koreczek83
Mama wrześniowa 2005
ja niestetyy nie wiem co to jest koniec ciazy wiec ja tobie izabelko nie mogłabym pomóc w opowiesciach bo mnie nic nie bolało gorzej po porodzie i pierwsza wizyta uuuu bolało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
izka-mummy-to-be pisze:Kolejna noc przed nami Ciekawe czy i tym razem maly zacznie zabawe w najlepsze o 2 w nocy - oby nie W sumie nie mam na co narzekac, bo Karolek jest grzeczny i spokojny. Dobrze ze tatus jeszcze ma wolne i moze wstac do synka, a mi tylko go na karmienie przynosic ale niebawem skonczy sie laba i sama bede musiala dac sobie rade. A dzis bylismy na pierwszym spacerku (w ogrodku) malutki chyba byl zadowolony, przy ubieraniu sie nie sprzeciwial i na dworze zasnal odrazu Juz chce wiosny!!!
Sandros - pozdrawiam i zycze wytrwalosci i duuuzo cierpliwosci