reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
ja niestetyy nie wiem co to jest koniec ciazy wiec ja tobie izabelko nie mogłabym pomóc w opowiesciach bo mnie nic nie bolało gorzej po porodzie i pierwsza wizyta uuuu bolało

reklama
Witam,

Troche nie nadazam z czytaniem tyle przez weekend naprodukowalyscie postow.

Izka-mummy-to-be fajnie, ze sie pojawilas. Zycze wszystkiego najpelszego.

Iza a co razem studiwalyscie?

Dzieki za wsparcie moralne. Z nocnikowaniem nie startuje od zera, Sonia ladnie kupke wiekszosci robi do nocnika, a z siusiu kiedys tez byly sukcesy - mrozy zaklocily nauke :mad: Ale spoko - dzis tylko jedna wpadka, reszta wylapana, albo Sonia sama przyniosla nocnik. Niestety nie umiem jej nauczyc wolac.... Wymagajaca jestem... pierwszy dzien nauki i juz karze jej wolac ::)
Co do samodzielnego jedzenia to jak narazie koszmar dla wszystkiego do okola, fakt, ze w buzi tez cos laduje mnie pociesza. Jak narazie wybieram pokarmy ktore szybko da sie wyczyscic - dzis starte jabuszko - wystarczyla mokra scierka, a nie jak przy serku szczotka i ubrania do namaczania.

Pozdrawiam,

Kolejna noc przed nami:) Ciekawe czy i tym razem maly zacznie zabawe w najlepsze o 2 w nocy - oby nie:) W sumie nie mam na co narzekac, bo Karolek jest grzeczny i spokojny. Dobrze ze tatus jeszcze ma wolne i moze wstac do synka, a mi tylko go na karmienie przynosic ale niebawem skonczy sie laba i sama bede musiala dac sobie rade. A dzis bylismy na pierwszym spacerku (w ogrodku) malutki chyba byl zadowolony, przy ubieraniu sie nie sprzeciwial i na dworze zasnal odrazu:) Juz chce wiosny!!!
Sandros - pozdrawiam i zycze wytrwalosci i duuuzo cierpliwosci:) :) :)

izka-mummy-to-be pisze:
Kolejna noc przed nami:) Ciekawe czy i tym razem maly zacznie zabawe w najlepsze o 2 w nocy - oby nie:) W sumie nie mam na co narzekac, bo Karolek jest grzeczny i spokojny. Dobrze ze tatus jeszcze ma wolne i moze wstac do synka, a mi tylko go na karmienie przynosic ale niebawem skonczy sie laba i sama bede musiala dac sobie rade. A dzis bylismy na pierwszym spacerku (w ogrodku) malutki chyba byl zadowolony, przy ubieraniu sie nie sprzeciwial i na dworze zasnal odrazu:) Juz chce wiosny!!!
Sandros - pozdrawiam i zycze wytrwalosci i duuuzo cierpliwosci:) :) :)

izka-mummy-to-be ale co super juz miec synusia przy sobie nawet mimo nieprzespanych nocek

hej lejdys

wiecie co,moja mała mnie czasami zadziwia ::) jeszcze z tydzień temu jak chciałam ją karmić częściej niż co 1,5-2 godz to był wrzask,,a teraz je co pół godz a nawet co 15 min się domaga ::) cały czas pcha ręce do buzi i namiętnie zasysa ::) mam nadzieję że to nie świadczy źle o moim pokarmie :p miała tak któraś z was ???

8 dni-wiosna

hej Maminki !!!!

Izka Kaśka Śliczne aniołki na zdj !!!! wiecej wiecej zdj poprosimy !!!!

a co z Mokate czyżby juz ????

Karola u nas dziewczyny pisały ze na przełomie 3 m-ca jest cos takiego ze właśnie dzieci wiecej jedzą tak jakby miały wieksze zapotrzebowanie a potem to sie normuje ! nie wiem ile w tym prawdy !! Liwcior tez jadła częściej w tym okresie, chociaz teraz tez sobie nie żałuje cycusia mimo ze dostaje słoiczki i kaszke !! Własnie teraz zjadla kaszke i nie zasneła dopóki nie dostała cycusia i popiła ::) kurcze pijawka mała ;)

Hejka!
Karolinnko niestety nie mogę CI doradzić :( ale może jest tak bo mała rośnie i potrzebuje więcej jedzonka?
Sandros studiowałyśmy finanse.
Dziś idę na usg - planowane, te w piątek było nieplanowane, mam nadziej że dzidzi nie zaszkodzi tak częste usg.
Pozdrowienia dla wszystkich mamuś!!! Miłego dnia!

Witajcie Kochaniutkie :D

U mnie nic ciekawego sie nie wydarzyło :? Ale spędziłam super weekend z Wikusią i mężem :) Bylismy u znajomych co mają córeczke miesiąc starszą od naszej i superm sie bawiły :) To było takie słodziutkie :) Jak będe miała zdjęcia to wkleje kilka ;) Jeżeli pozwolicie! :) No i byłyśmy również w pewnym miejscu gdzie dzieci tracą głowe :lol: to raj dla dzieci :) wszędzie baseny z kulkami :) Wikusia była w niebowzięta :) A jak sie cieszyła że do okoła jest tyle dzieciaczków :D

reklama
Iza to czekamy na relacje, a usg nie zaszkodzi !! ja jak byłam w ciąży to najchętniej miałabym usg w domu i cały dzien bym sobie oglądała maleństwo !

Wiecie co ;D coraz częściej myśle o drugiej dzidzi :) ale chyba poczekam az Liwcior skończy dwa latka !! chyba ze mały ludzik szybciej bedzie chciał sie pojawić !!

Karolinna byłas w Zabrzu w tym kinie ??? jakie filmy tam grają ???

Do góry