reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
1. martusia_78 14.09.2005 córka - Sandra Wojkowice
2. Madzia 09.11.2005 córka- Julia Chorzów
3. Frezja 16.09.2005 córka – Natalka Tychy
4. Beata 03.10.2005 syn – Mateusz
5. Mmm 24.10.2005 syn – Grześ Sosnowiec
6. Mokkate 21.05.1996 córka - Daria, w marcu II
7. karolinna 01.12.2005 córka -Lena Katowice
8. izka-mummy-to-be 25.02,2006 syn -Karol Tychy
9. Koreczek83 18.08.2005 córka – Daria Piekary śląskie
10.sandros 14.10.2004, córka- Sonia Tychy
11. diablica2 22.11.2006 syn Alek Wodzisław
12. oliwka29 29.03.2005 córka - Oliwka Wodzisław
13. chochlik Maciek wrzęsień (16lat) i Gosia maj (14lat)
14. Kasia178 18.01.2006 r. syn- Bartosz Gliwicach
15. Justyna 05.08.2005 córka- Liwia Pszów
16. Iza1 12. kwiecień 2006 W brzuszku Katowice
17. kaszu27 23.09.2005 córka - Laura Rybnik
18. czarnulka22 06.2005 córka - Wiktoria Drugi w drodze Sosnowiec
19. Lilith
20.Trysia77 20 miesięcy syn - Maciek Łaziska Górne

reklama
A ja sie witam i zmykam :)
Biore sie za sprzątanko bo mąż dzisiaj wieczorkiem z pracy wraca :D a nie było go kilka dni :) i trza dobry obiadek zrobic :) a wiec dozobaczenia w poniedziałek :*

my już z Lenka po spacerku :) i mimo iż nie ma słońca to cieplutko :D jak na tę porę roku ;)

obiadek zrobiony(dwudaniowy) i placek upieczony :) kurcze ,ale ja rozpieszczam tego swojego chłopa ::) ;D :)

diablica owszem ale dziś jest dzień MĘŻCZYZNY a nie chłopaka ,w radio trąbią o tym cały czas i nawet u nas w pogaduszkach znajdziesz coś na ten temat :) już mam mały prezencik :)

czarnulka miłego weekendu :) gdybyś nie była w ciąży to kazała bym Ci uważać ;D

karolinna pisze:
...
czarnulka miłego weekendu :) gdybyś nie była w ciąży to kazała bym Ci uważać ;D

hahaha,a no to bys miała świętą racje :D I dzieki za info Karolinko o dniu mężczyzny :) lece po prezencik dla mojego mężczyzny ;)

DZIEWCZYNY,PROSZĘ ZŁOŻYĆ NAJLEPSZE ŻYCZENIA DLA WASZYCH MĘŻCZYZN DUŻYCH I MAŁYCH Z OKAZJI DNIA MĘŻCZYZNY O DEMNIE I MOJEJ CÓRECZKI !!!

OOO a ja nawet nie wiedzialam :) wiedzialam tylko ze jest dzien chlopaka:):)
Tak wiec serdeczne zyczenia dla wszystkich mezczyzn tych malych i juz tych duzych :):)

A ja mam pytanko!! Takie troche glupie....czy na Raciborskiej robi sie lewatywe? heh troche dziwne pytanie przepraszm ale wolalabym sie juz nastawic co i jak bedzie bo wizyte u ordynatora mam dopiero kolo kwietnia:( Aha no i czy preferuja tez goolenie? bo wolalabym sama sie tym zajac (no moze nie odslownie)...jeszcze raz przepraszam jak was uroazilo to pytanie:(

Wogole ostatnio mialam nawet dobry humorek :) i dzis temp dodatnia na dworze i na osiedlu u nas juz prawie wcale nie ma sniegu :) mam nadzieje ze juz nie napada!!!! nie mieszcze sie juz w zadne ubrania zimowe i strasznie mnie to irytuje....pozatym jak dlugo moze trwac zima:(

Dziekuje za maile :* i ze pamietacie o mnie mimo iz tak zadko znow tu bywam:(

w takim razie dzięki Karolinna bo nie wiedziałam że wogóle taki dzień jest.... też skoczępo jakiś drobiazg dla moich MĘSZCZYZN.... a mam ich 3..... Alex.... Przemek i Atos

lilith radziłabym Ci ogolić się samej :) co do lewatywy to robią,ja chciałam ją mieć ale kazali mi lezeć cały czas pod ktg,no ale o tym już pisałam gdy opisywałam poród.I enemę też radzę Ci zrobić ;)

koreczek83 pisze:
szczrze powiem ze tez nie wiedzxialam ze jest dzien mezczyzn
ja też,do wczoraj ;) a że razem z mężem przeczytaliśmy o tym,to nie wypadało nic nie zrobić ;) no i że też dostałam coś na dzień kobiet to teraz mały rewanż :)

Kochane Mateuszek dziękuje za życzenia i mocno całuje wszystki miłe Panie :) :-* :-*

Dzięki Karolka za news w sprawie dzisiejszego święta.

Lilith niestety na Raciborskiej robia lewatywę, ale nie jest aż tak źle. Jest łazienka na porodówce, wiec tam się TO odbywa. Potem spacerek po korytarzu i fru do toalety i pod prysznic (wszystko na miejscu). Całe szczęście nie golą. Ja też miałam takie obawy i pytałam moją gin, czy może lepiej samej się ogolić. Powiedziałą, że nie trzeba, bo golą tylko jeśli zajdzie taka koniecznośc.

reklama
a ja właśnie po solarium ;D tyle moja skóra słońca unikała że teraz 10 min i mnie chyciło :) że też musiały minąć 3 miesiące zanim doszłam do siebie zrozpieszczaniem się ::) fryzjer,solare... :)

ale jest i cień na tym wszystkim :( w solare stała waga(w domu nie mam i nie ważyłam się jeszcze po ciąży) i zostało mi 10 kg do zrzutki :o :p trzeba się wziaść za siebie :p

Do góry