reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Trysia- absolutnie nie czuję sie urażona.

Justyna- suuuuuuper :D :D :D

Izka-mumy jest już w domu z dzidziusiem.

A ja cos się przeziębiłam. Boi mnie gardło i kicham.
Ide sie kurować.
A Wy piszcie i wklejajcie zdjęcia, bo to humor poprawia, gdy słońce uparte i nie wychodzi.

reklama
dobb0012ac.jpg
dobb0028gs.jpg

dobb0037vf.jpg

dobb0048vz.jpg

a to kilka nasszych nowych fotek :) :) :)

Witajcie! Przepraszam ze sie nie odzywam ale przyzwyczajam sie do nowej sytuacji w domku - tj. do roli MAMUSI:)
Pewnie bede pisac na razie jak bede miala jakies problemy - ale oby ich nie bylo!!! Jakos na razie brakuje mi czasu aby wszystko ogarnac wiec na BB rzadko bywam, ale jestem dobrej mysli i niebawem sie odrobie ze wszystkim. Goraco pozdrawiamy Karolek i szczesliwi rodzice:)

byłam na tym "spacerku" ::) wyszłam z wózkiem a tam tak zaczęło mocno sypać że poleciałyśmy tylko do sklepu i czmychnęłyśmy do domku :)

dziś eksperymentuję przy obiedzie ;D trzymajcie kciuki za męża bo on to będzie jadł ;)

izka-mummy-to-be jak znajdziesz chwilkę to wklej zdjęcia Karolka!!! super że u Ciebie ok :) całuski dla syneczka :-*

trysia ale masz przystojniaczka w domku :) a po kim on jest blondynem ??? bo obydwoje macie ciemne włosy :o ;)

mokkate życzę zdrówka!!!

justynko fajowe ;D szczególnie pierwsze i ostatnie ;D

1. martusia_78 14.09.2005 córka - Sandra Wojkowice
2. Madzia 09.11.2005 córka- Julia Chorzów
3. Frezja 16.09.2005 córka – Natalka Tychy
4. Beata 03.10.2005 syn – Mateusz
5. Mmm 24.10.2005 syn – Grześ Sosnowiec
6. Mokkate 21.05.1996 córka - Daria, w marcu II
7. karolinna 01.12.2005 córka -Lena Katowice
8. izka-mummy-to-be 25.02,2006 syn -Karol Tychy
9. Koreczek83 18.08.2005 córka – Daria Piekary śląskie
10.sandros 14.10.2004, córka- Sonia Tychy
11. diablica2 22.11.2006 syn Alek Wodzisław
12. oliwka29 29.03.2005 córka - Oliwka Wodzisław
13. chochlik Maciek wrzęsień (16lat) i Gosia maj (14lat)
14. Kasia178 18.01.2006 r. syn- Bartosz Gliwicach
15. Justyna 05.08.2005 córka- Liwia Pszów
16. Iza1 12. kwiecień 2006 W brzuszku Katowice
17. kaszu27 23.09.2005 córka - Laura Rybnik
18. czarnulka22 06.2005 córka - Wiktoria Drugi w drodze Sosnowiec
19. Lilith

Trysia ślicznego masz synka, fajne robi minki :) i jakie ma niebieściutkie oczka :laugh:
Izka mammy to be- witaj spowrotem, fajnie że juz jesteś i że z Twoim synkiem wszystko dobrze :D. Czekamy na fotki maleństwa.

Ja dziś coś się źle czuję , tylko bym spała i spała a najgorsze jest to i to mnie najbardziej niepokoi że boli mnie podbrzusze.To są bóle podobne do rozciągania macicy z początku ciązy, tylko wydaje mi się że silniejsze. Może dzidzia przesunęła się na dół i tam się musi teraz macica rozciągnąć? Wzięłam jedną nospe forte ok.11, zaraz chyba wezme drugą. Ale ta pierwsza jakoś nie bardzo mi pomogła. Z dzidzią chyba ok. bo czuje jak się wierci. Powiedzcie mi czy to może być coś poważnego? Moze powinnam szybko iść do lekarza??

kurcze wczoraj juz wiosną pachniało a dzis zaś to białe dziadostwo leci jak ja nie lubie białego koloru  :(  

Karola a jak patrze na Lene to z tego co pametam Cie ze zdj ze spotkania to podobna do Ciebie no ale mężula nie widziałam wiec....Liwia na początku podobna do mnie była a teraz tak jakby bardziej Pawłowa ale w sumie to taka swoja jest i ciezko ztwierdzic do kogo bardziej !!!

Trysia jaki słodki !! to pierwsze cudny usmieszek i ten kocio jaki fajny to Wasz ???

Mokate kuruj sie i duzo zdrówka !!

Izka mammy zaglądaj tu nie tylko po porady !! no i czekamy na zdj !!

Iza wypoczywaj to tez ta pogoda swoje robi !! a ja pamietam ze mnie w ostatnich miesiącach tez tak podbrzusze bolało ale jak sie bedzie Ci nasilać ból to lepiej przynajmniej zadzwon do lekarza zapytac !!

iza1 ja bym poszła do lekarza,nie zaszkodzi a Ty będziesz miała spokojne sumienie :)

justynka na następnym spotkaniu powiem Ci czy Twoja mała podobna do Ciebie :)

wysłałam maile do lilith , czarnulki ,sandros i frezji ,ktoś jeszcze chce ? jest to coś magicznego,same będziecie zadziwione ;D

reklama
Cześć Kochane!

Ale sie znowu naczytałam. Wiecie co?? Teściowa się dzis przyznała, że wczoraj dała Mateuszkowi lizac łyżeczkę maczaną w żurku :). Nic mu nie było więc chyba juz nie będzie, co??? Jak myslicie? Podobno bardzo mu spakowało (wiadomo, mamusia robiła ;) ).

Dzis juz humorek mam lepszy. Kupiłam soboie wczoraj gazetkę z dietami i na razie MYśLę o odchudzaniu :).

Karolka ja też chę mailika, plisss :) !!!

Buziaczki. O rany! Jaka pogoda! Mam nadzieje, że dojadę jakoś do domu z tej pracy. A mam kawałek.... Spotkamy się w domciu.PAPA!

Do góry