reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Kasiu kochana trzymaj sie dzielnie i ucałuj malutka !! maluszki szybko zapominają wiec za niegługo bedzie usmiechał sie !!!

my tez spacerowałysmy sie dzis !! na polku była 3 godz i dłużej byśmy powietrzyły sie ale jazda na basen ! a na basenie dzis zdj podwodne robili i juz nie moge sie doczekać jak mi przyślą ! a instruktorka pochwaliła moją rybkę i powiedziałą ze jest niewmożliwa z tym nurkowaniem !!!

reklama
Karolina, dzięki za poradnik, już wyslalam formularz
Wczoraj i dzisiaj był deser śliwkowy i...nic. Idę do lekarza w tym tygodniu, bo już nic nie skutkuje
Kasia178, bardzo mnie poruszła Wasza historia. Wyobrażam sobie co przeszłaś sama, potem z małym. Rosnący guzek musiał już wywoływać strach i panikę, nie mówiąc o reszcie.
U nas w Zabrzu też panował gronkowiec, ale chyba już wytępili, w każdym razie z nami jest ok. Ale córka mojej koleżanki kilka lat temu zaraziła sie i miała całe ciałko w ropiejących pęcherzach. Gronkowiec ma różne oblicza.
Teraz to będzie już tylko lepiej
Justyna, jak tylko dostaniesz fotki, wklej zaraz, bo zdjęcia na pewno będą super. Jestem taka ciekawa. Liwcia pod wodą!
Od kiedy można iść z dzieckiem na basem i gdzie sie taki mieści?

Kasiu- trzymamy za Was kciuki

Rok temu o 6.00 rano przed wyjściem do pracy wyszedł mi test ciążowy (potem pojawił się Alex).... i od tego czasu nasze życie przewróciło się do góry nogami .... chyba coś o tym wiecie :) dlatego z okazji pojawienia się fasolki pod nazwą Aleksander zrobiliśmy sobie z Przemkiem fajną kolację więc spadam

Pozdrawiam

Ola to faktycznie lepiej idź do dobrego lekarza z Kordiankiem bo to nie jest normalne i musi w końcu ktoś poradzić cos na te kupki !!! A my na basen chodzimy do Rybnika, jak zaczeliśmy to Liwcia miała 5 m-cy a mozna chodzic od 3 m-ca !!!

Diablica smacznej kolacyjki i wieczoru a właściwie nocki !! :)

pozazdrościłam Karolce i Diablicy i se też wkleje ;D

Lilutek malutek na spacerku
beznazwy12nx.jpg

img07743aw.jpg

dzisiaj byliśmy na pierwszym grillu :D

a o to fotka mojej małej dresiary

_590707_n.jpg

A tutaj dzisiaj Wiki z ciocią :)

_590709_n.jpg

_590708_n.jpg

Ale nas dzisiaj wzieło na fotki babeczki :) hihihi

dobranoc!

witajcie w ten pochmurny dzień :p

diablica jak Twój synek jest taki duży to spróbujcie nosić go przodem do świata :) myślę że będzie mu się to bardziej podobało :) a i jak tam po kolacji ? ;)

kasia178 aż mnie ciary przeszły jak to czytałam :( już teraz na pewno będzie lepiej ,tak jak pisała justyna mały niedługo o tym zapomni i znów będzie się uśmiechał .

justynka czekam na fotki :) a i te co już wkleiłaś też są super :)

czarnulka jak dla mnie to jeszcze za wcześnie na grille ::) tak bliżej maja mamy w planach :)

a my dziśchcemy jechać z małą do marketu :) jej pierwszy wyjazd do takiego dużego sklepu :) ciekawe jak zareaguje :)

a ja się zbieram do fryzjera włoski robić. Piotrek rządzi w domku z tatuśkiem. mam nadzieję, ż bęę miasła do czego wrócić. ;D

reklama
ja obcięte też tylko trza siwce zakryć. dostalismy zaproszenie na wrzesień do rlandii. mam nadzieję, że Piotrek bedzi dzielnym facetem w samolocie ;D

Do góry