reklama
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
karolinna pisze:byłam na tym "spacerku" : wyszłam z wózkiem a tam tak zaczęło mocno sypać że poleciałyśmy tylko do sklepu i czmychnęłyśmy do domku ...
karolinnko Ja podobnie uciekłam,bo i WIki mi zaczęła strasznie płakać chyba odzwyczaiła sie od wózka
i dziękuje za czarodzieja
trysia77
Fanka BB :)
izka ja na Twoim miejscu poszłabym do lekarza, karolcia ma rację, choćby uspokoić sumienie....karolcia nie wiem dlaczego się dziwisz że moj syn jest blondas, skoro mały jest darem banku spermy , nie pisalo na fiolce włosy szatyn, nogi proste inteligentny... > ;D ;D ;D , a tak poza tym to ja te zproszę o mail na adres postrowsk@o2.pl , pogoda feeeeeee juuuusz nie mogę tej zimy!!!! justi a ten kocur to nasz, fajna gadzina ale strasznie gubi kudły..a teraz idzie wiosna to jjuz całkiem będzie prze...ne 8) zmiana futra na letnie....
Witam,
Karolina, iluzja fajna, przyznam, ze za pierwszym razem sie zaskoczylam i ciekawa zrobilam drugi raz... niestety wtedy wybadalam o co chodzi :
Trysia, no ciekawa historia z tym zaplodnieniem Fajne ma uszy, na tym pierwszym zdjeciu...
Wy ze spaceru uciekacie, a ja dzis z Sonia w daleka podroz sie wybralam, do kolegi, ktory mieszka w Bobrownikach, to jeszcze za piekarami slaskimi...
Beata78, zurek... u nas to do tradycji przeszlo, jak moj dziadek mojego tate tym nakarmil jak mial niespelna 5 miesiecy, tak teraz kazde dziecko tak jest karmione, moja Sonia tez, nawet nic o tym nie wiedzialam, przyznali sie jak miala 6 miesiecy, jeszcze zadne nie mowi, ze nie lubi zuru
Pozdrawiam,
Karolina, iluzja fajna, przyznam, ze za pierwszym razem sie zaskoczylam i ciekawa zrobilam drugi raz... niestety wtedy wybadalam o co chodzi :
Trysia, no ciekawa historia z tym zaplodnieniem Fajne ma uszy, na tym pierwszym zdjeciu...
Wy ze spaceru uciekacie, a ja dzis z Sonia w daleka podroz sie wybralam, do kolegi, ktory mieszka w Bobrownikach, to jeszcze za piekarami slaskimi...
Beata78, zurek... u nas to do tradycji przeszlo, jak moj dziadek mojego tate tym nakarmil jak mial niespelna 5 miesiecy, tak teraz kazde dziecko tak jest karmione, moja Sonia tez, nawet nic o tym nie wiedzialam, przyznali sie jak miala 6 miesiecy, jeszcze zadne nie mowi, ze nie lubi zuru
Pozdrawiam,
Dziewczyny dziękuję za troske i rady. Dziś prawie non stop leżę, druga no-spa troche pomogła ale wciąż odczuwam ból-juz nie taki duży, chociaż pewnie jak pochodze i coś porobie to znowu zacznie bardziej. Postanowiłam rano zadzwonić do przychodni i umówić się na wizytę jak najszybciej. Pech w tym że na jutro jestem umówiona z fryzjerką, ma przyjść i wreszcie zrobić mi włosy bo wyglądam już tragicznie, ale cóż najwyżej to przełoże Mam tylko nadzieje że wszystko ok. Przeraża mnie droga do lekarza, trzeba kawałek iść niestety a ja ledwo łaże w dodatku ciągle tak ślisko wszędzie jak na złość mojemu tacie popsuło się auto i nie może mnie zawieźć.
Słyszałyście o Hance Bielickiej? Smutne :-[ wydawało się że ona będzie wiecznie żyć, wielka szkoda że już jej nie będzie.
Co do tej iliuzji (dzięki Karolinnko za przesłanie) to chyba jestem głupia blondyna, bo za bardzo nie kapuje. Wybrałam czarnego króla i nie wyszło.
Słyszałyście o Hance Bielickiej? Smutne :-[ wydawało się że ona będzie wiecznie żyć, wielka szkoda że już jej nie będzie.
Co do tej iliuzji (dzięki Karolinnko za przesłanie) to chyba jestem głupia blondyna, bo za bardzo nie kapuje. Wybrałam czarnego króla i nie wyszło.
Mokkate też życzę Ci powrotu do zdrówka! Ciekawe co jutro u gina się dowiesz, dzidzia może już się szykuje do wyjścia :laugh: Trzymam kciuki żeby było wszystko ok.
Ja ciągle mam bóle i jutro na 100 procent musze iść do gina, boję się o dzidzie.
Ja ciągle mam bóle i jutro na 100 procent musze iść do gina, boję się o dzidzie.
11 dni do upragnionej wiosny
hej lejdys
iza1 i mokkate czekam na relację co u gina.
sandros nieźle hartujesz małą
olak śliczny bobo
podobno już za 4 dni ma być ocieplenie ;D nareszcie
mam nadzieję że dziś nie będzie padać bo muszę skoczyć do sklepu,dziś dzien mężczyzny
hej lejdys
iza1 i mokkate czekam na relację co u gina.
sandros nieźle hartujesz małą
olak śliczny bobo
podobno już za 4 dni ma być ocieplenie ;D nareszcie
mam nadzieję że dziś nie będzie padać bo muszę skoczyć do sklepu,dziś dzien mężczyzny
reklama
diablica2
mały wielki OLO :)
Podziel się: