reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hejka
Ależ śliczne te nasze dzieciaczki !!!
justynko nie śnisz ;) byłam w Rybniku :) a Liwcia zmieniła kolor włosów ??, bo mnie sie wydawało że ma ciemniejsze, a na tych ostatnich zdjęciach to zakrawa na blondi :D . Panna już z niej ;) Mam nadzieje ze sie spotkamy za tydzien w srode w Zabrzu :) My też walczymy z jedzeniem, Grzes dzisiaj zjadl ok. 2 lyzeczek jablka, krzywi sie przy tym strasznie, mam jednak nadzieje ze sie juz przyzwyczaja do nowego smaku :)
mokkate mam soistre 7 lat mlodsza i cieszylam sie jak glupia jak mama powiedzoala ze bedziemy miec dzidziusia :) widze że Daria zakochana w Martynce :) a zdjęcie cudne :)
lilith ale ta Twoja ciąża szybko leci :) teraz troche macie roboty, ale za to czas szybciej leci i nie bedziesz miala czasu za duzo myslec ;)
gratulacje dla Matika z okazji pierwszego zeba :)

moze tym razem sie uda wyslac, pierwsza wiadomosc poszla sobie gdzies, gdzie nie wiem, moze wiosny szuka ;)

reklama
Wspaniale Liwcia myśłi na nocniku :laugh:

10025981aq.jpg

Kaśka dziś Twój synek kończy miesiąc? Najlepsze życzonka dla niego, dużo dużo zdrówka, uśmiechu i zabawy na codzień!!!

Dużo zdrówka, uśmiechu na buźce i mleczarni zawsze pełnej ;D 100 latek dla Piotrusia.

Liwcior jest świetny!! :laugh: Produkcja na nocniczku to nie tylko siuśki co? bo ta mina jest zarąbista :laugh:

Kaśka- buziaczki dla Piotrusia z okazji "miesięcznicy" ;D
(Iza, ale Ty jesteś spostrzegawcza ;))
A na zdjęciu z śsmiechem, to pewnie śni mu się mleczko.. :D

Liwcior przecudny- te rozbrajające dwa ząbki ;D

Lilith- wszystko ok. Trafiłam na super położną.
Teraz czekam na Ciebie :D

dostałam smsa od czarnulki kazała przekazać że bardzo źle się czuje,nie ma sił na nic.A na weekend jedzie do wrocławia do rodziny.I będzie w poniedziałek.

justyś Liwia jak zwykle piękna :) jak ja bym chciała żeby moja Lenka też już raczkowała :D

lilith
widzę że zajęć bez liku :) oszczędzaj się! kurcze,ale mało Ci zostało do porodu :o

kaśka76 Piotruś palce lizać :D i gratulacje z okazji skończenia 1 miesiąca :D :-*

frezja ale fajne życzenia :D (ta "pełna mleczarnia" super :D )

Witajcie Mamuski!
Juz mi sie chumorek poprawil, pierwszy dzien bez mezulka byl trudny teraz jest juz lepiej. Ale nie wysiedzialam w domu, wczoraj pojechalam z siostra do Bielska a dzis do Mikolowa do swoich sklepow odwiedzic dziewczyny, bo juz sie nie mogly doczekac kiedy zobacza Karolka. W domu bym nie wytrzymala, na szczescie Karol bardzo lubi jezdzic samochodem i wogole dobrze znosi pobyt na swiezym powietrzu i w nocy spi bardzo dobrze:)
Slyszalam ze pogoda ma zmienic sie niebawem na bardziej wiosenna a wtedy to juz wogole bedzie WESOLO:)
Justyna - Liwcia slodka, no i te 2 zabki niesamowite:)
mokkate - slodkie zdjecie coreczek:)

solenizant dzięiuje za życzenia.dziś marudny ja nie wiem co. drugi dzień z rzędu ma stan podgoraczkowy 37,2-37,5. wczoraj temperatura sama spadła do prawidłowej ok 21.

Kaśka super że mały nie ma juz gorączki. :)
Izka świetne to zdjęcie, bardzo ładnie wyszłaś :) a Karolek śliczny :) Wyglądasz raczej jak jego siostra niż mamusia :)

reklama
iza1 wielkie dzieki, szczegolnie za ta ''siostre'' :) :) :)
Ojej dzis Karol dal mi popalic, kapiel przecudna ale pozniej przez pol godzinki musialam go tulic, bo nie chcial zasnac tylko co go odkladalam do lozeczka to plakal, czyzby cwiczyl mame, ze on to chce na raczkach usypiac a nie w loziu :p

Do góry