reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Karolinko- mimo najszczerszych chęci, nie będziemy mogły do Ciebie dołączyć w parku :(.
Jeszcze nie jesteśmy spakowane na zieloną szkołę, a za chwilę jedziemy na zakupy (okazało się, że mamy za mało butów).
Ranek też był nieciekawy- małą męczył od 6 brzuszek. Koło 11 zasnęła i śpi do teraz.
Mam nadzieję, że uda nam się w końcu spotkać.

karolinna, niestety nadal ma kolki, czekamy az minie 3ci m-ac - wszyscy mowia ze wlasnie wtedy mijaja. Oj ile bym oddala aby TEN dzien juz nastapil.

no a na spacerku znowu żelazny zestaw mam ze spotkania z lutego ;D żałujcie że was nie było :)

oto fotki :D

sandros z sonią
park9jd.jpg

czarnulka z wiki
park13ku.jpg

a tu jeszczew środku karolinna z Lenką :)
paczek22qn.jpg

Witam,

Kasia namiary na kardiologa - pani dr Dukalska, przychodnia jest na Kasprzaka (np. kosicola)w Katowicach osiedle Koszutka, a numer telefonu - 2580-232.

Na spacerku bylo milo. Wiktoria od Czarnulki wszystkich przegadywala, Lena slicznie sie usmiechala, a Sonia sie wspinala.
W drodze do domu Sonia padla i nawet jak wyciaglalismy ja z fotelka i przebierali, to do tej pory sie nie obudzila.

Iza, nie dokarmiaj sztucznie, tylko czesto przystawiaj. Dziewczyny podaly juz wszystkie znane mi metody, dodam ze jeden smieszny lekarz poradzil mi - wypic Karmi tak zaraz po karmieniu, pozniej przebiec ze 400 m i pierski beda tryskac na kilometr mlekiem... - autentycznie tak powiedzial :p

Ja dzis w koncu kupilam sobie jakis komplecik na egzaminy i Komunie, jak mnie Rafal w tym zobaczyl, to stwierdzil, ze jeszcze niegdy tak dobrze nie wygladalam... Niestety zawsze lubi troche posciemniac...

Pozdrawiam,

Sandros to zapodaj tu zdj w kompleciku i Ci powiemy czy ściemniał czy nie ;)

Zdj fajne !! szczególnie ostatnie ;D

sandros
sandros pisze:
dodam ze jeden smieszny lekarz poradzil mi - wypic Karmi tak zaraz po karmieniu, pozniej przebiec ze 400 m i pierski beda tryskac na kilometr mlekiem... - autentycznie tak powiedzial :p
no nie... ;D ;D ;D próbowałaś ??? :)

justa też mi się chichrać chciało..ostatnie zdjęcie powinno nosić tytuł "brygada mamusiek w akcji" ;D

dobranoc lasencje :)

Witam,

Justyna, to jutro zrobie zdjecie, ale telefonem, wiec zawsze bedzie mozna zwalic na jakosc zdjecia ;D

Karolina - nie nie probowalam, bardzo, ale to bardzo nie lubie Karmi. Ale fakt, ze po wysilku mleka jakby wiecej.

Pozdrawiam,

reklama
ide spać tylko jeszcze zdjąttka
to teraz pojeżdze na psince
img10568qn.jpg

a teraz na mamie
img10199xf.jpg

jednak lepiej na mamie
img10208yx.jpg

dobranoc

Do góry