reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
karolinna pisze:
byłam na tym "spacerku" ::) wyszłam z wózkiem a tam tak zaczęło mocno sypać że poleciałyśmy tylko do sklepu i czmychnęłyśmy do domku :) ...

karolinnko Ja podobnie uciekłam,bo i WIki mi zaczęła strasznie płakać :( chyba odzwyczaiła sie od wózka :(

i dziękuje za czarodzieja ;)

izka ja na Twoim miejscu poszłabym do lekarza, karolcia ma rację, choćby uspokoić sumienie....karolcia nie wiem dlaczego się dziwisz że moj syn jest blondas, skoro mały jest darem banku spermy , nie pisalo na fiolce włosy szatyn, nogi proste inteligentny... >:D ;D ;D ;D , a tak poza tym to ja te zproszę o mail na adres postrowsk@o2.pl , pogoda feeeeeee juuuusz nie mogę tej zimy!!!! justi a ten kocur to nasz, fajna gadzina ale strasznie gubi kudły..a teraz idzie wiosna to jjuz całkiem będzie prze...ne 8) zmiana futra na letnie....

Witam,

Karolina, iluzja fajna, przyznam, ze za pierwszym razem sie zaskoczylam i ciekawa zrobilam drugi raz... niestety wtedy wybadalam o co chodzi ::)

Trysia, no ciekawa historia z tym zaplodnieniem ;) Fajne ma uszy, na tym pierwszym zdjeciu...

Wy ze spaceru uciekacie, a ja dzis z Sonia w daleka podroz sie wybralam, do kolegi, ktory mieszka w Bobrownikach, to jeszcze za piekarami slaskimi...

Beata78, zurek... u nas to do tradycji przeszlo, jak moj dziadek mojego tate tym nakarmil jak mial niespelna 5 miesiecy, tak teraz kazde dziecko tak jest karmione, moja Sonia tez, nawet nic o tym nie wiedzialam, przyznali sie jak miala 6 miesiecy, jeszcze zadne nie mowi, ze nie lubi zuru ;)

Pozdrawiam,

Dziewczyny dziękuję za troske i rady. Dziś prawie non stop leżę, druga no-spa troche pomogła ale wciąż odczuwam ból-juz nie taki duży, chociaż pewnie jak pochodze i coś porobie to znowu zacznie bardziej. Postanowiłam rano zadzwonić do przychodni i umówić się na wizytę jak najszybciej. Pech w tym że na jutro jestem umówiona z fryzjerką, ma przyjść i wreszcie zrobić mi włosy bo wyglądam już tragicznie, ale cóż najwyżej to przełoże :( Mam tylko nadzieje że wszystko ok. Przeraża mnie droga do lekarza, trzeba kawałek iść niestety a ja ledwo łaże w dodatku ciągle tak ślisko wszędzie :( jak na złość mojemu tacie popsuło się auto i nie może mnie zawieźć.
Słyszałyście o Hance Bielickiej? Smutne :-[ wydawało się że ona będzie wiecznie żyć, wielka szkoda że już jej nie będzie.
Co do tej iliuzji (dzięki Karolinnko za przesłanie) to chyba jestem głupia blondyna, bo za bardzo nie kapuje. Wybrałam czarnego króla i nie wyszło.

To Bielicka nie żyje? Przecież ona sie dobrze trzymała!!!
Wklejacie mamusie swoje urocze pociechy, to ja też wrzucę mojego Korka. Wrzucalam na innych wątkach też, ale tutaj się jeszcze nie chwaliłam....do ataku!
21stycze41yy.jpg

niedziela169cv.jpg

img00201xh.jpg

zmamusi140258vm.jpg

Juz mi lepiej. Tym bardziej, że cos drgnęło tam w dole. ;D
Jutro ide do gina to Wam powiem.

Dziekuję za życzenia zdrówka. Pozdrawiam!!!

Mokkate też życzę Ci powrotu do zdrówka! Ciekawe co jutro u gina się dowiesz, dzidzia może już się szykuje do wyjścia :laugh: Trzymam kciuki żeby było wszystko ok.
Ja ciągle mam bóle i jutro na 100 procent musze iść do gina, boję się o dzidzie.

11 dni do upragnionej wiosny

hej lejdys :)

iza1 i mokkate czekam na relację co u gina.

sandros nieźle hartujesz małą :)

olak śliczny bobo :)

podobno już za 4 dni ma być ocieplenie ;D nareszcie :)

mam nadzieję że dziś nie będzie padać bo muszę skoczyć do sklepu,dziś dzien mężczyzny :)

reklama
Do góry