reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
justynka moja córcia prawie rówiesniczka jest twojeje tylko ona jeszcze tak nie potrafi sama sie bawic ani raczkowac co mnie zaczyna powowli martwic

a wogóle dziekuje za komplementy zdjecia nie oddaja tej całej zabawy co było na zywca pełen ubaw

reklama
dziewczynki muszę się Wam pochwalić - mamy w końuc chrzestnego dla Petera. bedzie nim mój kuzyn (od strony Taty), a chrzestną jest moja kuzynka (od strony Mamy). Brat Krzyśa sie nie zgodził, a potem pod naporem teściów powiedział męzowi, ze jak już nikogo nie znajdziemy, to on bedzie chrzestnym, nerwów dostaliśy oboje, wojna była straszna. teściowa twierdziłą, że Radek MUSI BYĆ chrzestnym.ięc dziś byłam świnia i zadzwoniłam do nich i powiedziałam, że chrzestny już jest i nie potrzebujemy ich i Radusia łaski. ale byłam zadowolona, że im nosa utarłam. a tacy byli pewni swego, że nie znajdziemy chrzestnego, ale nie brali pod uwagę tego, że oboje beda z mojej rodziny.

mamy pierwszego ząbka

wczoraj jeszcze nie byłam pewna ale dziś to na pewno jest! mała ,bielutka,szorstka(sprawdzałam palcem)kreseczka!!!
59.gif
59.gif
59.gif
59.gif
59.gif
clap.jpg
clap.jpg
clap.jpg
clap.jpg
clap.jpg
clap.jpg

Dziewczyny,oświadczem wszem i wobec że moja Wikusia zaczeła rewelacyjnie RACZKOWAĆ! :D :D :D

Ale suuuuuper :D Postaram się ją nagrać,to wyślę filmik :D

NO I WIELKIE GRATULACJE DLA LENKI ZA ZĄBALKA!!! SUPER!!!

Diablica: instynkt skorpiona po prostu zwyciężył. a jak mi ktoś zalezie za skórę ... - ja nie lubię być gnojona za to, że mówię otwarcie to, co myślę. źle trafili :p

GRATULACJE DLA LENKI!!!!

GRATULACJE DLA WIKUSI!!!

Moja mała wczoraj nieżle dała nam w kość ::) a w szczególności mnie bo mąż cały dzień w pracy, do mniej więcej 16 była jak zwykle aniołkiem, ale potem coś w nią wstąpiło, nie chciała spać i tylko by na cycu wisiała.

reklama
Gratulacje dla Wiki i Lenki!!! :D :D :D

Iza- na USG bioderek idzie się w 4 tygodniu. Tak mnie poinformowano.
Ja byłam w 5 tygodniu, bo już nie mieli terminów!!! A dzwoniłam, żeby się umówic jak Martynka miała 5 DNI.
Dobre co? I rodziłam u nich.

Do góry