reklama
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Cześc Iza i Karolinna. Witam was też serdecznie. Jestem z Zabrza. Tak już dzidzia duża 3 tygodnie temu miala tylko 17 mm a wczoraj już 4 cm i 1 mm. Narazie dobrze znoszę ciąże wszystko jest ok. Zastanawiam sie nad badaniem prenatalnym by zbadać kark dziecka ale moge dopiero za 2-4 tygodnie te badanie kosztuje 200 zl. Nie muszę je robić ale spytałam wczoraj lekarza bo chcialam czy nie moze zbadać karku dziecka czy dziecko ma Downa ( mam 25 lat takze skala jest mała zeby dziecko moglo mieć ale chcialabym wiedzieć wcześniej). Co mi radzicie.
:laugh:
:laugh:
izka-mummy-to-be
szczęśliwa
Witam, oto moj Skarb!!! Dzis Karolek konczy 2 tygodnie a to zdjecie bylo zrobione wczoraj
no i wykasowane
no i wykasowane
izka-mummy-to-be
szczęśliwa
Chcialabym wkleic wieksza fotke ale jakos mi to nie wychodzi. Moje slonko jest takie kochane ze zjadlabym Go w calosci Mam pytanko do Was ''doswiadczonych'' mamusiek, moj Szkrab ogolnie jest bardzo spokojny i prawie caly czas spi, no w ciagu dnia ma kilka chwil aktywnych, ale czesto przez sen i tuz przed jedzeniem dziwnie sie prezy i steka, nie bardzo wiem co mu jest, ja pije herbatke koperkowa (fuj, ale to dla niego) a maly jest tylko na piersi i nie bardzo wiem co moze byc tego przyczyna???
izka-mummy-to-be
szczęśliwa
witaj baska, oj zobaczysz ze zleci jak z bicza strzelil Sama pamietam jak bylam w 6 tygodniu ciazy a tu Lolek jest juz z Nami Pozdrawiam i 3maj sie zdrowo!!!
kaszu27
Październikowa mamusia
Cześć wszystkim mamusiom!!!
Iza1 ale fajny masz brzucholek!!!
Ja znowu mam zmartwienie, bo Laura ma zapalenie oskrzeli i pleśniawki w całej buzi.....Ciągle płacze, jest marudna. Czasami nie wiem juz co robić. Dostała lekarstw za 60zł a pleśniawki pędzelkuję jej AAftinem - nawet pomaga!
Iza1 ale fajny masz brzucholek!!!
Ja znowu mam zmartwienie, bo Laura ma zapalenie oskrzeli i pleśniawki w całej buzi.....Ciągle płacze, jest marudna. Czasami nie wiem juz co robić. Dostała lekarstw za 60zł a pleśniawki pędzelkuję jej AAftinem - nawet pomaga!
reklama
Dzięki dziewczyny za pochwałę mojego brzucholka ;D i fajnie że widzicie na zdjęciu moją dzidzie
Kaszu przykra sprawa z Twoją córcią , bidulka sie nacierpi, trzymam kciuki żeby szybko jej przeszło.
Mnie dziś znowu brzusio boli ale już się po mału przyzwyczajam :
Kaszu przykra sprawa z Twoją córcią , bidulka sie nacierpi, trzymam kciuki żeby szybko jej przeszło.
Mnie dziś znowu brzusio boli ale już się po mału przyzwyczajam :
Podziel się: