reklama
Witam,
NIe moge, juz
. Pogoda zwariowala nie dos, ze zimno
, to sniezyce mam za oknem
Nasypalo juz u mnie z centymetr sniegu
Zdjecia super Justyna, fajnie wyglad pod woda, widac, ze sie w niej dobrze czuje. U nas az tak kolorowo nie wygadalo... Moze jak zaczne znow chodzic, Sonia starsza, wiec chyba bedzie problematycznie.
Kasia76 gdzie ten super lumpeks, moze tez sie wybiore, poszukuje kamizelki dla Soni i koszuli, a wszystkie co znajduje, to brzydkie lub koszmarnie drogie.
Co do allegro, to u nas odwrotnie, to ja powinnam odciac Rafala, ja naszczescie zrazilam sie do allegro - dwa razy i tylko zagladam by znalezc jakis pomysl na prezent ;D
Pozdrawiam,
NIe moge, juz
Nasypalo juz u mnie z centymetr sniegu
Zdjecia super Justyna, fajnie wyglad pod woda, widac, ze sie w niej dobrze czuje. U nas az tak kolorowo nie wygadalo... Moze jak zaczne znow chodzic, Sonia starsza, wiec chyba bedzie problematycznie.
Kasia76 gdzie ten super lumpeks, moze tez sie wybiore, poszukuje kamizelki dla Soni i koszuli, a wszystkie co znajduje, to brzydkie lub koszmarnie drogie.
Co do allegro, to u nas odwrotnie, to ja powinnam odciac Rafala, ja naszczescie zrazilam sie do allegro - dwa razy i tylko zagladam by znalezc jakis pomysl na prezent ;D
Pozdrawiam,
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
A dzisiaj moja panna pierwszy raz spała całą noc w swoim łóżeczku! Spała cudownie,a rano wstała w łóżeczku i się patrzyła na mnie i się uśmiechała Kochana ta moja Pysia
PROSZĘ WSZYSTKIE O KLIKNIĘCIE NA LINK ;D
http://s146072992.onlinehome.us/100lat/swf/224.swf
PROSZĘ WSZYSTKIE O KLIKNIĘCIE NA LINK ;D
http://s146072992.onlinehome.us/100lat/swf/224.swf
mmm
Fanka BB :)
hej!!
pogodę zostawiam bez komentarza, bo po co się denerwować a rano zdąrzyłam umyć okno i to mnie cieszy !!
karolinnko czyżbyś miała jakieś prorocze sny no to kiedy następne spotkanko ?
czarnulko świetna stronka, a Gwiazda to Ci rośnie i dojrzewa a Grześ załapał mniej wiecej o co chodzi w zabawie a'kuku
Dużo ciepełka, idę popracować a chętnie bym się położyła obok mojego smyka tak słodko sobie śpi, a tak się buntował !!!
pogodę zostawiam bez komentarza, bo po co się denerwować a rano zdąrzyłam umyć okno i to mnie cieszy !!
karolinnko czyżbyś miała jakieś prorocze sny no to kiedy następne spotkanko ?
czarnulko świetna stronka, a Gwiazda to Ci rośnie i dojrzewa a Grześ załapał mniej wiecej o co chodzi w zabawie a'kuku
Dużo ciepełka, idę popracować a chętnie bym się położyła obok mojego smyka tak słodko sobie śpi, a tak się buntował !!!
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
dzisiejsza pogoda to mnie dobiła sypie i sypie ten śnieg
mmm No to widze że Grześ robi szybciutkie postępy gratki dla niego
mmm No to widze że Grześ robi szybciutkie postępy gratki dla niego
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
zdjęcia z niedzielnego spacerku
reklama
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
koreczku świetne zdjęcia A jaka laseczka z ciebie