reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
czarnulka ale masz słodziutką córuchne!!!! a brzusio juz taki pokaźny, ciekawe czy chłopczyk czy dziewczynka będzie ;D ;D ;D

reklama
KOBITKI!!! powiedzcie mi czy wiecie cos więcej na temat tego wyjazdu forumowego???? Bo jak narazie to niezbyt wiele na temat w wątku Powrót do formy 2006... :(

trysia jak chcesz być na liście to musisz napisać do koreczka na priv.A co do wyjazdu to wiemy tyle co Ty :) podobno w pon będzie wiadomo coś więcej :)

czarnulka już po spacerku?ja wybieram się tak za godzinkę :) no szkoda że nie mieszkamy bliżej siebie :p a to na mailu juz kiedyś widziałam,słodkie jak nie wiem co :)

sandros dzięki za maila :D spox :)

mam nadzieję dziewuszki że Was niue urażę tym czym chcę się z Wami podzielić, a co wlasnie sama przeczytałam z dozą niesmaku na to co się dzieje w naszym kraju...na szczęście są tacy ktorzy potrafią spojrzec na niektore sprawy z przymrużeniem oka..na szczęscie... jeszcze raz przepraszam jeżeli kogos uraziłam :angel:

Tadeusz Rydzyk w Toruniu mieszka

czarna sukienke ma ten koleżka.

Uczy, tłumaczy w Radiu Maryja

kto godny chwały a kto wręcz kija.

Leje na serce miód swoim gosciom

do adwersarzy zionie miłoscia.

Żyda, Masona czuje z daleka

wszystko w nim widzi oprócz czlowieka.

Glemp traci nerwy: "Rydzyk - lobuzie",

Tadzio z usmiechem nadyma buzie.

Pieronek błaga: "Daj na wstrzymanie",

to on rozkręca nową kampanie.

Życinski prosi: "weź - odpuść sobie",

a Rydzyk: "spadaj, co zechce - zrobie".

Rząd go popiera, prezydent chwali

Lepper z Giertychem pokłony wali.

Czuje sie bosko jak w siódmym niebie

do Sejmu wchodzi tak jak do siebie.

A gdy podskoczyć ktoś mu próbuje

armie BERETÓW mobilizuje.

Ich nie obchodzi, co sadzi prasa -

że dla Rydzyka Bogiem jest KASA.

Mohery wielbią swego pasterza

dla nich ważniejszy jest od PAPIEŻA!ieję że nikogo nie urażę tym co wlaśnie przed chwilką przeczytałam...a czym chcę się z Wami podzielić :)

a ja chaotycznie zaczynam nadrabiać zaległości w kontaktach z Wami,stęskniłam się bardzo za tymi pogaduchami :laugh: :laugh: .... a tak poza tym to coś pogoda sie nam zepsuła.... :mad: :mad:

karolcia, a ta Twoja Lenka to do kogo podobna..chyba do Ciebie co...śliczna z niej Panienka!!!! pamietam jak nie tak dawno remontowaliscie mieszkanko...obawialas sie odwiedzin teściow.. no i jak?? Twoje obawy sie potwierdzily... >:D

niestety, Lenka cała tatusiowa ;D ;)
faktycznie bałam się wizyty teściów no i po części uzasadnione ::) te swoje "cenne"porady sprzed 20 lat :p a ja jestem nerwową osobą i nie kryję po sobie złości >:D wrr,już więcej nie piszę bo zepsję sobie dzień :p a i sprawiedliwie przyznam że moi rodzice też czasami mnie wkurzają ::) ;)

reklama
;D

psikostjum022bt.jpg

psikostjum036ph.jpg

psikostjum043kf.jpg

Do góry