reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
1. martusia_78 14.09.2005 córka - Sandra Wojkowice
2. Madzia 09.11.2005 córka- Julia Chorzów
3. Frezja 16.09.2005 córka – Natalka Tychy
4. Beata 03.10.2005 syn – Mateusz
5. Mmm 24.10.2005 syn – Grześ Sosnowiec
6. Mokkate 21.05.1996 córka - Daria, w marcu II
7. karolinna 01.12.2005 córka -Lena Katowice
8. izka-mummy-to-be 25.02,2006 syn -Karol Tychy
9. Koreczek83 18.08.2005 córka – Daria Piekary śląskie
10.sandros 14.10.2004, córka- Sonia Tychy
11. diablica2 22.11.2006 syn Alek Wodzisław
12. oliwka29 29.03.2005 córka - Oliwka Wodzisław
13. chochlik Maciek wrzęsień (16lat) i Gosia maj (14lat)
14. Kasia178 18.01.2006 r. syn- Bartosz Gliwicach
15. Justyna 05.08.2005 córka- Liwia Pszów
16. Iza1 12. kwiecień 2006 W brzuszku Katowice
17. kaszu27 23.09.2005 córka - Laura Rybnik
18. czarnulka22 06.2005 córka - Wiktoria Drugi w drodze Sosnowiec
19. Lilith
20.Trysia77 20 miesięcy syn - Maciek Łaziska Górne

reklama
A ja sie witam i zmykam :)
Biore sie za sprzątanko bo mąż dzisiaj wieczorkiem z pracy wraca :D a nie było go kilka dni :) i trza dobry obiadek zrobic :) a wiec dozobaczenia w poniedziałek :*

my już z Lenka po spacerku :) i mimo iż nie ma słońca to cieplutko :D jak na tę porę roku ;)

obiadek zrobiony(dwudaniowy) i placek upieczony :) kurcze ,ale ja rozpieszczam tego swojego chłopa ::) ;D :)

diablica owszem ale dziś jest dzień MĘŻCZYZNY a nie chłopaka ,w radio trąbią o tym cały czas i nawet u nas w pogaduszkach znajdziesz coś na ten temat :) już mam mały prezencik :)

czarnulka miłego weekendu :) gdybyś nie była w ciąży to kazała bym Ci uważać ;D

karolinna pisze:
...
czarnulka miłego weekendu :) gdybyś nie była w ciąży to kazała bym Ci uważać ;D

hahaha,a no to bys miała świętą racje :D I dzieki za info Karolinko o dniu mężczyzny :) lece po prezencik dla mojego mężczyzny ;)

DZIEWCZYNY,PROSZĘ ZŁOŻYĆ NAJLEPSZE ŻYCZENIA DLA WASZYCH MĘŻCZYZN DUŻYCH I MAŁYCH Z OKAZJI DNIA MĘŻCZYZNY O DEMNIE I MOJEJ CÓRECZKI !!!

OOO a ja nawet nie wiedzialam :) wiedzialam tylko ze jest dzien chlopaka:):)
Tak wiec serdeczne zyczenia dla wszystkich mezczyzn tych malych i juz tych duzych :):)

A ja mam pytanko!! Takie troche glupie....czy na Raciborskiej robi sie lewatywe? heh troche dziwne pytanie przepraszm ale wolalabym sie juz nastawic co i jak bedzie bo wizyte u ordynatora mam dopiero kolo kwietnia:( Aha no i czy preferuja tez goolenie? bo wolalabym sama sie tym zajac (no moze nie odslownie)...jeszcze raz przepraszam jak was uroazilo to pytanie:(

Wogole ostatnio mialam nawet dobry humorek :) i dzis temp dodatnia na dworze i na osiedlu u nas juz prawie wcale nie ma sniegu :) mam nadzieje ze juz nie napada!!!! nie mieszcze sie juz w zadne ubrania zimowe i strasznie mnie to irytuje....pozatym jak dlugo moze trwac zima:(

Dziekuje za maile :* i ze pamietacie o mnie mimo iz tak zadko znow tu bywam:(

w takim razie dzięki Karolinna bo nie wiedziałam że wogóle taki dzień jest.... też skoczępo jakiś drobiazg dla moich MĘSZCZYZN.... a mam ich 3..... Alex.... Przemek i Atos

lilith radziłabym Ci ogolić się samej :) co do lewatywy to robią,ja chciałam ją mieć ale kazali mi lezeć cały czas pod ktg,no ale o tym już pisałam gdy opisywałam poród.I enemę też radzę Ci zrobić ;)

koreczek83 pisze:
szczrze powiem ze tez nie wiedzxialam ze jest dzien mezczyzn
ja też,do wczoraj ;) a że razem z mężem przeczytaliśmy o tym,to nie wypadało nic nie zrobić ;) no i że też dostałam coś na dzień kobiet to teraz mały rewanż :)

Kochane Mateuszek dziękuje za życzenia i mocno całuje wszystki miłe Panie :) :-* :-*

Dzięki Karolka za news w sprawie dzisiejszego święta.

Lilith niestety na Raciborskiej robia lewatywę, ale nie jest aż tak źle. Jest łazienka na porodówce, wiec tam się TO odbywa. Potem spacerek po korytarzu i fru do toalety i pod prysznic (wszystko na miejscu). Całe szczęście nie golą. Ja też miałam takie obawy i pytałam moją gin, czy może lepiej samej się ogolić. Powiedziałą, że nie trzeba, bo golą tylko jeśli zajdzie taka koniecznośc.

reklama
a ja właśnie po solarium ;D tyle moja skóra słońca unikała że teraz 10 min i mnie chyciło :) że też musiały minąć 3 miesiące zanim doszłam do siebie zrozpieszczaniem się ::) fryzjer,solare... :)

ale jest i cień na tym wszystkim :( w solare stała waga(w domu nie mam i nie ważyłam się jeszcze po ciąży) i zostało mi 10 kg do zrzutki :o :p trzeba się wziaść za siebie :p

Do góry