reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hejka :laugh:

Ja wiem co trzeba robić jak gorączka jest i wiem że to dobry obiaw, ale....mimo to boję się jej ::)

Karola strasznie długo ten smoczek mierzy :p ja zamierzam się do kupna takiego co mierzy 1 sekundę.

reklama
Witam,

Karolina mamy niestety jedno zdjecie i to zrobione telefonem :-[ Jakos tak wszystko spontanicznie wyszlo, Sonia obudzila sie popoludniu i wpadlam na pomysl zrobienia marzanny, wiec zebralam pare szmatek, mala warzeche i zrobiona. Wrzucilismy ja do rzeki z mosteczka, jka sie Sonia w nia wpatrywala :p
A co do zmiany godziny.... Pamietam jak byla zmianana zimowy, Sonia dlugo sie przestawiala ::) No ale teraz to bedzie mi sie wydawalo, ze dluzej spi ;D

Beata dzieki za maila, swietne byly te zdjecia ;D

Dzis ide na lodowisko z kumplem, Rafal z Sonia tez sie zabiora, moze naucze Sonie jezdzic ;)

Pozdrawiam,

Sandros jak tak czytam to Twoja Sonia ma super czas zorganizowany i rózne takiie fajne rzeczy wymyślasz - super !! No to udanego szusowania na łyżwach !!!

MMM czy mi sie przyśniło czy Ty pisałaś ze byłaś w Rybniku w Pizza Hut a poza tym co to za obijanie sie od bb ???

no dziewczyny nie chce zapeszac ale Liliś zjadła dzis śniadanko ładnie, ale nie obyło sie bez udziwnień bo co prawda łyżeczka ale przy kazdym podejsciu musiałam jej mówić " a czy to sie jeeeee " na rózne głosy !! jakby ktos to słyszał to Toszek jak nic ;D

A to zdjęcie z wczoraj. Zrobione telefonem, wiec nie wiem jaka będzie jakość. :)

cudeka8ln.jpg

sandroska szkoda :( ale spróbuj wkleić te z komórki :) może będzie coś widać :)

frezja pomiar jednosekundowy to niezdążyłabyś włożyć smoczka do ust ;D ;) mamy elektroniczny termometr taki pod paszkę, do pupci (na 1 min.) ale coś z nim nie tak :mad: :p

justynka
justyna pisze:
co prawda łyżeczka ale przy kazdym podejsciu musiałam jej mówić " a czy to sie jeeeee " na rózne głosy !!

;D chciałabym Cię zobaczyć ;D

mokkate śliczne zdjęcie... takie nastrojowe,bomba 8)

Justyna - Liwcia jest cudna :) i jak ślicznie juz raczkuje!!! Fajną ma mine na tym środkowym ;D ale te dzieciaczki szybko rosną co nie?
Mokkate - te zdjęcie Twoich córeczek urocze, mimo ze robione komórką jest naprawdę śliczne.

reklama
Mokkate zdjecia sliczne no i gratuluje! nie bylo mnie dlugo i nie wiedzialam co u ciebie!!!:):)

karolina no u mnie szal jak pisalam....bo nie tylko trzeba prac rzeczy malej ale wszystkei nasze! firanki tez i nowe uszyc! cale mieszkanie wysprzatac dokladnie! a jest tego mnostwo! jutro jade do przyjaciolki do katowic z mezusiem sie rozerwac:) a w weekend po polki do sklepu bo szafe trzeba przebudowac:(:( tak wiec masa roboty!

wczoraj bylam na usg i mala wazy w 33w4 d 2450 g :):) i nie wiem juz czy termin wazniejszy z usg czy z om....bo nie iwem na co sie nastawiac:( jak na ten z USg to 25-30 kwietnia i na tens ie nastawiam....bo mama inaczej bedzie chyba duza:(

Co do wiosny to juz myslalam ze sie pieknie robi a dzis wstaje a tu sypie snieg:(:( tragedia:(:( wszystko juz zasypane i w dodatku strasznie slisko:(

Do góry