reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

Ale na skrobalyscie.

Sonia juz slodko spi. Piekna dzis byla pogoda, prawie caly dzien spedzilismy na dworze, to i padla, zero problemow dzis z usypianiem, jak weszlam do pokoju, to jak pila tak zasnela :D

Czarnulka, ciesze sie, ze Ci sie podobalo, mam nadzieje, ze osoby, ktore sa przed porodem tez tak zareaguja ;)
Zdjecia na motorze swietne.

Moj mezczyzna dzis az sie zdziwilam, nie zapomnial o nas ;) Dostalysmy po tulipanie.

Pozdrawiam,

reklama
Sandros dzięki za filmik o porodzie, super uśmiałam sie :D :laugh: ;D
Czarnulka - Wikusia śliczna na tym motorku, a z tych wcześniejszych zdjęć to te środkowe najbardziej rozbrajające. Ale na wszystkich jest śliczna, superowe sa małe dziewczynki w sukieneczkach :) Świetna minka :) A brzusio też masz śliczny i zgrabniutki :) A wiesz że imię Twojej córeczki jest na drugim miejscu z imion jakie rozważaliśmy, nasza mała będzie się nazywać najprawdopodobniej Karolina,Wiktoria ale nie wykluczamy że będzie na odwrót. Patrząc na Twoją małą to tak sobie myśle że też chciałabym mieć taką małą Wiki :) ;)
Justyna ten żart z Volvo - super ;D ;D ;D Jak bede gadać z Dorotą to postaram się ją jak najbardziej zachęcić żeby do nas dołączyła.
Wszystkie chwalicie się kwiatuszkami :) a ja też dostałam hi hi hi różyczki ::) Mężuś mnie zaskoczył troche bo aż 5 :D ;D :D
A czy wy wiecie co się dzieje z Izką-mummy to be?? Jak urodziła tak się nie odzywa, a może ja coś przegapiłam?

Sandros ja coprawda ostatnio tryskam energią pozytywną i humorem ale filmik jest THE BEST wielkie dzięki za jego przysłanie.... a co do kwiatuszków.... moi męszczyźni też o mnie nie zapomnieli i różyczki stoją w wazoniku na telewizorze......

olozb1rv.jpg

Sandros zgadzam sie z Tobą w 100%, ale wiesz to niestamowite imię Roksana było jako 3 w kolejności  ;D :laugh: :D Podoba się nam też Sandra. Ale zdecydowaliśmy się raczej na Karoline bo jest imieniem najbardziej polskim z nich wszystkich (tak nam się przynajmniej wydaje) :)
Ale ta moja dzidzia kopie :) zjadłam teraz serek Danio i pewnie jej smakuje  :D

hej wieczorkiem !!

kurcze moja panna od dziadków na dzien kobiet dostała rajstopki, dwie czapeczki, puzle na podłogę, i nocnik z zabawką ;D doliczając do tego tulipana i botki góralskie co dostała od tatusia to ja z moim jednym tulipanem licho wypadłam !!

dzis na tarasie spała 2 godzinki z hakiem - szok

Czarnulka śliczne zdj i brzusio juz taki fajniusi !!!

12 dni do kalendarzowej wiosny

my chyba dziś wyskoczymy na specerek bo już jest nawet ciepło jak na tę godzinę ;) (wczoraj bylo kilka stopni mniej :p )

buziaki na miły dzionek :-* :-* :-*

doberek, tak sie wszystkie chwaliłyscie kwatami od swoich mężczyzn...ja mojego mialam dopiero o 23.30 w domu i dostała, rafaello ;D dba moj męzulo o moje boczki , dba.... karolciu myy te sie wybieramy dzis na spacerek, mam nadzieje ze słonko dopisze..

ahaaa, jako mamuśka naszego wątku, proszę o dopisanie mnie do listy.... Patrycja z Łazisk lat 28,syn Maciuś 20 miesięcy ;D Pozdrawiam i buziolki, cała masaa buziolków, ale się cieszę, wczoraj sie dowiedzialam że kumpela jest w ciąży!!!!czwarty miesiąc, jupiii jupiii jej!!!!!

reklama
Do góry