reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
MMM: a napisz proszę jakiej firmy one były - jesli oczywiście pamiętasz.

ale brzydota dziś na dworze. u mnie siię jeszcze pałęta mgła między blokami i jest strasznie przygnębiająco.

Iza ja juz gratulkowalam ale z mila chcecia zrobie to znow!!!
brzuszek sliczny i co tam z rozstepami! i sie niestety tez zrobily...co do mojej wagi to teraz az sie boje isc do gina bo tak sie obzerac zaczelam ze pewnie z 5 kg mi przyszlo hihi a ostatnio bylo + 11.5 kg :) ale co tam spale pozniej!
nadal nie wiem co z moim terminem i 4 dzwonie na raciborska do ord aby sie ugadac na wizyte:)

aha i wczoraj zamowilam ten wozek co wam pokazywalam :) bedzie jutro super!!!
93883741_1

mam nadzieje ze bedzie sie dobrze sprawowal :)

roboty nadal od groma:( do tego plecy bola lapia mnie jakies bole oh wiec za duzo porobic sie nie da:(:(

no i u nas ciagle leje i leje ale za to jest cieplutko!!!!!

Witam dziewczyny.
My już w domku, po jedzonku, jadę teraz do sklepu i zostawiam chłopców samych. Bo zapomniałam dodać, że oprócz synka, męża, mam jeszcze kocura, wprawdzie wykastrowany, ale zawsze chłop.
Bardzo sie cieszę że przynajmniej część z Was, razem z dzidziami poznałam osobiście. Szczerze mówiąc, te nasze dzieci są jakieś wyjątkowo śliczne.  :)
Lilith, wózek extra. Kolor uniwersalny, więc jeszcze następnego dzidziusia w nim obwozisz.

no i po kinie :D wszystkie dziewczyny śliczne no i dzieciaczki też ,ale to zrozumiałe w końcu dziedziczą po nas ;D ;) lenka średnio znosiła salę kinową ;) ale przy stoliku potem była cudowna,śliniła się ,gruchała i w końcu zasnęła :)

lilith bardzo ładny wózek :)

iza1 ładniutki brzunio :)

justynka i jak ? na drugie spotkanie też będziesz się tak cieszyć ? ;)

ale ponuro na dworze :p a mała leży w kołysce i sobie pluje i gada :D jedyny promyczek dnia.

Witam,

A wlasciwie to na czym bylyscie i jak dzieciaczki zachowywaly sie z kinie, jakies zdjecia macie...?

U nas tez pada i pada, ale spacer znow podobnie - kazda kaluza zaliczona, popoludniowy spacer juz w wozku pod folnia mniej przyjemny dla Soni. Poszlysmy do parku, a tu cala gromadka znajomych matek z dzieciaczkami - widac zadna pogoda nas nie odstrasza, dzieciaczki dotleniamy ;D

Lilith, wozek niczego sobie. Tylko tak sie zastanawiam, czy z tym niskim zawieszeniem bedzie Ci dobrze na tych wybojach, o ktorych wspominalas, tak po za tym, to RoyceRoyce w srod wozkow ;)

Pozdrawiam,

Hej

my też meldujemy się cali i weseli po kinowym spotkaniu :)

sandros byłyśmy w kinie nie na filmie ;) każda niec napisze o swoim dziecku. Grześ przez jakieś pierwsze pół godziny był zafascynowany ekranem i poruszającymi się obrazami, nawet jak go chciałam nakarmić to łyk mleka i odwrót na ekran - prawdziwy obraz kinomana, ale trwało to zadługo, więc postanowiłyśmy wyjść i impreza skończyła poza salą kinową :) na pogaduchach ;D :laugh:

a pogoda to naprawdę nieciekawa, czekamy na słonko, a następne spotkanie proponuję na świeżym powietrzu :)

kaśka76 pisze:
MMM: a napisz proszę jakiej firmy one były - jesli oczywiście pamiętasz.

Triumph model contour (nie wiem czy tak sie to pisze) kosztowały jakieś niecałe 50 zł; jak będziesz wybierała to pamiętaj żeby bardzo mocno opinały brzuch bo inaczej nie będzie to miało sensu.

MMM: dzięki za info. to niewiele droższe niż z mitexu.

dziś chłopek kupił mi spodnie biodrówki rozmiar 38. zapięłam się na bardzo wciągniętym sadle. była awantura czemu nie 40, a on mi powiedział, ze może to mnie zmobilizuje cobym nie żarła tyle słodkiego.
TAK WIĘC DZIEWCZYNKI ODSTAWAIM SŁODYCZE, ale dopiero od 01.04 ;D ;D ;D ;D

reklama
hm,moj Lenka tak jak pisałam średnio zniosła salę kinową,tj.prawie cały czas płakała ::) na przewijaku trochę jej przechodziło ;) wg.było tam za ciepło,za głośno i za ciemno ;) jak już wyszliśmy z sali to mała cud :) grzeczna,uśmiechnięta,gruchająca sobie :) i tak jak pisała mmm skończyło się na plotach i pogaduchach :) i jeszcze napiszę że mmm jest świetnym kierwocą :)

kaśka76 ja jak ubieram biodrówki sprzed ciąży to z tyłu wyglądam jak siostra jenifer lopez :p ::) ;) jeszcze te 3 kg,ale waga uparcie stoi w miejscu :p nie umiem się powstrzymać przed jedzeniem słodyczy :p

za oknem widzę że się przejaśnia :) ale dalej zimno ,brr....

próbowałam dziś złapać sisi małej do kubeczka,ale sama nie dam rady,muszę zwleć się o 6 i poprosić męża o pomoc :)

Do góry