reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
ja niestetyy nie wiem co to jest koniec ciazy wiec ja tobie izabelko nie mogłabym pomóc w opowiesciach bo mnie nic nie bolało gorzej po porodzie i pierwsza wizyta uuuu bolało

reklama
Witam,

Troche nie nadazam z czytaniem tyle przez weekend naprodukowalyscie postow.

Izka-mummy-to-be fajnie, ze sie pojawilas. Zycze wszystkiego najpelszego.

Iza a co razem studiwalyscie?

Dzieki za wsparcie moralne. Z nocnikowaniem nie startuje od zera, Sonia ladnie kupke wiekszosci robi do nocnika, a z siusiu kiedys tez byly sukcesy - mrozy zaklocily nauke :mad: Ale spoko - dzis tylko jedna wpadka, reszta wylapana, albo Sonia sama przyniosla nocnik. Niestety nie umiem jej nauczyc wolac.... Wymagajaca jestem... pierwszy dzien nauki i juz karze jej wolac ::)
Co do samodzielnego jedzenia to jak narazie koszmar dla wszystkiego do okola, fakt, ze w buzi tez cos laduje mnie pociesza. Jak narazie wybieram pokarmy ktore szybko da sie wyczyscic - dzis starte jabuszko - wystarczyla mokra scierka, a nie jak przy serku szczotka i ubrania do namaczania.

Pozdrawiam,

Kolejna noc przed nami:) Ciekawe czy i tym razem maly zacznie zabawe w najlepsze o 2 w nocy - oby nie:) W sumie nie mam na co narzekac, bo Karolek jest grzeczny i spokojny. Dobrze ze tatus jeszcze ma wolne i moze wstac do synka, a mi tylko go na karmienie przynosic ale niebawem skonczy sie laba i sama bede musiala dac sobie rade. A dzis bylismy na pierwszym spacerku (w ogrodku) malutki chyba byl zadowolony, przy ubieraniu sie nie sprzeciwial i na dworze zasnal odrazu:) Juz chce wiosny!!!
Sandros - pozdrawiam i zycze wytrwalosci i duuuzo cierpliwosci:) :) :)

izka-mummy-to-be pisze:
Kolejna noc przed nami:) Ciekawe czy i tym razem maly zacznie zabawe w najlepsze o 2 w nocy - oby nie:) W sumie nie mam na co narzekac, bo Karolek jest grzeczny i spokojny. Dobrze ze tatus jeszcze ma wolne i moze wstac do synka, a mi tylko go na karmienie przynosic ale niebawem skonczy sie laba i sama bede musiala dac sobie rade. A dzis bylismy na pierwszym spacerku (w ogrodku) malutki chyba byl zadowolony, przy ubieraniu sie nie sprzeciwial i na dworze zasnal odrazu:) Juz chce wiosny!!!
Sandros - pozdrawiam i zycze wytrwalosci i duuuzo cierpliwosci:) :) :)

izka-mummy-to-be ale co super juz miec synusia przy sobie nawet mimo nieprzespanych nocek

hej lejdys

wiecie co,moja mała mnie czasami zadziwia ::) jeszcze z tydzień temu jak chciałam ją karmić częściej niż co 1,5-2 godz to był wrzask,,a teraz je co pół godz a nawet co 15 min się domaga ::) cały czas pcha ręce do buzi i namiętnie zasysa ::) mam nadzieję że to nie świadczy źle o moim pokarmie :p miała tak któraś z was ???

8 dni-wiosna

hej Maminki !!!!

Izka Kaśka Śliczne aniołki na zdj !!!! wiecej wiecej zdj poprosimy !!!!

a co z Mokate czyżby juz ????

Karola u nas dziewczyny pisały ze na przełomie 3 m-ca jest cos takiego ze właśnie dzieci wiecej jedzą tak jakby miały wieksze zapotrzebowanie a potem to sie normuje ! nie wiem ile w tym prawdy !! Liwcior tez jadła częściej w tym okresie, chociaz teraz tez sobie nie żałuje cycusia mimo ze dostaje słoiczki i kaszke !! Własnie teraz zjadla kaszke i nie zasneła dopóki nie dostała cycusia i popiła ::) kurcze pijawka mała ;)

Hejka!
Karolinnko niestety nie mogę CI doradzić :( ale może jest tak bo mała rośnie i potrzebuje więcej jedzonka?
Sandros studiowałyśmy finanse.
Dziś idę na usg - planowane, te w piątek było nieplanowane, mam nadziej że dzidzi nie zaszkodzi tak częste usg.
Pozdrowienia dla wszystkich mamuś!!! Miłego dnia!

Witajcie Kochaniutkie :D

U mnie nic ciekawego sie nie wydarzyło :? Ale spędziłam super weekend z Wikusią i mężem :) Bylismy u znajomych co mają córeczke miesiąc starszą od naszej i superm sie bawiły :) To było takie słodziutkie :) Jak będe miała zdjęcia to wkleje kilka ;) Jeżeli pozwolicie! :) No i byłyśmy również w pewnym miejscu gdzie dzieci tracą głowe :lol: to raj dla dzieci :) wszędzie baseny z kulkami :) Wikusia była w niebowzięta :) A jak sie cieszyła że do okoła jest tyle dzieciaczków :D

reklama
Iza to czekamy na relacje, a usg nie zaszkodzi !! ja jak byłam w ciąży to najchętniej miałabym usg w domu i cały dzien bym sobie oglądała maleństwo !

Wiecie co ;D coraz częściej myśle o drugiej dzidzi :) ale chyba poczekam az Liwcior skończy dwa latka !! chyba ze mały ludzik szybciej bedzie chciał sie pojawić !!

Karolinna byłas w Zabrzu w tym kinie ??? jakie filmy tam grają ???

Do góry