonie wstapilo, ciagle za nimi biega i je maltretuje - mniejszego lapie za pysk, ze nie umie sie wyswobodzic i bije go po glowie, a wiekszego ciagnie za ogon :-[ NIe pomagaja prosby grozby, warczenia mniejszego pieska.... Mam nadzieje, ze jej szybko to minie ::)

Baska, ja mysle, ze spokojnie przybierasz, ja chyba troszke mniej w tym kresie przytylam, bardzo waga mi podskoczyla na koniec.

Kasia - pokazalam zdjecie Twojego skarba Rafalowi i nie daje mi zyc - gdzie mozna nabyc taka swietna bluzke?

Pozdrawiam,

Hejka!
Dziękujemy za komplementy :)
Kaśka ale ten Twój synuś dorośle wygląda na tym zdjęciu :)
mmm - fajnie że Grzesiowi już lepiej, oby tak dalej :)

A u nas była ostatni raz dzisiaj położna na wizycie, a za chwilę jedziemy w odwiedziny do babci Karolinki (czyli mojej teściowej). Pewnie o park też zahaczymy bo ona mieszka bardzo blisko parku chorzowskiego.

Pozdrowionka! Miłego dzionka!

Witajcie!!!!

Ale sie naczytałam. Ciesze się, że spotkanie sie udało. Zdjęcia super - te ze spotkania i te prywatne też. Śliczne te Wasze Aniołki!!!!

My dzisiaj na usg bioderek. Nawet sie cieszę, bo Mateuszek już raczkuje na całego, klęka, no i chce stawać na nóżki. Nie wiem czy juz mu wolno. Jak myślicie?? Urwis sie taki zrobił jak nie wiem co!!!!

Całuję Was mocniutko. Postram sie też wrzucic jakieś zdjęcia Małego. Miłego dzionka i udanych spacerków.

hej !!!!

Beatka jak sam próbuje wstawać to ok !! nic mu sie nie stanie !!!

Kaśka zarąbista ta bluza !!! Liwia by musiała mieć - I'm cycocholik !!!

dzis jakby lepiej sie Liwuś czuje i mam nadzieje ze skonczy sie tylko na katarku !!!

spadam bo mi sie rozlazła po całym domu i własnie buszuje w sypialnii

reklama
sandros cos podejrzewam ze ta bluzka nie jest z polski ::)

a jakie Grzes od mmm ma super ciuszki ! :D

kurcze.......... mala byla przy kompie i pozmieniala mi klawisze! :o tam gdzie jest z jest y i na odwrot :o haaaa na cudzyslowiu jest ą i ę :o nie mowiac ze w trakcie zmienia mi rozdzielczosc kilka razy... kurcze co chwile poprawiam slowa z literka z i y ::)

Do góry