reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
kaska juz ci zazdroszcze

NO to kilka fotek

Bez komentarza
1252590img7dn.jpg

1252588img3ty.jpg

1252599img1so.jpg

1252597img7kz.jpg

1262601img3rl.jpg

1262602img9el.jpg

1262605img3si.jpg

1262603img8jp.jpg

hej
kasia178 brak słów, po prostu brak słów! Pewnie ktoś z personelu zakaża, przecież ja trochę wcześniej miałam cc pewnie w tej samej sali i nic się nam nie stało. Kasia ucałuj Bartusia od nas i na pewno szybko wszystko zapomni i będzie wesołym dzidziusiem :) A jak Ty się czujesz ?

karolinna pewnie Cie nie wyprzedzę, bo u mnie takie decyzje długo muszą dojrzewać :) sprawdzę jak u Ciebie wyjdzie, może wtedy się zdecyduję jak już będziesz miała odrosty :p

dzieciątka jak zwykle śliczniutkie :)

kaśka irlandia powiadasz, też bym pojechała ;)

sandros w szpitalu dostałam próbki z dzidziusia i pampersa, potem mi przysłali poradnik o tym który pisała karolinna i jeszcze jakies broszury o rozwoju dziecka, ale nie pamietam jakich firm :) przeczytalam i poszly w kat ;)

miłego dnia

dzięki dziewczynki za ciepłe słowa. Malutki dochodzi do siebie, apetyt wraca ale jueszcze długa droga przed nami, żeby znów był taki pogodny jak przed operacją.

Mmm. nawet nie myślę kto tam gronkowca rozsiewa, trafia mnie jak pomyślę, że przez kogoś mój Bartulek musiał przejść przez to wszystko :mad:

Kaśka76, jaki twój maluszek jest już śliczny i duży :) :) :)

W ogóle macie śliczne dzieciaczki, jak się trochę zadomowię spowrotem to powklejam fotki mojego Skarba małego :)

Witam,

Kasia178 niezly koszmar przezylas. Ciesze sie, ze juz wszystko do normy wraca. A zobaczysz, wcale tak duzo czasu nie minie, a Bartus bedzie znow taki pogodny, gorzej u Was.... Ale napewno Bartek was rozweseli ;)

Zdjecia wszystkich super.
Karolina, Diablica fajne macie tereny na spacery... My musimy sie podworkami przedzierac by olowiana ulica nie isc...

Juztyna , Czarnulka, Koreczek, ale Wasze dziewczynki szybko rosna, zaraz sie okaze, ze mi Sonie przerosna ;) A na pogaduchy to nie my sie bedziemy wybierac, a nasze dziewczyny.

No i jasne, mam wolne to pogoda nieciekawa, a wrecz okropna - jak z psem wyszlysmy to sie rozpadalo i mokre dodomu wrocilysmy, bo nieprzygotowane :mad: Mam nadzieje, ze sie rozjasni.

Karolina udanych zakupow i by Lena pozwolila Ci sie porozgladac za dobrymi produktami, a nie kazala szybko wychodzic ;)

Justyna jak dostaniesz zdjecia z basenu to powklejaj. Ja tez sie zaczne znow wybierac na basen, czekam tylko az sie jeszcze ocielpli, bo na basen mam z 20 min, a nie mam do dyspozycji samochodu, wiec jak bedziemy mokre wracac, by nas nie przeziebilo.

Sonia dzis cos marudna, ale to moze ta pogoda, ja tez jestem jakas rozbita.

Pozdrawiam,

koreczku mała słodziutko wygląda w tej kiecce :D też rozglądam się za jakąś spódniczką/sukieneczką dla Lenki :)

sandros u nas już się rozpogodziło i u Ciebie pewnie też :) i trzymam kciuki żeby Sonia nie marudziła z przeziębienia tylko dla samego faktu pomarudzenia ;)

kasiu178 no to czekamy na foteczki :D

mmm pisze:
sprawdzę jak u Ciebie wyjdzie, może wtedy się zdecyduję jak już będziesz miała odrosty :p
świnka z Ciebie :p ;)

my po geancie :) mała zachowywała się jak aniołek :angel: najpierw się rozglądała itp,potem troszkę pospała i znów się obudziła :) no zawsze mogłaby się na wyjściach z domu tak zachowywać :) kupiłam jej świetną książęczkę ,taką do kąpieli i taki niby gryzaczek ;D nie mogłam się opanować ;D a że byłam ze swoją mamą to obie wybierałyśmy ;D

u nas słoneczko daje czadu nawet ::) po południu w takim razie spacerek :)

Witajcie!!

u nas pieknie!!!! ale niestety roboty nadal masa!!! chcialabym juz sobie odpoczac:(:( wogole nic tylko teraz zrzedze przez te moje dolegliwosci:(:( oh ale mam nadzieje ze juz nie dlugo mala bedzie z nami!
a co sie dzieje z IZA??? ona miala isc chyba do szpitala...ale mis ie tak watki gubia ze nie wiem czy teraz czy juz byla:(:(

Witam!!

Dawno mnie tu nie bylo :(
I zabardzo nie wiem co napisac hmmm ??? ??? ???

Poczytam wasze posty i postaram sie cos odpisac :)

A narazie to pozdraiwam i milego dnia zycze mamusia i dzidziusia

reklama
Witam,

Lilith, poczytaj wczesniejsze posty. Iza jest w szpitalu, pod kroplowka i trudno powiedziec kiedy urodzi.

Martusia_78 jest co czytac...

Karolina super, ze zakupy udane, Sonia tez od zawsze lubiala chodzic z nami na zakupy... Tylko obecnie to sama chce je robic....

My po drugim spacerku, teraz tym takim "podworkowym". Sonia spodnie tak wybrudzila, ze jestem ciekawa, czy dopiore. Rece, to przez 10 min czyscilismy... Jeszcze gdzie niegdzie bylo bloto, o piaskownice zachaczylismy, na zjezdalni pobiegala, z dziecmi sie bawila - nagle tyle ludzi zaczelo wychodzic. Mam nadzieje, ze teraz po tej 2,5 godzinnej zabawie szybko zasnie.

Pozdrawiam,

Do góry