reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej maminki !!!!

spotkanie sie udało - było SUPER !! Liwia przegrzeczna była zresztą na gościnnych występach to anioł a nie dziecko z niej !!! Dzieciaczki super sie bawiły i ciągły za włosy a my nagadać sie nie umiałyśmy !!

jak wróciłysmy o 16 to az zal byłoby nie dotlenić sie i balkanowalo sie dziecko 1,5godz !! Tyle ze przegrzała mi sie co nigdy mi sie nie zdażyło, z auta jak ją wyciągnełam śpiącą to prosto do wózka wsadziłam, nie chciałam zeby sie obudziła i nie wyciągnełam spiworka !! poza tym niech juz na dobre sie rozpogodzi bo teraz to taka zdradliwa ta pogoda !!!

Mokate a jak sie nazywa dokładnie bo to jest chyba ten co w sklepie mi sie podobał ! ja teraz zbieram info na przyszlość dla mojej siostry, normalnie nie moge sie doczekać siostrzeńca - kurcze mogłaby sie juz postarać ;D

reklama
a my dziś zaszaleliśmy na maksa. nie byliśy na typowym spacerku, bo jak zaczęłiśy się ubierać to zaczęło lać. nat0omiast po południu ruszyliśmy w rejs ( tak mówi moja mama). zapakowaliśy Piotrka w fotelik, stelaż do bagażnika i najpierw pojechaliśy na cmentarz do mojego Taty, a potem pojechaliśy do scc. połaziliśy, znalazłam dla siebie spodnie (i nawet wlazłam w 38), ale niestety bluzki wszystkie wyglądały na mnie ohydnie ( duże dwie kule u góry i jedna duża na dole po środku). Piotrek grzeczny był bardzo, dostal z butli jeść w międzyczasie. Tatuś dumny prowadził sobie wózeczek z syneczkiem. śmiać mi się chciało niekiedy. tylko po jedzeniu dopadła Piotra kolka i trochę go niosłam na rękach póki nie usnął (padł w niecałe pięć minut), i wtedy nie było osoby która nie obróciła by sięza nami. nawet nie zdawałam sobie sprawy, że mały dzieciaczek może wzbudzać tyle zainteresowania.
Krzysiek się śmieje, że zakupy to dobry sposób na szybkie uśpienie Piotrka. ;D

kaśka76 pisze:
nie byliśy na typowym spacerku, bo jak zaczęłiśy się ubierać to zaczęło lać. nat0omiast po południu ruszyliśmy w rejs
No to Piotrek miał dzisiaj intensywny dzień. My też pierwszy spacer w kierunku cmentarza, do mojej Mamy.
Zastanawialam sie dziś, czy do kina idziecie w jakimś ścisłym gronie, czy można sie przyłączyć, bo ja sie tak dopytuję, co gdzie i kiedy i o której... i też mam obawy, jak mały się będzie zachowywał.
img00153yr.jpg

Kordian je jabłko+owoce leśne

hejka!
OlaK pisze:
kaśka76 pisze:
nie byliśy na typowym spacerku, bo jak zaczęłiśy się ubierać to zaczęło lać. nat0omiast po południu ruszyliśmy w rejs
No to Piotrek miał dzisiaj intensywny dzień. My też pierwszy spacer w kierunku cmentarza, do mojej Mamy.
Zastanawialam sie dziś, czy do kina idziecie w jakimś ścisłym gronie, czy można sie przyłączyć, bo ja sie tak dopytuję, co gdzie i kiedy i o której... i też mam obawy, jak mały się będzie zachowywał.
ola oczywiście że jesteś w ścisłym gronie! Jak któraś z mam ma jeszcze ochotę to:

jutro o godz. 12.00 zaczyna się seans w Multikinie w Zabrzu

karolinna mój gg 2056560

Mokkate: taaaaaaaaaaa już w to wierzę.  :p w nosie mam takie oddychanie jak nic nie idzie na się kupić. chyba sobie zgrzebny worek ziemniaczany wrzucę na siebie.  ;D

a Piotrek nasz rejs zniósł zadziwiająco dobrze. dziś jedziemy do plejady poszukać butów bo przecież nie będę chodzić na vbramie przy 15 stopniach na plusie.

U MNIE TERZ SŁOŃCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

kurcze ja juz wstałam a Lenka śpi dalej :o jestemw szoku ::)

olak no oczywiście że możesz przyjść.

mmm napiszę dziś do Ciebie.

miłego dnia :-*

hej hej !! no zbierajcie sie wszystkie i w środe do Multi marsz !!!!!! mnie to chyba zadna nie pobije bo jade na spotkanie z Wami az 60km ::) ja to musze Was bardzo lubić ;D

ale jestem szczęśliwa niedosc że pogoda suuuuper to Paweł dzwonił dowiedzieć sie jak tam siuchy Liwii i po 24h jest jałowy i babeczka powiedziała zeby dokładnie jutro jeszcze sprawdzić czy cos po 48h nie wyhodują ale na 90% juz tak zostanie !! Matko a taka zeschizowana byłam !!

Kaśka ja tez myslałam ze zamiast stanika będe dwie reklamówki związane nosć bo w nic mi te balony nie chciały sie zmeścić a teraz juz sie ok zrobiły - chyba ze sie przyzwyczaiłam juz :p ale stare staniki juz chyba powyżucam i co bardziej obcisłe bluzki bo tez wejść nie umiem !!

justynko pociesze Cie my tylko jakies 20 km mniej zrobimy :)

może zrobimy konkurs która ma większe ;) :p ja miseczki C na E zamieniłam :) aż strach pomyśleć co sie bedzie dzialo jak mleko przestanie sie produkowac

kaska korzystaj póki mały jeszcze nie jest ciekawy świata, my też tak chodziliśmy z grzesiem, teraz wymaga wiekszej uwagi :) a tatusie to dumni chodza z tymi swoimi dzieciakami ;D moj nawet sie bije o wozek ;)

reklama
sandros dzieki za maila, uśmialiśmy się wczoraj ze tak mocno oddaje rzeczywistosc ;D

justi zapomniałam dodac najwazniejszego ze sie ciesze ze wszystko ok z posiewem :)

Do góry