reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
czarnulka ale masz słodziutką córuchne!!!! a brzusio juz taki pokaźny, ciekawe czy chłopczyk czy dziewczynka będzie ;D ;D ;D

reklama
KOBITKI!!! powiedzcie mi czy wiecie cos więcej na temat tego wyjazdu forumowego???? Bo jak narazie to niezbyt wiele na temat w wątku Powrót do formy 2006... :(

trysia jak chcesz być na liście to musisz napisać do koreczka na priv.A co do wyjazdu to wiemy tyle co Ty :) podobno w pon będzie wiadomo coś więcej :)

czarnulka już po spacerku?ja wybieram się tak za godzinkę :) no szkoda że nie mieszkamy bliżej siebie :p a to na mailu juz kiedyś widziałam,słodkie jak nie wiem co :)

sandros dzięki za maila :D spox :)

mam nadzieję dziewuszki że Was niue urażę tym czym chcę się z Wami podzielić, a co wlasnie sama przeczytałam z dozą niesmaku na to co się dzieje w naszym kraju...na szczęście są tacy ktorzy potrafią spojrzec na niektore sprawy z przymrużeniem oka..na szczęscie... jeszcze raz przepraszam jeżeli kogos uraziłam :angel:

Tadeusz Rydzyk w Toruniu mieszka

czarna sukienke ma ten koleżka.

Uczy, tłumaczy w Radiu Maryja

kto godny chwały a kto wręcz kija.

Leje na serce miód swoim gosciom

do adwersarzy zionie miłoscia.

Żyda, Masona czuje z daleka

wszystko w nim widzi oprócz czlowieka.

Glemp traci nerwy: "Rydzyk - lobuzie",

Tadzio z usmiechem nadyma buzie.

Pieronek błaga: "Daj na wstrzymanie",

to on rozkręca nową kampanie.

Życinski prosi: "weź - odpuść sobie",

a Rydzyk: "spadaj, co zechce - zrobie".

Rząd go popiera, prezydent chwali

Lepper z Giertychem pokłony wali.

Czuje sie bosko jak w siódmym niebie

do Sejmu wchodzi tak jak do siebie.

A gdy podskoczyć ktoś mu próbuje

armie BERETÓW mobilizuje.

Ich nie obchodzi, co sadzi prasa -

że dla Rydzyka Bogiem jest KASA.

Mohery wielbią swego pasterza

dla nich ważniejszy jest od PAPIEŻA!ieję że nikogo nie urażę tym co wlaśnie przed chwilką przeczytałam...a czym chcę się z Wami podzielić :)

a ja chaotycznie zaczynam nadrabiać zaległości w kontaktach z Wami,stęskniłam się bardzo za tymi pogaduchami :laugh: :laugh: .... a tak poza tym to coś pogoda sie nam zepsuła.... :mad: :mad:

karolcia, a ta Twoja Lenka to do kogo podobna..chyba do Ciebie co...śliczna z niej Panienka!!!! pamietam jak nie tak dawno remontowaliscie mieszkanko...obawialas sie odwiedzin teściow.. no i jak?? Twoje obawy sie potwierdzily... >:D

niestety, Lenka cała tatusiowa ;D ;)
faktycznie bałam się wizyty teściów no i po części uzasadnione ::) te swoje "cenne"porady sprzed 20 lat :p a ja jestem nerwową osobą i nie kryję po sobie złości >:D wrr,już więcej nie piszę bo zepsję sobie dzień :p a i sprawiedliwie przyznam że moi rodzice też czasami mnie wkurzają ::) ;)

reklama
;D

psikostjum022bt.jpg

psikostjum036ph.jpg

psikostjum043kf.jpg

Do góry