reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Kurcze, że też Wam gratisy dawali w szpitalu. Mnie nic nie dali. Podobno w szkole rodzenia też dają prezenty, ale ja nie chodziłam, więc też mnie ominęło
A tak właściwie, chodziłyście dziewczyny do szkoły rodzenia? Przydała się?
Justyna, głębokie wyrazy współczucia z powodu komputera...

reklama
my już wróciliśmy z przychodni :) zaniosłam siuśki małej :) mam nadzieję że oki :)

martusia ale się rozspisałaś ;D faktycznie przeglądasz stare posty :D no i mam nadzieję ze nic nie wyjdzie w badaniu moczu ::)

czarnulka życzę lepszego samopoczucia :)

justynka chcemy duuuużo pasemek blond :) nie no,aż tyle cię nie będzie :( skorzystaj z propozycji diablicy :)

mmm ;D świnka z klasą ;D śniłaś mi się ostatnio ale tym razem to ja prowadziłam auto ::) :D ;)

olak ja też miałam taki czas że sama nie wynosiłam wózka ale się wkurzyłam( tak na maksa) i jakoś sobie teraz radzę :) fajniutkie zdjęcie :)

sandros ale Sonia fajniutko wygląda :D ta czapka z daszkiem ;D

izka-mummy życzę zdrówka dla Ciebie i brzdąca :)

Witam, witam!!

Martusia- od kilku dni przemywam dzielnie i dokładnie przy każdym przewinięciu pieluszki,
ale się kikiut zawziął i siedzi dalej. Na szczęście jestem równie uparta jak on ;D

Daria dostała wczoraj mega kataru. Takiego z marudzeniem i pobudką w nocy.
Więc dzis wygladam jak podwójne Zombi. Na szczęście nie gorączkuje.
Najbardziej boli ją zakaz całowania siostrzyczki :D

Zdjęcia dzidziolków są super!

a my już po spacerku :) moze dziś wyskoczymy na jeszcze jeden :) mała dziś pierwszy raz na spacerze się udzielała,parskając i gruchając,zawsze siedziała cicho i zaraz zasypiała ;)

jakoś tak dziwnie wygląda za oknem ::) oby nie padało :p dziś mam gości po południu i sama z Lenką muszę sobie poradzić z nimi ;)

A moja Wikusia to mała TANCERECZKA  jak tylko usłyszy muzyke gdzie kolwiek,to zaraz kręci dupcią na boki i rusza główką do przodu  Mowię wam,wygląda to rewelacyjnie!

W czwartek na 16.00 idę do lakarki i będzie usg :) może bobasek ujawni mi się jakiej płci jest ;)

Witam, dzieki dziewczyny!
Moje zapalenie powoli ustepuje :) Maly chyba zrozumial ze mama chora i dzis w nocy dal mi pospac, po kapieli obudzil sie po 5h a na kolejne karmionko po 4h kochany dzidziek :)
Niestety jeszcze na spacerek nie moge z nim isc ale tatko nadrabia zaleglosci :)

mokkate - zdrowka dla coreczki

reklama
Witam,

My po spacerku, dzis naszczescie nie tak brudna wrocila, ale wylatana. Gonila z dzieciakami za pilka, az padla - usiadla na trawie i nie chciala sie ruszyc :laugh:

Izka zapalenie to nic przyjemnego, tez prawie nie mialam, ale wystarczyl mi przedsmak. Super, ze synek daje Ci sie wyspac.

Czarnulka, no to rosnie gwiazda ;)

Pozdrawiam,

Do góry