reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Diablica w niedziele cały dzien u nas bedzie kupa ludzi bo rodzeństwo Pawła z rodzinami ::) Wiec wyobraź sbie co to bedzie za latania zeby obrus na czas był wyprasowany, obiad zrobiony, teściowa juz schizuje a co dopiero w niedziele :) Z jednej str fajnie bo cała banda bedzie ale z drugiej to ja bym wolała tez tak do kogoś pojechac i nie stresować sie niczym :)

Jutro Liwiornia idzie z koszyczkiem ;D Oczywiście jakbym jej go dała to pewnie nie było by juz co świecić jakbyśmy dotarły do kościóła ! ;D

A ja piekłam dzis ciastka i ku....ica mnie trafiła bo Liwia była niedoopanowania i efekt taki ze częśc mi sie za bardzo spiekła i psy sobie pojadły, potem jak przygotowałam sobie lukier itp do ozdabiania to siostra Pawła z rodziną przyjechała i plan poszedł w pi....du No cukiernik ze mnie nie bedzie !! oj nie !!!

reklama
Diablica - niestety, jak każdy skorpionek jestem do bólu pamiętliwa, a szczególnie jeśli ktoś chce zrobić krzywdę moim bliskim.

a zaleźli jak diabli za skórę, przegieli na maksa. czy ich cholera granatem od pługa odrywali?????????????
po południu to mnie kur....ica ogarnęła wzorcowa.

Czesc dziewczyny, wpadlam sie przywitac szkoda ze tak pozno no ale siedzialam caly czas na grudniowkach i teraz dopiero zwiedzam bb.Jestem ze świętochłowic i od niedawna ciesze sie maciezynstwem :)

kurcze napisałam połowę posta i wyłączyłam kompa przez przypadek :p (czy backspace musi być tak blisko powera ??? :p ;) )

dziś zapowiada się śliczna pogoda ;D
slonce.gif

wioluś witam baaaardzo serdecznie
uscisk.gif
wpadaj jak najczęściej :) a gdzie rodziłaś ? u siebie w mieście ? Ola na zdjęciu bardzo łandna :D wklej więcej jej zdjęć
thumbsup.jpg

olak mnie wcale ten fotel nie przypomina dentystycznego :) ja mam teraz dylemat czy drewnianie czy plastikowe
g.gif
a na zdjęciu obydwoje wyglądacie super :D widzę ze spacerki zaliczone :)

kaśka76 teściami to ty się nie przejmuj
icon_twisted.gif
jeszcze będą cię przepraszali ;D przyjdzie koza do woza
harhar.gif

sandros trzymam kciuki za wizytę u rodzinki męża,dobrze że się wkurzyłaś,niech sobie nie myślą ;) hihi zasnąć przy badaniu ktg
hyhy.jpg
przecież trzeba tam naciskać przycisk ;)

justynka ale masz zjazd rodziny :o tylko powodzenia ci życzyć
kciuki.gif
proszę o zdjęcie z wyprawy liwii z koszyczkiem :)

diablica życzę dobrego oka w wybieraniu auta :)

pozdrawiam wszystkich
czesc.gif

karolinna ja mam drewniany... jeszcze krzesełko Przemka w bardzo dobrym stanie... chcemy go tylko pomalować.... znajdź dzisiaj krzesełko z litego drewna ;D

wioluświtamy z Alexem serdecznie

kaśka76 rozumiem cię jak nikt.... sama jestem zawziętym skorpionem (ur. 14 listopad) ;D

Justyna to nie zazdroszczę oswiedzin świątecznych..... ŻYCZYMY CIERPLIWOŚCI ja w niedzielę idę do teściowej (piętro niżej) a w poniedziałek na chwilę na kawę do dziadków do Pszowa.... pozatym MNIE NIE MA... mamy z Przemkiem czas zarezerwowany dla Alexa

Witam!
Wpadłam tylko na chwilkę bo za bardzo nie mam czasu, na razie mała śpi ale nie wiadomo jak długo jeszcze ::)
Kobietki kochane dziękuję za miłe słowa. Jasne że w domu najlepiej, juz nie mogłam znieść tego szpitala.
Karolinnko moja corcia raczej nie jest niestety do mnie podobna :p Wszyscy mówią że do tatusia i ja też to widze no ale Ty przecież go nie znasz ;D

ŻYCZYMY WSZYSTKIM MAMUSIOM I ICH POCIECHOM WESOŁYCH ŚWIĄT, SMACZNEGO JAJECZKA I MOKREGO DYNGUSA

Wklejam kilka fotek mojego skarba.

reklama
Tak jestem zajeta opieką nad maluszkiem i przygotowaniami do świąt,
że nie mam czasu nic pisać.
Korzystajc z chwilki chcę złożyć Wam świąteczne życzenia:
zdrowia dla wszystkich mamuś i ich pociech oraz wiosennego humoru przez cały rok ;D

Do góry