reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
iza1 mnie do tej pory czasem tak zakłuje ::) :p brzunio bomba i fakt,gigancik :D a widac dzidzię na zdjęciu! :)

baśka witam bardzo serdecznie ,napisz w jakim mieście mieszkasz :) no i gratuluję 11-tygodniowego dzidziusia ;D duży już :)

reklama
Cześc Iza i Karolinna. Witam was też serdecznie. Jestem z Zabrza. Tak już dzidzia duża 3 tygodnie temu miala tylko 17 mm a wczoraj już 4 cm i 1 mm. Narazie dobrze znoszę ciąże wszystko jest ok. Zastanawiam sie nad badaniem prenatalnym by zbadać kark dziecka ale moge dopiero za 2-4 tygodnie te badanie kosztuje 200 zl. Nie muszę je robić ale spytałam wczoraj lekarza bo chcialam czy nie moze zbadać karku dziecka czy dziecko ma Downa ( mam 25 lat takze skala jest mała zeby dziecko moglo mieć ale chcialabym wiedzieć wcześniej). Co mi radzicie.
:laugh:

Chcialabym wkleic wieksza fotke ale jakos mi to nie wychodzi. Moje slonko jest takie kochane ze zjadlabym Go w calosci:) Mam pytanko do Was ''doswiadczonych'' mamusiek, moj Szkrab ogolnie jest bardzo spokojny i prawie caly czas spi, no w ciagu dnia ma kilka chwil aktywnych, ale czesto przez sen i tuz przed jedzeniem dziwnie sie prezy i steka, nie bardzo wiem co mu jest, ja pije herbatke koperkowa (fuj, ale to dla niego) a maly jest tylko na piersi i nie bardzo wiem co moze byc tego przyczyna???

Czesc izka-mummy to be. Ladny twoj Karolek jest chcialabym już mieć swojego bobaska też przy sobie ale muszę jeszcze poczekać :)

Cześć wszystkim mamusiom!!!

Iza1 ale fajny masz brzucholek!!!

Ja znowu mam zmartwienie, bo Laura ma zapalenie oskrzeli i pleśniawki w całej buzi.....Ciągle płacze, jest marudna. Czasami nie wiem juz co robić. Dostała lekarstw za 60zł a pleśniawki pędzelkuję jej AAftinem - nawet pomaga!

baby01.gif

reklama
Dzięki dziewczyny za pochwałę mojego brzucholka ;D i fajnie że widzicie na zdjęciu moją dzidzie :)
Kaszu przykra sprawa z Twoją córcią :(, bidulka sie nacierpi, trzymam kciuki żeby szybko jej przeszło.
Mnie dziś znowu brzusio boli ale już się po mału przyzwyczajam ::)

Do góry