reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Liwuś dziekuje cioteczkom za komplementy !!!!!

MMM  Liwia poprostu dowiedziała sie ze Grześ woli blondynki  ;D
Po urodzeniu miała ciemne jak ja a teraz te drugie takie jaśniejsze wychodzą !!

Kasia  taki beztroski uśmiech śliczny !!  

Izka  faktycznie jak siostra  :) a mały ten niosio ma słodziutki !!

Frezja    ;D

Karolka  ani nie obejzysz sie a Lenka bedzie śmigac po mieszkaniu !!

reklama
Witam,

Karolina niestety zdjecia nie wkleje, bo mam Windows 98, a oprogramowania sa dla 2000 i wyzej, wiec narazie nie jestetm w stanie nic zrzucic  :mad:

Justyna Liwia ma swietna mine na nocnik - taka powazna...
Co do czasu... czasem sie cos wymysli, ale ja wiem czy tak zawsze cos fajnego, mam wrazenie, ze wrecz slabo mi idzie, bo jak czytam na pazdziernikowych, to tak dzieciaczki co chwile chodza do jakies sal zabaw itp.
Jakkolwiek, Sonia zachwycona. Nie chciala zejsc z lodu, nie miala lyzew, nie nie, bez przesady, ale tak jej sie podobalo, jak z nia jechalam, a ona sunela po lodzie, ze nie chciala do taty wracac  ::) Na przyszly rok cza bedzie jej sprzet zakupic. Wlasnie widzielismy tam taka mala, gdzies 3 letnia - tak zasowala....

Pozdrawiam,

Pozdrawiam wszystkie mamusie !!!

chciałam się pochwalić iż mój Alex soczki powoli pałaszuje a dziś dostał pierwszy raz kaszkę do mleczka na noc... ku mojej radości wypił z wielką radością.... mam tylko nadzieję że brzuszek Alexa zniesie to równie godnie i kaszki wejdą na stałe do manu mojego syna.... (ale dziś ze mnie chwalipięta więc więcej nie piszę.... dopuki mi DUMA z syna nie przejdzie ;D ;D ;D)

ja już nic nie kumam - gorączka znowu sama zniknęła. a może ja go przegrzałam - za grubo ubrałam na spacerek i stąd ten stan podgorączkowy???????????????????

izka-mummy-to-be faktycznie jak siostra :)

kaśka76 ja dziś dzwonię do lekarza bo moja mała pod wieczór ma stan podgorączkowy i jest marudna i nie wiem co się dzieje ??? może Ty też skonsultuj?

diablica oj,oj ;) nie ładnie tak się chwalić ;) gratuluję takiego apetytu Olo :D

a mała dziś wyciągnęła mnie z łózka o 5.30 więc humor mam okropny :p ona sobie teraz oczywiście śpi a ja... eh.

miłego dnia ::) ;)

Witajcie
No i wczoraj tak utulilam mojego synusia ze spal 4 godzinki, juz myslalam ze tak juz zostanie w ciagu nocy ale na kolejne karmionko jak z zegarkiem w reku co 3 godzinki sie budzil. Ciekawa jestem kiedy dzieciaki przestawiaja sie aby w nocy jesc rzadziej? Jest 8 a ja nawet wyspana:)
karolinna - ja wczoraj mialam tak wczesna pobudke, glowa do gory, wez kapiel z babelkami :) :) :)
A powiedzcie jak to jest z temperatura, od ilu jest stan podgoraczkowy u niemowlaczkow?
Co do ''siostrzyczki'' to fakt moze i mlodziutko wygladam (skromna to ja nie jestem :) ), a i czasem o dowod osobisty mnie poprosza jak chce kupic winko - hihi, a on juz dobre 8 lat w kieszeni:)

Witam,

Widze, ze nie tylko ja mialam koszmarna noc.
U mnie to jednak zabki, tez miala stan podgoraczkowy - termometru nie mam, ale byla rozpalona... Dalam jej Nurofenu o 3 i jakos przespala pozniej do tej 6.
Ja ledwo zyje, a ona rozrabia jak piany zajac :p

Kasia, Karolina mam nadzieje, ze to nic powaznego.

Pozdrawiam,

hej!
słonko ładnie swieci, marzanna wyrzucona przez Sonie dotarla juz w odpowiednie miejsce ;)

kaśka, korolina, sandros trzymajcie sie dzielnie i chlodne buziaki dla Waszych Maluszkow dla ochlodzenia ;)

diablco fajnie ze Alex ladnie zjada. A jak mu to mleko przygotowujesz ??

Grzes marudny, mysle ze zabki mu powoli wychodza, na dziaslach widac kreseczki- jak myslicie czy to juz ???

reklama
dziewczyny przeciez 37 u takiego dziecka to jeszcze nie stan podgorączkowy i jeszcze zalezy jak sie mierzy ! Gdzies miałam artykuł o tym i bede szukac ....

MMM moze faktycznie juz ząbki Liwus od 3 m-ca miała napuchniete i troche czasu minelo zanim wyszły !!

Sandros ucałuj Sonie !!!

diablica mógłby Olo troche podzielić sie apetytem z Liwią bo ona nic tylko cycuś i konieć zaraz mnie chyba całą wyssie ;D

Do góry