reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

MMM jak ja to od kumpla dostalam, to cala rodzinka sikala ze smiechu, najbardziej Ci co nie pracuja ::)

No, a ja, albo Sonia sama... Jakkolwiek obie teraz jestesmy chore :( Sonia naszczescie tylko katarek, a ja kaszle jak gruzlik ::)

Milego spotkania Wam jutro zycze i by dzieciaczki daly poogladac film.

Justyna ja jakos nie w temacie... Dlaczego robiliscie badanie Liwi?

Pozdrawiam,

reklama
Witajcie kochane :)
Widzę że się szykuje spotkanko jutro :) Ja nie wiem czy dam rade,bo sie umówiłam na szczepienie i rano mam zadzwonić do przychodni czy jest szczepionka :) Jeżeli nie będzie to postaram się być,ale nie na 100%.
A jeszcze mam pytanko do was! Ile będzie trwał ten film?? Bo nie wiem czy moja gwaizda tyle wytrzyma siedzieć na filmie ;)

karolinko dzięki że przekazałaś dziewczynom moją wiadomość o wyjeździe :* i za rozmowe z radziem na gg ;)

nie pozwalam mu tak gadać z kazdą koleżanką ;) są wyjątki :) A ty jesteś OK!!

Na dniach idę do lekarki :) juz nie mogę sie doczekać,az zobacze mojego derugiego szkraba ;)

sandros zdrówka raz jeszcze

justynka super że wyniki ok :) a to czy nas polubiłaś to sprawdzimy na drugim spotkanie ;D czy też tak chętnie będziesz biegła po pierwszym ;)

mmm konkurs oczywiście ze zdjęciami :D ale już bym z Tobą przegrała ;)

czarnulka :D dzięki za zaufanie :) wiesz że i tak bym Ci wszystko przekazała ;D super by było gdybyś zjawiła się w kinie :) nie wiem czy moja Lenka też wytzryma na całym ale zawsze można wyjść na kawusię ;) masz jakieś zdjęcia z wrocławia ?

no i nie mogłam się opanować i nie pokazać jaką czapeczkę kupiłam dziś mojej Lence ;D

słuchaj misiu,żeby kogoś mieć za przyjaciela trzeba go najpierw wypróbować...

i to dosłownie ;D

Na urodzinach u babci było super :) o to kilka fotek z imprezki :) ...Reszta puźniej ;)
_589457_n.jpg

_589459_n.jpg

A teraz mam rewelacyjny humor i samopoczucie :D a wszystko to dzięki WIOŚNIE!!!

Cieszę się że jestem spowrotem z wami!

Za kilka dni idę na usg :) juz nie mogę się doczekać :) Mdłości odeszły :) mam nadzieje że juz na zawsze ;)

Karolina! Ale Twoja Lenka jest już duża. Jest taka śniada, po kim taka południowa cera? Kapelusz super.

Biust mamusie kochane to kwestia przyzwyczajenia. Ja zawsze miałam wielkie cycki i resztę zresztą też. Ale biust to zawsze problem, bo podskakuje, zwraca uwagę i wstydzę sie nosi obcisłe rzeczy. Przez karmienie nie zwiększył sie za bardzo. Ale obawiam sie, że jak skończę karmić to zostaną mi dwie smutne obwisłe szmatki.

Na szczepienie się nie wybieram, bo nie ma szczepionki i musieliby podac w dwóch  zastrzykach. Po jednym w każde ramię, o zgrozo. Zrezygnowałam. Poczekam aż przyjdzie kompleksowa, więc nie powinno być problemów z moim przyjazdem do Multi
Już się cieszę. Tylko jak ja Was poznam! Dzieciaczki znam ze zdjęć, ale trudno zaglądać do wszystkich fotelików, a nigdy nie wiadomo, czy będzie dużo ludzi.

Czarnulko- cieszę się, że nie masz już mdłości. Aż się chce zyć, prawda?
Mnie męczyły przez całą ciążę, dlatego doskonale Cię rozumiem.

Karola- ten kapelusik jest super!!! Zdradź gdzie go kupiłaś.. ;D

Co do biustu, to nie pocieszyłyście mnie, niestety...
Miałam nadzieję, że wejdę po porodzie w swoje staniki... :(
Zawsze miałam D, a teraz to się zrobiło duże E.

Życzę miłego spotkania i czekam na relacje (i może zdjęcia?) :D

hej !! a my po spacerku ! potem u dziadków w zakładzie i przy okazji mamy zdj na świąteczne kartki ;D a potem musiał nas męzuś do domu rzucić bo sie rozlało ze hej !!

