reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witaj Lilithku- dawno Cię nie było. Zdążyłam się stęsknić ;D
KTG nie jest problematyczne- położysz się na boku, odsłonisz brzuch i przypną Ci głowicę.
Poleżysz od 20 do 40 minut i ... wszystko.
Tata może być przy tym.

reklama
MOKKATE KOCHANA dziekuje Ci bardzo! A ja juz tu tak nie przychodze bo nigdy za wami nie nadazam i wogole nie czuje sie tu dobrze...tzn wydaje mis ie ze wam troche wadze:(

Dziekuje jeszcze raz ze mi napisalas !! tak wiec mamy sobie kupic tylko butki? i napewno pozwalaja tatusiowi byc przy tym? super :)

iza1 jak sper że jesteście już w domku
clap.jpg
flowers1.gif
, opisz nam swój poród! i karolinka to dzielna dziewczynka! moja Lenka też nie dostała za dużo punktów i musieli jej podawać tlen więc rozumiem twoje uczucia tym bardziej że musieli twoją córcię reanimować :( aż mnie ciarki przeszły :( obie jesteście dzielne! i mam nadzieje w maju już na wspólne spacerki!!!! ;D a karolcia śliczna na zdjęciu! a jaka do Ciebie podobna!!

olak hurrra dla kupki kordiana ;D
brawo.gif
59.gif

lilithku no właściwie to mokkate wszystko napisała :)

dziś bez rewelacji w zupce ;) będzie grzybowa
essen.gif
dostałam od rodziców mrożone grzybki od babci z lasu,super :)

Iza: najważniejsze, że jesteście obie w domku
Olak: gratulacje, wreszcie się doczekaliście ;D

ja mam podły nastrój. nienawidzę rodziny męża. od dziś zrywam z nimi wszelkie kontakty. tak porąbanych ludzi to w życiu nie widziałam. mąż też wprowadził bardzo duże ograniczenia w kontaktach z nimi. skoro wesele było tylko dla mojej rodziny to i dziecko teżbędzie dla mojej rodziny. więc od dziś Peter ma tylko jedną babcię. zresztą w praktyce też tak jest.

LILITH pisze:
A ja juz tu tak nie przychodze bo nigdy za wami nie nadazam i wogole nie czuje sie tu dobrze...tzn wydaje mis ie ze wam troche wadze:(
LILITH, jak możesz myśleć że nam wadzisz!!! Chyba hormony w ciąży mają na Ciebie taki wpływ. Wpadaj tak często jak możesz.

Karolina...swojskie grzybki :) zupka musiała smakować mężusiowi, co? jestem pewna, sama bym zjadła

kaśka76 ale Ci teściowie zaleźli za skórę. Czasami brak kontaktu wpływa oczyszczająco na każdą ze stron

Wklejam nasz nowy nabytek. Krzesełko.  Kupiłam jednak przez Allegro, z tym że nowy, więc niespodzianek nie było. Kordian jeszcze się w nim topi, ale już niedługo
img101025xt.jpg

a to z niedzielnego spacerku
502fj.jpg

Witam,

Iza, super, ze juz wszystko OK i jestescie razem w domciu, w domu najlepiej.

Lilith - jak mozesz tak myslec, chyba OlaK ma raceje hormony Ci burzuja. Zawsze jak sie pojawiasz, to wszyscy sie ciesza i w miare mozlowosci doradaja, pocieszaja....
Co do KTG, to nudny jak nie wiem co "zabieg" lezysz na plecach, na boku, opinaja cie pasami i rejestruja tetno plodu i ewentualne skorcze. Mysle, ze nie bedzie problemu z wprowadzeniem tatusia - bedzie Ci weselej... Ja przynajmniej pamietam to jak bardzo, bardzo nudne badanie - przyznam sie - zasnelam.

Kasia, to musiala Ci rodzinka meza zajsc za skore, a skoro Twoj maz tez ich na odleglos traktuje... Musi byc naprawde zle.
A`propos rodzinki meza, to ja wlasnie niedziele mam z nia spedzac. Dwa razy zmieniali zdanie, w koncu sie wkurzylam i powiedzilam, ze nigdzie nie jade, to przepraszali i stwierdzili, ze juz pewnik... Pewnie jeszcze w niedziele zadzwonia - jednak nie przyjezdajcie ::)

OlaK, blagam nie obraz sie, ale jak popatrzalam na zdjecie, to tak z fotelem dentystycznym mi sie skojazylo.... Ale blagam nie pomysl sobie o mnie nic niedobrego. Ja poprostu tradycjonalista jestem, mialam prosty lezaczek i mamy proste drewniane krzeselko, ktore napewno jest mniej wygodne od Twojego, a i Twoje jest bardziej bezpieczne, takie pasy to niejednokrotnie by mi sie przydaly, a raczej Soni.

Pozdrawiam,

Witam,

Nie wiem czy jutro zajze by cos skrobnac, wiec:

WESOŁYCH ŚWIAT
Smacznych kolorowych jajek, milych spotkan rodzinnych, ladnej pogody, slonecznego dyngusa (by szybko mozna bylo wyschnac, jak Was zleja  ;)) i... by waga pokazywal mniej kg  ;D

wielkanoc0yr.gif
pisanka6ig.gif
kurczaczkiijaja0hu.gif

Sandros !! Nie obrażę się, bo masz rację, coś w tym jest, że fotelik jest jak u dentysty, jak się opuszcza w tył to całkiem jak w gabinecie. hihihi.

konijn0zt.gif

hej hej !!!!

Lilit chyba sie obraze na Ciebie ze tak o nas myślisz !!! ;) Gdybyś nie była w ciaży to bym Cie chyba walła za to stwierdzenie !!!!!

Izunia super ze juz w domku i teraz tylko sama radość !! Trzymaj sie i zaglądaj często !!!!! Całusy dla Karolinki !!!

Koreczek tu jest link do ich str http://www.szkolaplywania.pl/ ja płaciłam za 10 zajęć 260zł !!

Matko zamiast wybyczyć sie z męzusiem w te Świeta to zalatam sie na amen !! Kurcze najlepiej bylo by wyjechać gdzieś :D

reklama
jeździliśmy dziś z Przemciem i Olem po komisach za autkiem..... najlepiej kombi by wózek wchodził bez problemu i specjalnych akrobacji :).... Justyna coś wie na ten temat jak wózek muszę do Pszowa moim chrabąszczem przetransportować :) Padnięta jestem więc małe skróty....

LILITH jak Cię palnę.... tylko depresja ciążowa może usprawiedliwić takie teksty.... ale pamiętaj że jak urodzisz to okres ochronny się skończy i wtedy rzeczywiście możesz oberwać...:)

Justyna gdzie TY takie męczące trasy w święta będziesz robić.....

OlaK krzeszełko rzzeczywiście śmisznie wygląda na zdięciu ale tomaluszek ma się w nim dobrze czuć

kaśka76 aleś się wściekła..... musieli zaleźć Ci za skórę.... WOW nie chciałabym mieć w Tobie wroga hihihi

Do góry