reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
diablica a wklej zdjęcie Twojego siedzonka,cio ? można je potem przerobić na stoliczek
icon_question.gif

iza1 ja ładniutka Twoja córcia :-* ale wszystkie karoliny takie są ;D a co do podobieństwa...podobno wszystkie pierwsze córusie to córusie tatusia czyli mega podobne do nich
hihi.gif

mokkate dobrze że masz taką dużą córcię to pewnikiem pomaga :D

my to się dziś nachodziliśmy
icon_cool.gif

reklama
Wesołego jajka mamusie!!

Witaj Wioluś. Wklej zdjątka, poznamy Twoją córcię i wyjątkowo pięknym imieniu. Imię wróży, że to będzie urocza dziewczynka.....i skromna jak ja. :laugh:

Iza1 Twoja mała jest taka ładna. Dzieci kilkudniowe bywają żółte, pomarszczone, czerwone i opuchnięte, a tu taki ładny bobo
Karolina co do krzesełka to ma regulowane oparcie, więc już mogę sadzać Korka, mimo że nie potrafi jeszcze siedzieć, no i ma kółka, więc wszędzie toczę go za sobą. Plus drewnianych jest taki, że większość można przerobić na stoliczek.

Skorpiony, mój syn to też skorpion, co z niego wyrośnie? Boję się, bo to taki mocno charakterny znak ;) Nie znam wielu skorpionów, ale słyszalam, że są bardzo rodzinni...liczę że mój synek będzie kochał zawsze mamusię nad życie.

Olak jestem skorpionem i jestem bardzo rodzinna, i do dziś kocham moją mamusię i tatusia a mam 31 lat.... ale nie daj Boże ktoś mi sięnarazi..... :)

Karolinna krzesełko wedle życzenia.... moje OLO na początek chce powiedzieć... a ja mam takie fajne krzesło, a nie dam... co najwyżej to Lenkę mogę zaprosić :)

Justyna- my z powodów technicznych mamy w święta obijańsko w domu.... nawet do Pszowa nie przyjedziemy.... bo Przemek z kumplem jeździli dziś znowu za autkiem i nie dość że nic nie kupili to jeszcze nasze suzuki zepsuli (urwali sprzęgło) i przynajmniej do wtorku uziemieni jesteśmy w domu.... bez autka..... EUREKA.... tylko nie podkabluj mnie mojej mamie że się cieszę....... hihihi ;D ;D ;D

Diablica a co Ty myślisz ze ja nie wiem ze specjalnie popsuliście sprzęgło, zaraz polece z rana do Twojej mamy i powiem jaką ma wyrodną córke !!!!!!!! a co tam zaraz polece ....moze jeszcze nie śpią ...... ;)
A krzesełko bomba !! nie ma Przemek jeszcze jednego na zbyciu, co by se plusy u Liwii Alex nabił ;D ???

Wioluś WITAM !!!!!

Iza zdj superrrrrr !!!

Liwia dzis była z koszyczkiem !! (zdj jeszcze w aparacie )

Chyba dzis wczesniej pójde kimac bo z rana pobudka i cały ten cyrk ;D ale w drugi dzien Świąt leze do góry dupskiem i niec nie robie oooooooo!!!!!!

dla Wszystkich koleżanek i kolegów
oraz ich rodziców
pięknych, rodzinnych Świąt
życzy Liwia z rodzicami !!​

kartka0018mo.jpg

Justyna.... teraz to Alex ma punkty u Liwii zbierać... a nie pamiętasz jak nas Pawłem straszyłaś?.... hihihi nie wspomnę tu już o oficjalnych zdradach z innymi chłopakami z BB.... już Alex sobie swoje krzesełko dla siebie zostawi.... ;D ;D ;D

TĘCZOWYCH PISANEK
NA STOLE PYSZNOŚCI
MOKREGO DYNGUSA
I WSPANIAŁYCH GOŚCI
NIECH TO BĘDZIE CZAS UROCZY-
Wiola,Arek i Ola zycza wielkej nocy !

Cieplych, pelnych radosnej nadziei swiat Zmartwychwstania Panskiego,a takze kolorowych spotkan z budzaca sie do zycia przyroda. Zdrowia, szczescia, humoru dobrego, a przy tym wszystkim stolu bogatego. Mokrego dyngusa, smacznego jajka i niech te swieta beda jak bajka. Na te Wielkanoc zyczyc Wam wypada ciepla domowego, milosci blizniego, placka wybornego, spokoju swietego. Zycze Wam tego wszystkiego z serca glebi.

Zyczy Marta z Sandrusia

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

reklama
Karolinna możesz zachaczyć o nas.... serwujemy drożdżową babę z rodzynkami.... srenik wiedeński... i tort z truskawkami.... ja już nie mogę .... łatwiej było zrobić niz zjeść.... ;D ;D ;D

Do góry