reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
sandros pisze:
Lilith, poczytaj wczesniejsze posty. Iza jest w szpitalu, pod kroplowka i trudno powiedziec kiedy urodzi.,
to samo chciałam napisać ::)

iza1 znów pisała :) nadal 2 w 1 i nie może już doczekać się dziecka :)

moja mała chyba przepada za spacerami :) dziś bardzo marudziła popołudniu ale tylko zaczęłam jej wkładać dresik to od razu cisza i spokój :)

ale pochmurmno :p

reklama
Karolka: nie boję się samolotku. nawet mi uszu w samolocie nie przytyka. boję siętylko że Piotrek bedzie wył w najlepsze.

Witam mamusie, jakos dawno tu nie zagladalam - przepraszam ;)
Dziewczyny mam problem, sila zlego na jednego - dzis bylam u lekarza i wysluchala jakies swisty w pluckach :( jakies wirusowe zapalenie gardla do tego i co najgorsze mam zapalenie lewej piersi, lekarka powiedziala ze mam nadal karmic, a po robic oklady z altacetu. Nawet nie wiecie jak sie czuje, w dodatku nadal kolki mecza Lolo i nie przesypiamy spokojnie nocek. Porazka, oczy mam podkrazone i slaba jestem jak barszcz, mam tylko nadzieje ze wszystkie te ''naturalne'' leki (herbatki i syropki) pomoga i ze nie skonczy sie na antybiotykach. Na szczescie mezus jest w tym tygodniu w domku wiec ma mi kto pomagac. Czy wiecie moze jak dlugo leczy sie zapalenie piersi, mam je od wczoraj i bardzo sie martwie.
Pozdrawiam

karolinna pisze:
mmm pisze:
sprawdzę jak u Ciebie wyjdzie, może wtedy się zdecyduję jak już będziesz miała odrosty :p
świnka z Ciebie :p ;)
karolinna a jaka świnka ;) : Pigi, morska, z klasą ???
a widzisz Lenka odziedziczyła zamiłowanie do zakupów po mamusi, tylko niec sie jeszcze nauczy allegro obsługiwać ;) ;) ;)

izka niestety nie pomogę Ci, wiem tylko że można karmic, ale podobno to strasznie boli. Wracajcie szybko do zdrowia

a ja dzisiaj tak jak wczoraj będę się zajmować moją pracą, nawet o 2 pisałam posta ale mi zniknął gdzieś w ciemności ;) dzisiaj nie będę już ryzykować ;)

dobrej nocki, mój synek już śpi :)

Witam,

A ja w koncu moge zdjecia sciagnac z telefonu, wiec cos Wam wrzuce:

To na ostatnim spacerze
czapeczka3tb.jpg

Moja ulubiona zabawa - chodzenie po kaluzach
kalurza5eg.jpg

A to ulubiona zabawa w somu
nawozek6tl.jpg

A tu jak sobie spie
spinogi3ou.jpg

twarzspi9qb.jpg

Pozdrawiam

Co tu tak cicho dzisiaj?
My wczoraj też byliśmy na rodzinnym spacerku, ale dzis siedzieliśmy w domu, za to jutro nie popuszczę, zatargam jakoś wózek na parter i jadę w świat
A to foto z wczoraj. Kordian z mamusią
8ynckugqztkne9ua.jpg
[/URL][/img]

Izka trzymaj sie i zdrowiej !!
Koreczek oczki to ma niesamowite Twoja panienka !!
Sandros w tej czapce to taki mały urwisek, a w tych kaloszach to zdj super juz nie moge sie doczekać kiedy Liwia bedzie zasuwać w takich kaloszach, a ze spaniem to mogą sobie ręce podać  :laugh:
Karolinna i MMM a co Wy za kolor sobie strzelacie ze MMM musi dojrzeć do tego ??? Kurde mój kolor też woła o pomstę do nieba normalnie odcień mysi !!
Karolinna to masz super ze tak sie chce ubierac mój truteń to  TAK wyje ze szok !!

:mad:  :mad: mąż mnie odcina od Was  :mad: :mad: :mad:  w środe wyjeżdza na targi i zabiera laptopa i dupa blada do niedzieli nie bedzie mnie tu  :mad:  :mad: jutro jeszcze tu zajze mam nadzieje !!!

Witam !

Troche czytam ;) :)

karolinna mialam podobna sytuacje z badanie moczu. Wiec zrobilismy rutynowo i sie okazalo, ze sa jakies bakterie i niunia ma zapalnie drog moczowych :( musi brac lekarstwo :( ktorego nieznosi i trzepie nia jak nie wiem co. Szkoda mi jej ardzo i mam nadzieje, ze to pomoze i bedzie zdrowa. Mysle, ze u ciebie takie chorobsko nie wyjdzie. My tez do marketu jezdzimy i dziecka nie ma :) Mam nadzieje i tego wam zycze, ze u was tez tak bedzie :)

mokkate a smarujesz pepuszek spirytusem tak dokladnie ? Bo mnie w szpitalu pokazaly, ze trzeba odchylic ile sie da i smarowac nawet kilka razy dzienni, a najlepiej pokazdej zmianie pieluszki a dzidziusia to nic nie boli :) Trzymam kciuki za odpadniecie kikutka :p ;)

justyna gratulacje zabeczkow :) :) My narazie ammy 2 na dole i spokoj, ale slinotok dalej chpc mniejszy niz wczesniej :D Fajna masz corcie, jakie ma policzki :) :) i pieknie widac zabeczki ;D

justyna i diablica2 ja tez mam uparciucha ;D ale znalazlam sposob :) :D Jemy razem ! i malej tak bardzo odpowiada jak widzi, ze ja cos jem to ona z checia tez. Warto sprobowac a nuz sie uda ;D :D

kaśka76 tez tak mialam z karmieniem :) nie pamietalam kto swiatlo gasil i jak usnelam, maz mnie potem pilnowal zebym cycusiem Sandruni nie udusila. Spij poki mozesz do poludnia, bo jak bedzie straszy to skoro swit sie zerwie i bedzie sie chcial bawic :D :D :D

kaśka76 pisze:
Kasia: jak to możłiwe, że zarazili Was gronkowcem?????? najważniejsze że wszystko się dobrze skońcyzło z operacją. ucałuj mocno swojego małego bardzo dzielnego mężczyznę.

kaśka76 Ja tez tak mysle. Trzymajcie sie dzielnie.

mmm ja tez w szpitalu dane zostawilam i do domku mi poradnok z gratisami przyslali :) Wypelnilam jeszce na stronce i z gazety tez wyslalm i mi 3 paczki przyszly :D :D z gratisami oczywiscie :)

Iza trzymam kciuki za ciebie i maluszka i oby bylo szybko, sprawnie i bezbolesnie ;D ;D Pozdrowienia i buziaczki :-*

czarnulka22 superasna dzidzia dresiara ;) fajowa lalunia i jaka modnisia :)

To by byllo na tyle :) jutro reszte postaram sie nadrobic :)
Milej nocki papatki

reklama
A ja jestem zmeczona :( Wiki idą chyba następne ząbalki i ze strasznym bulem :(
ide spać moze cos odeśpie dzisiaj,w co wątpie :(

justynka napisz odrazu po powrocie męża :) dozobaczenia szybkiego!

Widze że teraz kazda mama i bobas ucieka na spacerki przy kazdej okazji :) i o to chodzi ;)

Do góry