reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Karolka: a biodacyna nie pomogła Lence na oczko? u nas już się waliła drzwiami i oknami ropka, a po kropelkacjh na razie cisza? u jakiego olulisty byłaś, bo my też będziemy się musieli udać, coby posprawdzał Piotrkowi ślepka pod kątem astygmatyzmu i innych cudów.
Sandros: Sonia rzeczywiście ma ogromniaste problemy, a jakie słodkie ;D

a my chyba przejdziemy na dokarmianie sztucznym żarciątkiem, bo mam mało pokarmu i wydaje mi się, że Piotrek chudnie. chwila prawdy bedzie znowu w środę w szpitalu. :( w czwartek lub piątek idziemy do pediatry.

reklama
Kaśka76- znam ten ból.... już w szpitalu pielęgniarki mi Alka sztucznie dokarmiały bo chciał oddział do góry nogami przewrócić z głodu... a ja miałam za mało pokarmu.... potem ginekolog przepisał mi tabletki na laktację ale też nic nie pomogło.... w sumie karmiłam Alexa 5 tygodni i to tak na dokładkę by miał trochę przeciwciał z mojego mleczka a teraz jest na butli ale na szczęście nie mam z nim większych problemów zdrowotnych grypki i katarki (jak dotychczas) omijają go wielkim łukiem.....

Korolinko, karmię ciągle piersią i mały robił kupy co 2 dni, a teraz sie jakoś przytkał. Chyba nie obiejdzie się bez farmakologii i wizyty u lekarza. A przetykania kanalików mam nadzieję da się jednak uniknąć
LILITH , mnie też się podoba ten pierwszy, chociaż waży 17 kg, ale to problem tylko dla mnie, bo mieszkam na III piętrze, dlatego szukając wózka sugerowałam się wagą. Wózki Taco są bardzo ładne, chociaż ważą z całym osprzętem ok 20 kg!!

Cześć Kochane!
Wybaczcie, ale nie mam czasu przeczytać Waszych postów. U mnie źle. Mój pies, który teraz mieszka z mamą ma złamaną nóżkę i najprawdopodobniej czeka go zbieg zwany gwożdziowaniem (wstawieniem drucików w miejsce pęknięcia kości). Jestem totalnie załamana, ale liczę na to, że wszystko będzie dobrze. Teraz ma nóżkę w gipsie. Serce mi pęka jak tylko pomyślę. Trzymajcie za nas mocno kciuki. Pozdrawiam.

Beatka Trzymamy kciuki mam nadzieje ze piesek szybko sie wylize!!!!!

Ola to moze spróbuj dac mu troszke herbatki np plantex

Sandros Liwia poszla w ślady starszej koleżanki i twardo nocnikuje chociaż na sucho poki co !!

musze sie Wam pochwalić dzis Liwciorek siedziała na nocniku i juz miała dość łapla sie mnie i wstała na nózki !! normalnie szczęka mi opadła i az dziadek z dołu przyleciał zobaczyć co sie stało....TAK sie cieszyłamn z mojej dziewczynki !!

Lilith nawet fajny te pojazdy tylko mi sie nie podoba w pierwszym to ze niski jest i jak pojedziesz wzdłuz drogi to wszystkie spaliny itp... no i wagę ma pokaźną, ja mam tez dość ciezki wózek i mimo ze mieszkam w domku 1rodzinnym to wkurza mnie ta waga no ale lepiej zobacz jak sie nim manewruje bo moze fajnie sie prowadzi i waga nie robi kłopotu !! Ten drugi tez fajny ale mało info o nim !! Najlepiej na żywca zobaczyć !! A TAKO faktycznie kolos 20kg matko plus 10kg dziecko to po kilku spacerach prawie Pudzianowski !! ;)

Izunia ja dla chłopca miałam imię Jan a jak dziewczynka Hania ale mojemu meżusiowi nie podobała sie Hania bo jak to stwierdził " kojarzy mu sie z tą pierdołą z M jak miłośc " :) no i w jednej gazecie o imionach był artykuł a tam podali Liwia staropolskie imię, małopopularne ostatnio !! i tak mi sie spodobało i Pawłowi tez no i został Liwcior, czasami mówie na nią kosmitka, a jak mówie do niej bobas to TAK słodko sie śmieje !! A ty jakie imiona masz ??

Czarnulka no faktycznie sliczna ta sukienka!!!!!!!

A co do wozka to waga mi nie przeszkadza ale mialam nadzieje ze moze ktoras z was go widziala:(:(

Czarnulka co tak skromnie z tym postem ??? Śliczna sukienka Liwia tez nosi 80  :) w ogóle fajne zdj Wikuni w suwaczku !!  

a ja ostatnio kupiłam super ogrodniczki Liwciorce i TAK cudnie wygląda ze napatrzeć sie nie mogę !! w TESCO za 30zł z jeansu z takim motylkiem wyszytym w ogóle fajne tam są rzeczy dla maluchow tylko jak jestem u Taty to podjeżdzam do tesco bo w tym Rybnickim to ***** za przeproszeniem jest !!

Karolka całusek w chore oczko dla Lenki !! Nam tez biodacyna zadziałała ale Ty mówiłaś ze juz to miala i nie pomogło !!

reklama
Do góry