reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Trysia- absolutnie nie czuję sie urażona.

Justyna- suuuuuuper :D :D :D

Izka-mumy jest już w domu z dzidziusiem.

A ja cos się przeziębiłam. Boi mnie gardło i kicham.
Ide sie kurować.
A Wy piszcie i wklejajcie zdjęcia, bo to humor poprawia, gdy słońce uparte i nie wychodzi.

reklama
dobb0012ac.jpg
dobb0028gs.jpg

dobb0037vf.jpg

dobb0048vz.jpg

a to kilka nasszych nowych fotek :) :) :)

Witajcie! Przepraszam ze sie nie odzywam ale przyzwyczajam sie do nowej sytuacji w domku - tj. do roli MAMUSI:)
Pewnie bede pisac na razie jak bede miala jakies problemy - ale oby ich nie bylo!!! Jakos na razie brakuje mi czasu aby wszystko ogarnac wiec na BB rzadko bywam, ale jestem dobrej mysli i niebawem sie odrobie ze wszystkim. Goraco pozdrawiamy Karolek i szczesliwi rodzice:)

byłam na tym "spacerku" ::) wyszłam z wózkiem a tam tak zaczęło mocno sypać że poleciałyśmy tylko do sklepu i czmychnęłyśmy do domku :)

dziś eksperymentuję przy obiedzie ;D trzymajcie kciuki za męża bo on to będzie jadł ;)

izka-mummy-to-be jak znajdziesz chwilkę to wklej zdjęcia Karolka!!! super że u Ciebie ok :) całuski dla syneczka :-*

trysia ale masz przystojniaczka w domku :) a po kim on jest blondynem ??? bo obydwoje macie ciemne włosy :o ;)

mokkate życzę zdrówka!!!

justynko fajowe ;D szczególnie pierwsze i ostatnie ;D

1. martusia_78 14.09.2005 córka - Sandra Wojkowice
2. Madzia 09.11.2005 córka- Julia Chorzów
3. Frezja 16.09.2005 córka – Natalka Tychy
4. Beata 03.10.2005 syn – Mateusz
5. Mmm 24.10.2005 syn – Grześ Sosnowiec
6. Mokkate 21.05.1996 córka - Daria, w marcu II
7. karolinna 01.12.2005 córka -Lena Katowice
8. izka-mummy-to-be 25.02,2006 syn -Karol Tychy
9. Koreczek83 18.08.2005 córka – Daria Piekary śląskie
10.sandros 14.10.2004, córka- Sonia Tychy
11. diablica2 22.11.2006 syn Alek Wodzisław
12. oliwka29 29.03.2005 córka - Oliwka Wodzisław
13. chochlik Maciek wrzęsień (16lat) i Gosia maj (14lat)
14. Kasia178 18.01.2006 r. syn- Bartosz Gliwicach
15. Justyna 05.08.2005 córka- Liwia Pszów
16. Iza1 12. kwiecień 2006 W brzuszku Katowice
17. kaszu27 23.09.2005 córka - Laura Rybnik
18. czarnulka22 06.2005 córka - Wiktoria Drugi w drodze Sosnowiec
19. Lilith

Trysia ślicznego masz synka, fajne robi minki :) i jakie ma niebieściutkie oczka :laugh:
Izka mammy to be- witaj spowrotem, fajnie że juz jesteś i że z Twoim synkiem wszystko dobrze :D. Czekamy na fotki maleństwa.

Ja dziś coś się źle czuję , tylko bym spała i spała a najgorsze jest to i to mnie najbardziej niepokoi że boli mnie podbrzusze.To są bóle podobne do rozciągania macicy z początku ciązy, tylko wydaje mi się że silniejsze. Może dzidzia przesunęła się na dół i tam się musi teraz macica rozciągnąć? Wzięłam jedną nospe forte ok.11, zaraz chyba wezme drugą. Ale ta pierwsza jakoś nie bardzo mi pomogła. Z dzidzią chyba ok. bo czuje jak się wierci. Powiedzcie mi czy to może być coś poważnego? Moze powinnam szybko iść do lekarza??

kurcze wczoraj juz wiosną pachniało a dzis zaś to białe dziadostwo leci jak ja nie lubie białego koloru  :(  

Karola a jak patrze na Lene to z tego co pametam Cie ze zdj ze spotkania to podobna do Ciebie no ale mężula nie widziałam wiec....Liwia na początku podobna do mnie była a teraz tak jakby bardziej Pawłowa ale w sumie to taka swoja jest i ciezko ztwierdzic do kogo bardziej !!!

Trysia jaki słodki !! to pierwsze cudny usmieszek i ten kocio jaki fajny to Wasz ???

Mokate kuruj sie i duzo zdrówka !!

Izka mammy zaglądaj tu nie tylko po porady !! no i czekamy na zdj !!

Iza wypoczywaj to tez ta pogoda swoje robi !! a ja pamietam ze mnie w ostatnich miesiącach tez tak podbrzusze bolało ale jak sie bedzie Ci nasilać ból to lepiej przynajmniej zadzwon do lekarza zapytac !!

iza1 ja bym poszła do lekarza,nie zaszkodzi a Ty będziesz miała spokojne sumienie :)

justynka na następnym spotkaniu powiem Ci czy Twoja mała podobna do Ciebie :)

wysłałam maile do lilith , czarnulki ,sandros i frezji ,ktoś jeszcze chce ? jest to coś magicznego,same będziecie zadziwione ;D

reklama
Cześć Kochane!

Ale sie znowu naczytałam. Wiecie co?? Teściowa się dzis przyznała, że wczoraj dała Mateuszkowi lizac łyżeczkę maczaną w żurku :). Nic mu nie było więc chyba juz nie będzie, co??? Jak myslicie? Podobno bardzo mu spakowało (wiadomo, mamusia robiła ;) ).

Dzis juz humorek mam lepszy. Kupiłam soboie wczoraj gazetkę z dietami i na razie MYśLę o odchudzaniu :).

Karolka ja też chę mailika, plisss :) !!!

Buziaczki. O rany! Jaka pogoda! Mam nadzieje, że dojadę jakoś do domu z tej pracy. A mam kawałek.... Spotkamy się w domciu.PAPA!

Do góry