reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Dziendoberek !!

kaśka76 Super sprawa z tym wyjazdem :) gratulacje odwagi ;D Moj maz tez zamierza gdzies sie przeniesc, ja natomiast troche sie boje, bo jakis taki domatorek sie ze mnie zrobil :p ale jak pojedzie to ja za nim nawet na koniec swiata pojade :D

koreczek83 pieknisia z Daruni :) super lalunia ci rosnie :D

karolinna tak tez myslalm ze malenstwo sie w sklepie bedzie umialo zachowac ;D ;D ;D ;D spaceruj, spaceruj ile tylko sie da :)

LILITH wspolczuje dolegliwosci, napewno juz niedlugo bedzie lepiej ;)

sandros to ci sie cora udala ;) :) :) ladna dziewczynka :D i jaka duza :)

OlaK fajniutki malutki bobasek, az milo patrzec :D :D :D Ja do szkoly rodzenia nie chodzilam, i nie byla mi potrzebna :) dalam rede bez :D :D a gratisy dostalam 2 duze pudla i trzecie male :) i do dzis mi do domu jakies darmowe probki i broszurki przychodza :) non stop cos z gazet wycinam i wysylam :p :p

karolinna no ja tez mam taka nadzieje, ze nic nie wyjdzie w tym moxczu :D

mokkate nic sie nie przejmoj napewno niebawem odpadnie :) przemywaj dalej a bedzie oki :) pamietaj, z jak,odpadnie to tez jeszcze przez pare dni trxzeba miejsce po przemywac, az sie calkiem zagoi ;)

oki tyle mi sie udalo nadrobic :) :)

Ide teraz mala kapsa a maz na kompa zasiada :) wiec pewnie mnie dzis juz nie wpusci :( no to w takim razie jutro przy sniadanku sie odezwe :)

Milej nocki :) trzymajcie sie papatki kochaniutkie :-*

reklama
hej hej udało mi sie jeszcze dopaść laptopa ! rano wyjeżdza !!

przysłali mi juz zdj z nurkowania tylko ta str zaba licho chodzi i nie wiem czy uda mi sie wkleic dziś !!
basen9gm.jpg

udało sie ;D

Izka zdróweczka !!!!

i dla Darii tez dużo zdrówka !!!

a dzis była moja kolezanka z synusiem o jeden dzień starszym od Liwii i super dzieciaczki sie bawiły, zaczepiały ! Dawid uciekał raczkując a Liwia za nim jak go juz dorwała to rwała go za włosy !! a jak sobie gadali ;D

zatargałamm wózek na dwie raty, i poszłam sama na spacer. Poszłam zobaczyć, ile kosztują krzesełka do karmienia. Identyczne na Allegro są tańsze i to sporo. Trochę się boję tego zakupu, ale chyba zaryzykuję

martusia_78 ja chciałam chodzic do szkoły rodzenia, ale nie mogłam, musiałam leżeć, ale jak widać, bez tego też da sie urodzić, wyjścia nie ma. :laugh:

Justyna Zdjęcia są boskie. Obydwie jesteście jak dwie syreny. Liwusia pływa jak ryba!

Jutro o świcie idziemy do lekarza, z powodu kupy Kordiana, a raczej jej braku. Zobaczymy. Zdam realacje jak wrócę.

Dobranoc

Justynka dzieki:)

Zdjecia z basenu extra, napisz gdzie chodzisz (lub przypomnij jak juz gdzies pisalas) chetnie zapiszemy sie z Karolkiem na takie zajecia, widac ze dobra to zabawa :)

Dobranoc mamusie :)

kurde mam nadzieję, że ja matka wyrodna nie jestem, że będę targać dziecko półroczne na wyspę. ??????????????????

dziś się nam dwa razy włączył monitor oddechu. zamawiam wizyte u neurologa.

witam w pochmurny dzień ::)

dziewczyny,jaka ja jestem zmęczona po wczorajszym dniu ::) no padam,nic przez noc nie zregenerowalam się :p wczoraj prawie cały dzień sama z małą + goście (mąż przyszedł jak już kładłam bejbaska) ,ale ale :) dostaliśmy śliczne wyhaftowany obrazek z imieniem Lena i datą urodzin :) + maskotka-małpa(mała już się do niej uśmiecha :D ) i kilka gryzaczków ;D także wizyta udana ;)

i mała wczoraj po raz pierwszy próbowała wziąść stópkę do buzi ;D ale rączka jej się ześlizgnęła ;) dziś rano leżąc na pleckach prawie cały czas trzymała sie za obie nóżki ;D super to wygląda :)

justynka sper zdjęcia :D
justyna pisze:
Ola syreny ;D ;D ;D mała syrenka i .................
;D

olak ja tez targam na dwie raty wózek ;D inaczej cięęęężko by było :p

izka-mummy a justi chodzi do rybnika na basen.

czarnulka troszkę tańców pokazała też w kinie :D

Dziękuję za życzenia zdrowia dla Darii.
Pomogły, bo dziś już czuje się lepiej, choć nie posłałam jej jeszcze do szkoły.
W aptece zakupiłyśmy maseczkę ochronną, żeby mogła się przynajmniej przytulić do Martynki ;D
Jak narazie działa ;D ;D

Zdjęcia- SUPER!!!!! Mnie też się marzy basen....
:)

Co do allegro, to jestem ostatnio maniaczką kupowania ;D.
Trzeba tylko sprawdzać opinie o sprzedającym- czy nie ma za dużo negatywów.
A najlepiej jakby miał same pozytywy.

Pozdrawiam!!! :D

reklama
Do góry