Sandros ja Liwii co jakiś czas robie to badanie! Jak miała dwa m-ce to jakaś bakteria sie przyplątala ale po 2 tyg leczenia posżła precz a wszystko przez to ze szybko była wykryta a teraz kontrolnie co miesiac albo co dwa robimy posiew czy wszystko ok ! Teraz troche sie bałam bo mała żelazo bierze a lekarka pow ze to pożywka dla bakterii i mogą sie pojawić....

Co do spotkania to wczoraj mężuś też sie pyta jak sie poznamy bo po tym ze kazda w ręce bedzie mieć dziecko to troche cieżko ;D no i mi mówi zebysmy se takie kartki BABYBOOM TEAM zrobiły :laugh: albo hasło jakieś wymyśliły :laugh: jak hasła wymyślal to sie ze śmiechu popłakałam !! np żyrafy wchodzą do szfy i odp a pawiany a ściany to z jakiegos filmu tylko nie wiem z którego ! A tak poważnie to jak sie poznamy bo na zdj to tak róznie sie wychodzi !! I o której sie spotkamy i w którym miejscu ???

Karolina ;D

Melduję się po wizycie u gina. No i niestety nie mam dobrych wieści, mam wysokie ciśnienie 140/90, opuchnięte nogi i w ogóle czuję się ogólnie źle w związku z tym pani doktor postanowiła umieścić mnie w szpitalu :-[ Także od jutro mnie nie ma :( Powiedziała żebym się nie nastawiała na szybki poród, mogę urodzić wcześniej ale niekoniecznie. Jak na razie nie ma warunków do rodzenia (chociaż nie badała mnie to nie wiem skąd to wie, przecież może jest rozwarcie skoro ostatnio było na opuszke ???, zbadała mi tylko brzuch zewnętrznie no i tętno dzidzi) Jeśli nie urodze do 12 kwietnia to będziemy wywoływać. Także tak czy inaczej na święta dzidzia będzie :)

Nie wiem co ja poczne bez netu, bb i bez Was :(

Karolinna - super ten kapelusik a Lenka prześliczna :)

Czarnulko Twoja dzidzia też ślicznusia :) super że nie masz już mdłości, ja w zasadzie nie znam tego prolemu miałam tylko na początku ciąży rano takie delikatne :)

Justynka ciesze się że wyniki ok. :)

Fajnie że idziecie do tego kina, mam nadzieje że jakoś się poznacie ;) musicie coś wymyślić :)

Życzę Wam udanej zabawy :)

iza1 ale beznadziejnie ze idziesz do szpitala :( osobiście to nienawidzę szpitali bo tyle w nich leżałam w czasie ciąży... :p pisz do mnie jak się czujesz itp :)

mokkate czapeczkę kupiłam w sklepie na ul.gliwickiej :) jak chcesz to podam Ci namiary :) babka która tam sprzedaje jest super-sympatyczna :)

justynka
juz napisałam Ci na gg jak mnie rozpoznasz ;) dla olik będę w czarnych bojówkach i czerwonych butach+białą kurtka :) no i śliczna dzidzia w ręku ;D

czarnulka ładnie wyszłaś na tym zdjęciu :) no i wiki tradycyjnie super :) a na ten tort w głębi zdjęcia to mam chętkę :D

my właśnie wróciliśmy ze spacerku chociaż leje :p zaraz idę wymoczyć nóżki w gorącej wodzie :)

Lenka dziękuję za komlementy :-*

reklama
Iza1, ja podobnie jak Ty trafiam do szpitala z ciścieniem 140/100. Na początku beczałam, że chcę do domu, ale przez wysokie ciśnienie miałam stany przedrzucawkowe podczas porodu i wogóle dużo przygód i wiem, że szpital to najlepsze rozwiązanie w tej sytuacji. Ciągła kontrola, badanie i jakby coś, to na salę i rodzić!Szpital-nic miłego, ale koniec końców, rezultat zawsze jest ok. Dziś wspominałam przy zdjęciach mój podyt w szpitalu i doszlam do wniosku, że czułam się jak na kolonii. hihihi. Wszystkie dziewczyny brzuchatki i rozmowy tylko o dzieciach i nareszcie nikogo to nie nudziło.
Czarnulko teraz mija rok, jak miałam mdłości i pamiętam to jakby to było wczoraj. Dobrze że już przeszły.
Wracając do buistu....pocieszmy się, że inni mają gorzej. Patrz gif
1661we.gif

Jutro bedę miała na pewno czarne spodnie....i czarną kurtkę. No i okulary, bo bez nich jestem niewidoma. Jakoś się poznamy, choćby po ślicznych dzidziach :laugh:

Do góry