reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
no to na pewno się poznamy :) dzwoniłam właśnie do kina i nie trzeba rezerwować miejsc :) można na żywioł ;D ;) no i nie trzeba mieć dowodu ile dzidzia ma lat ;) więc pewnie powyśej roczku też by weszło ;)

dobranoc laseczki :D :-*

reklama
a ja wymyśliłam jak nas rozpoznać. My z karolinną będziemy we dwie i jesteśmy wysokie: ja 173 a karolinna jeszcze wyżej :p

iza1 ja też 2 tyg przed porodem leżałam i nie polecam, ale co zrobić. Pewnie wyregulują Ci ciśnienie lekami i jak nic nie będzie się działo to wrócisz z powrotem do domu :)

no to jutro sie zobaczymy ;D :D :laugh:

Witam,

No widze przygotowanie do jutrzejszego kina pelna para.

My zdrowiejemy, ja juz nie kaszla jak gruzlik, a Soni zrobil sie fajny gesty katarek, ktory ladnie wysmarkuje.

Iza spokojnie, to pewnie przez Twoje nerwy ;) W szpitalu kiepskie jedzonko, ale przynajmniej sie wylezysz ;) Przydaloby mi sie :p

Czarnulka fajnie, ze juz wrocilas.

My dzis tez na spacerku krociutkim jednak. Lalo strasznie - ubralam Sonie jeszcze przyduze kalosze, pelerynke... zaduza, wygladala super i niebylo kaluzy, ktorej by nie zaliczyla. Rachunki jednak poplacilysmy, a do domu o dziwo obie suche dotarlysmy... Oczywiscie kurtki byly z wierzchu mokre ;)

Pozdrawiam,

Ale Wam zazdroszczę tego kina, ale muszę poczekac na takie eskapady. dziś znowu zaszalałam i byliśy na zakupkach. i znowu porażka. za tydzień idę do gina i muszę się spytać jakie ćwiczenia mogę wykonywac. zastanawiam sie czy nie nosić pasa poporodowego. brzuchol mi sie w ogóle nie wsysa. od 01.04 odstawiam wszystkie słodycze. to już nie są żarty. ogólnie po dzisiejszych przymiarkach spodni dostałam doła ogromniastego. jedyna zaleta że kupiłam kulowski dresior dla Piotrka.

sandros no to miała Sonia niezły ubaw :) sama bym poskakała po kałużac ale mi już nie wypada ;)

kaśka ja nosiłam majtki ściągające i polecam, nie dość że samopoczucie lepsze to brzuch szybciej dochodzi do siebie :)

dobrej nocki

Dziewczyny wklejam jeszcze na koniec fotki mojego brzucholka z mega rozstępami :-[ , to być może jego ostatnie dni ;) mam nadzieje :p

hej hej !!

Iza nic sie nie martw my tu kciuki trzymamy !! Wyleż sie i wyśpij a nie ma tego zlego bo przynajmniej pewne ze dzidzia pod kontrolą noon stop !!

Sandros dobrze ze juz lepiej sie macie !!

Kaśka spokojnie wszystko musi mieć troche czasu ! Ja dwa m-ce po porodzie dupsko mialam rozlazłe jak nie wiem a teraz spodnie mi spadają z tyłka a przed ciążą byly ok ! A ćwiczonka nie zaszkodzą !!!

A ja w końcu wózek biore bo przeraża mnie tyle czasu tego kloca na rękach trzymac !!
Ja juz bede po 11 !! Spotkajmy sie gdzies w pobliżu kas ! Ja bede miec czerwoną kurtke a Liwia kremową !! Ale sie ciesze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
kaśka76 pisze:
no nie dziewczynki - wy jeszcze śpicie czy picujecie się do kina???

mmm: a to takie zwykłe ściągające?
occzywiście że się picujemy ;)
a majtki to takie bardzo mocno ściągające dużo kasy za nie dałam- nie opłaca się, ale pas poporodowy myślę że tańszy i tę samą funkcję spełnia :) Jak zaczniesz używać z dnia na dzień widać różnicę

lecę się szykować :)

można by rzec do zobaczenia ;D

Do góry